[Denizli MT] Fethiye gezisi

Denizli İl Temsilcisi
3-4 temmuz 2010 tarihinde denizli mt ailesi olarak fethiyeye gidiyoruz konaklamalı olup proğram aşağıdaki gibi olacaktır tüm mt ailesi davetlidir.

3 temmuz saat 04.30 denizli belediyesi önünden hareket istikamet fethiye yol 184 km .
yol güzergahı haritadaki gibidir , yolda dinlenme ,kahvaltı,benzin molaları verilecektir.
ilk gün kamp alanına yerleşim ve aktiviteler akşam mangal ve devamında fethiye şehir içi gezisi .
4 temmuz gündüz aktiviteleri ve akşam 5 de geri dönüş.

konaklama ücreti toplam 15 tl dir.

denizlimt.png

hocam bankta kalsak kaç lira ödüyoruz :p geçen yazdan beri içimde kaldı bi bankta yatamadım :p:)

Denizli İl Temsilcisi
beyler butik otel konusu açıldı bide konaklama hakkında daha geniş bilgiyi bu hafta içi vericem

Eşim işyerinden cuma sabahı izin alamayabilir,olmazsa cuma akşamı yola çıksak saat 20.00 gibi orada oluruz.Böylece gezi öncesi hem tanışmış da oluruz.
Görüşmek üzere..

Denizli İl Temsilcisi
Eşim işyerinden cuma sabahı izin alamayabilir,olmazsa cuma akşamı yola çıksak saat 20.00 gibi orada oluruz.Böylece gezi öncesi hem tanışmış da oluruz.
Görüşmek üzere..

walla işte ben size pm olarak cep numaramı atıyım telefon ile konuşalım eğer bi terslik olmazsa ağırlarız sizi sabahda yola çıkılır altınızda makine olarak ne var ?

Motosikleti
BWS 100
saat 04 30 sabah 4 30 deme 16 30 değil
ah ah o gün benimde ehliyet sınavı varya 11 de :salut:
ah şu gezilere bi manim olmasada katılabilsem; bir dahaki sefere inşallah.

Son düzenleme:
helal olsun motor arkadaslarıma.bol eglenceler size...arkanızdayım her zaman:D

Gezinize İzmirden misafir olarak katılabilirmiyim?

dostum her zaman gelebılırsınde sunu dıyem ama cogumuz scooterlarla gıdıyoz bız.yanı belkı motorun cc olarak yuksek olabılır bızımle aynı suratta gıtmeyı belkı yedıremezsın bastan uyarayımda yok ben gelırım dersende basımızın ustunde yerın var.

yanlıs anlama hacıı haa.demek ıstedıgm yanı bız genelde 50-60 gıbı gıderız sıkar senı yol buyuk makınan varsa ondan dıom.yoksa sorun deıl tın tın tın gıderız hep beraber :D

dostum her zaman gelebılırsınde sunu dıyem ama cogumuz scooterlarla gıdıyoz bız.yanı belkı motorun cc olarak yuksek olabılır bızımle aynı suratta gıtmeyı belkı yedıremezsın bastan uyarayımda yok ben gelırım dersende basımızın ustunde yerın var.

100 cc lik mondialim de var o zaman onla yalnız gelirim,görüşürüz.Denizliye geldiğimde sizinle nasıl irtibata geçeceğim.Bir telefon veririseniz sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------

walla işte ben size pm olarak cep numaramı atıyım telefon ile konuşalım eğer bi terslik olmazsa ağırlarız sizi sabahda yola çıkılır altınızda makine olarak ne var ?

motor transalp ama sanırım yavaş gidiyormuşsunuz,bende bir de 100 lük mondial var,size ayak uydurursa onunla gelebilirim,hiç değilse az yakar,benim tel.05383420286 ararsanız ben size dönerim.Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar