Bu videoyu izlemeniz gerek :)

Öncelikle motosikletle yapılacak 100 şeyde ilk 10'a giren motorcu arkadaşı kutluyorum :cherry:

Ardından uçan gariban arkadaşımıza da 10 üzerinden 9 vererek yılın gerizekalısı ilan ediyorum :cat:

Uçan kardeşimiz aletli jimlastikte, motosikletini bu şekilde kullanan arkadaşımız sirk ayılığında, alkışlayan arkadaşlarımız "kadın programı" konukluğunda ve çeken arkadaşımız da televole kameramanlığında başarılı olur, kendilerini ilerletir ve dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirir kanısındayım.

Uçan kardeşimiz aletli jimlastikte, motosikletini bu şekilde kullanan arkadaşımız sirk ayılığında, alkışlayan arkadaşlarımız "kadın programı" konukluğunda ve çeken arkadaşımız da televole kameramanlığında başarılı olur, kendilerini ilerletir ve dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirir kanısındayım.

:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar fazla yasamaz , Allah akil verireken bunlar oyuncak parkinda oynuyormuslar..

" Öncelikle motosikletle yapılacak 100 şeyde ilk 10'a giren motorcu arkadaşı kutluyorum " :cherry:

:queen::queen::queen::queen::queen: +10

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o fırlayan zırt motoru tutan 2 hırtın ağzının ortasına uçacaktı ki o zaman seyrine doyum olmayacaktı bu dengesizliğin. ama gitti boş yere konuwerdi :pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar