Kopan bacağı 40 metre uzakta buldular

Bilecik'te motosikletiyle kamyonun altına giren bir gencin kopan bacağı, 40 metre uzakta bulundu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bilecik'in Osmaneli ilçesine bağlı Selim köyü yakınlarında gece geç saatlerde meydana geldi. Okan Suna (27) ve Özer Onay (35) isimli iki arkadaş, duble yolda seyrederken motosikletin kontrolden çıkması sonucu karşı yönden gelen Ramazan U.'nun kullandığı plakası belli olmayan kamyonun altına girdi.

Meydana gelen feci kazada, motosiklet sürücüsü Okan Suna'nın sol bacağı baldırından koptu. Gencin yaklaşık 40 metre uzağa fırlayan bacağını, vatandaşlar uzun aramalar sonucu bulabildi.

Kazada ağır yaralanan Okan Suna, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınırken, diğer yaralı Özer Onay ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
resmi kaldıralım o zaman yahu madem tepki gelicek dedim ama değiştiremiyorum artık moderatörüm yapar ancak

fotografın konmasına gerek yoktu ayrıca madem bu vahım kazadan uzerımıze dusen dersı almamız gerekır , bu kaza hakkında ayrıntılı bılgı verılmesı de gerekırdı dıye dusunuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gerçekler üzücüde olsa gerçek gerçeken ders çıkarmamız gereken olay insanoglu unutuyor ama acı gerçek hercul arkadaşa sezrenişte bulunmayın acı gerçek koruma olmadan dikkatsiz hatta sahroş kullanımlar neticesi böyle kötü oluyor allah korusun diyelim dikkat edelim

cevaplamama gerek yok yokta kabalık olmasın. burası bir motosiklet sitesiyse ve bu kaza motosiklet ile olduysa ve ders alınması gereken bir konuysa burda yayınlanır.

paylaşım için teşekkürler ,
resim olmasaydı gömlek ve kösele ayakkabı ile motora binmeye devam edecektim.
bu dersi kaçırmadığım iyi oldu.

arkadaşlar gerçekler üzücüde olsa gerçek gerçeken ders çıkarmamız gereken olay insanoglu unutuyor ama acı gerçek hercul arkadaşa sezrenişte bulunmayın acı gerçek koruma olmadan dikkatsiz hatta sahroş kullanımlar neticesi böyle kötü oluyor allah korusun diyelim dikkat edelim

yahu budur işte bende onu anlatmaya çalışıyorum biri ne derse diğerlerinide onu söyler misali gidiyor doğru olanı görmek neden işinize gelmiyor acaba hem resim apaçık gözükmüyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

paylaşım için teşekkürler ,
resim olmasaydı gömlek ve kösele ayakkabı ile motora binmeye devam edecektim.
bu dersi kaçırmadığım iyi oldu.

asıl ben teşekkür ederim .:cat:

Böyle resimler görmek hoş olmuyor, ama aşırı iğrençlik vs olmadıktan sonra yayınlanmasında çokta sakınca yok.

Resim görmekten kolaylıkla kaçabiliriz ama başımıza gelebilecek bu gerçekten kaçmak için yapmamız gereken çok şey var. Bu resim tüm bu yapılması gerekenleri hatırlamamıza bir vesile olsun, kaldırılıncaya kadar.

Paylaşım çok güzel resim konusundada bi anormallık yok gercekler acı da olsa yüzleşmek gerek.

Bunlar acı gerçekler,şahsen resimden şikayetçi değilim.
Paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

yahu budur işte bende onu anlatmaya çalışıyorum biri ne derse diğerlerinide onu söyler misali gidiyor doğru olanı görmek neden işinize gelmiyor acaba hem resim apaçık gözükmüyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

asıl ben teşekkür ederim .:cat:

Zaten başımıza ne gelirse Toplum olarak gerçekleri görmemezlikten gelmemizden kaynaklanıyor. Eğer kuralsız ve usulsuz motosiklet kullanınımın sonucu bu ise neyi saklamaya çalışıyoruz ki. ? Çünkü hemen hemen hepimiz (Bende dahil) kuralları ihlal ediyoruz.
O zaman kaza geçirmiş bir kişinin tavernadaki eğlence anısından birini koyabiliriz.
hercul kardeşimizi azarlamak çözüm değil düşüncesindeyim.

Özcan, paylaşım için teşekkürler...
geçen sene önce benzer bir kaza haberi vardı hatırlarsınız, artçı bayan arkadaşımızın da bacağı kopmuştu sonrasında da maalesef kurtulamamıştı.
O haberi okuyup fotoğrafı gördükten sonra motoru bırakmayı düşünmüştüm...ama insanoğlu işte hafıza-i beşer nisyan ile malul....
dün otobanda top speed denemesi yapıcam diye 265 lerde dolaştım :pr: elime ne geçti :silent: koca bir hiç. giden bi motorun gitmesini sağladım o kadar :pr:
Allah herkesi böyle acı sonlardan korusun...

diyecek bir söz bulamıyorum... buradan yazacağım 2 kelimenin kimseye faydası yok...

Özcan, paylaşım için teşekkürler...
geçen sene önce benzer bir kaza haberi vardı hatırlarsınız, artçı bayan arkadaşımızın da bacağı kopmuştu sonrasında da maalesef kurtulamamıştı.
O haberi okuyup fotoğrafı gördükten sonra motoru bırakmayı düşünmüştüm...ama insanoğlu işte hafıza-i beşer nisyan ile malul....
dün otobanda top speed denemesi yapıcam diye 265 lerde dolaştım :pr: elime ne geçti :silent: koca bir hiç. giden bi motorun gitmesini sağladım o kadar :pr:
Allah herkesi böyle acı sonlardan korusun...

sağolasın emircim o kazayı biliyorum hatta başka bir siteden bir akdaş olayı görüp olay anında eklemişti siteye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar