Mükemmel bir iddaa konusu!

Valla ben 115 km/h yi geçtim 180.000 km de kaldım.. :)

Helal olsun o zaman hondaya iyi dayanmış.. Allah kaza bela vermesin ne diyelim. :)

Amin hocam..Allah cümlemize,bütün motosiklet kullanıcılarına kaza bela vermesin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

Peki sormuşlar fakat cevap vermemişsiniz.Son hız nedir?

Hocam 160 görüyor..Ama tamamen redline a dayayamıyoruz..kesme yapıyor.

Amin hocam..Allah cümlemize,bütün motosiklet kullanıcılarına kaza bela vermesin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

Hocam 160 görüyor..Ama tamamen redline a dayayamıyoruz..kesme yapıyor.

Bu performansı nasıl sağladınız?Aynısını bizim motosikletlere de uygulamak lazım.

Bu performansı nasıl sağladınız?Aynısını bizim motosikletlere de uygulamak lazım.

Sizde her gün tamir amaçlı minimum 1 motor çekin..Biraz hor kullanın,ara sıra yere düşürün,benzinsiz bırakın,frenleri senede 1kere değiştirin..Belki tutar :p

Şaka bir yana ama öncelikle motorun rodajını mükemmel tamamlası bu konuda büyük etken..rodajdan sonraki dönemse bi o kadar önemli ama istiyorsan getir motorunu birşeyler yapabiliriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------

Şu motorun bir resmini koyarmısın

Şu an motorun ön camı hatta ön kafa komple kırık ve dış aksam olarak çok bakımsız.Açıkcası koymaya utanıyoruz :)

keske yapsın diyecegım ama hala inanamıyorum ayrıca diyorsunuz ki redlineye sokmadan yapıyoruz iyide kardeşim cbf150lerde devır saati yok ki hem buraya ne fotolar koyuldu eger motorum 115 yapıyor diye ovunuyorsan kendısınıde koy bence

Fotoğrafını koyucam zaten şu an grenajları söktük toplansın çekicez zaten..Merak etmeyin..ayrıca motora binen biriysende redline sesini tahmin edersin motorun.. ;)

fotograf koyarken bi zahmet birde video koyarsanız cok sevınırım cunku gercekten merak ettım yapmaz yada yapamaz demıyorum diyorum aslında ama birde gorsek iyi olacak gibi

Koyucaz tabii ki dostum..Havaların biraz açılmasınıda bekliyoruz video için.

Siz şimdi bu motorun hiç bir aksamıyla oynamadım ve orjinal halinde bu hızı görüyorum diyorsunuz dimi...Buraya kadar mıtabıkmıyız?...

Eğer gerçekten dediğiniz gibi orjinal bir vidasını bile değiştirmedik,aldık,bindik,160 km gördük diyorsanız,hemen ''şaka,makara,geyik'' yapmıyorum,direk Hondayı arayın bende böyle böyle bir cbf150 var deyin nedicekler acaba merak ediyorum...

Hatta ben açıp sorucam...

Siz şimdi bu motorun hiç bir aksamıyla oynamadım ve orjinal halinde bu hızı görüyorum diyorsunuz dimi...Buraya kadar mıtabıkmıyız?...

Eğer gerçekten dediğiniz gibi orjinal bir vidasını bile değiştirmedik,aldık,bindik,160 km gördük diyorsanız,hemen ''şaka,makara,geyik'' yapmıyorum,direk Hondayı arayın bende böyle böyle bir cbf150 var deyin nedicekler acaba merak ediyorum...

Sor bence abi.Bana biraz ayak yapılıyormuş gibi geliyor,ama yinede iftira atmayalım.

Ayrıca İstanbulda hiç mi arkadaşın motorunu görebilecek bir zatı muhterem yok? :)

Kardeşim ben atıp-tutmam istanbul otoseveri arayın sorun diyoruz motoru..Görmek isteyende buyursun özel mesaj atsın bana dükkanın adresini veriyim gelsin binelim..Reklam yapmak istemiyorum adres verip.

Dişlileri soran arkadaşım. Sadece 3.vites dişlimiz çekoslavak çeliği..O da cbf lerin 3.vites dişlisi arıza çıkardığı\arıza verdiği için çekoslavak kullandık.Yoksa şanzımanda ileri derece de problem çıkabiliyor.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bu motora ya cin girmiş, ya da fabrikada dizerlerken, üretim hatası olarak şanzımanda başka bir motorun dişlilerini kullanmışlar. her iki ihtimalde de bu alet türünün tek örneği ve bence de incelenmesi gereken bir vakaa... tabii "makara" değilse...

yazmıştım ama mesajım silinmiş, tekrar yazıyorum

"reklam kokan hareketler bunlar, mike"

MkD

ne yakıyor bu makine :silent:
herkezin kullandığı normal benzinlerden demi
mazotlu fln mı yoksa :p

Benim konunun başındada anlattığım gibi ben burda ne prim yapmaya ne de reklam yapmaya çalışıyorum..Benim motorum ufacık tefecik birşey zaten..Fakat konuya "kolpaladığımı" düşünen arkadaşlar için daha cevap vermicem yarın akşam üzeri zaten videosunu eklicem ordan hep beraber görücez
Not:Yine iki kişi 3.viteste 115. yapıcaz. 120 denediğimizde ateşleme kesiyor çünkü.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

ne yakıyor bu makine :silent:
herkezin kullandığı normal benzinlerden demi
mazotlu fln mı yoksa :p

fuel-oil birader :p:cherry:

bildiğimiz 95 oktan.

Kim nederse desin,ben bu cbf150'nin fabrika ayarlarında olupta 160 göreceğine kesinlikle

''i nan mı yo rum''

Ustacım sen motor tamircisi olduğun için bizim farkedemiyeceğimiz bir ayar vermiş olabilirsin motora,yoksa bu söylediğin şey,helede bii iki kişiyle diyorsunya...işte beni burası koparıyor:silent:

Kim nederse desin,ben bu cbf150'nin fabrika ayarlarında olupta 160 göreceğine kesinlikle

''i nan mı yo rum''

Ustacım sen motor tamircisi olduğun için bizim farkedemiyeceğimiz bir ayar vermiş olabilirsin motora,yoksa bu söylediğin şey,helede bii iki kişiyle diyorsunya...işte beni burası koparıyor:silent:

Hocam tamamda ben gerekli yerde rodajla ve rodaj dönemi sonrası açıklama yaptım..Siz rodajdan sonra benzin yerine yağ koydunuzmu hiç? + ben diğer servislerede gösterin diyorum benim ayarladığım başka bi ayar varmı yokmu belli olur zaten o zaman..bu sitede ben 2 senede çok atıp tutan gördüm..Ama gerçekten etiler tarafına yakın birkaç üye biliyor zaten..Onun dışındada görmek isteyen varsa gelip görebilir..Hem gelir bi çayımızı içer,dükkanımızı görür..
sağlıcakla kalın.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onun dışındada görmek isteyen varsa gelip görebilir..Hem gelir bi çayımızı içer,dükkanımızı görür..

işte tam da "reklam kokan hareket kısmı burası mike"... :wiinkk:

haaa, benim itirazım yok reklama ayrı mesele... ama amaç sırf reklamsa, başka yöntemlerle olsa daha mı şık olurdu acaba?..

Ustacığım aklıma bir fikir geldi ama biraz saçma.Sen cbf 250'nin grenajını sağını solunu söküp üstüne cbf 150 grenajlarını deposunu falan monte etmiş olmayasın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar