İstanbul Bakırköy'de YENİ Açık Motosiklet Pazarı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İstanbul Bakırköy Adalet Sarayı ‘nın yanındaki açık alan , 1 Haziran 2010 dan itibaren haftanın her Pazar günü açık otomobil ve motosiklet pazarı olarak İstanbulluların hizmetine girmiştir. İstanbul Bakırköy Açık Oto ve Motor pazarı ikinci el otomobil ve motoriklet piyasasında etkin pazar yerlerinden birisi olma iddiasındadır.

Modern alt yapısı, büfe ve restoran hizmetleri ile bulunduğu açık oto pazarına gelen ziyaretçilerin rahat edebilmesi için her şey mevcuttur. İkinci el araç sahiplerinin otomobil için 10 TL motosiklet içinse 5 TL karşılığında park edebileceği açık oto pazarı, indirimli fiyatıyla da cazibe merkezidir.

8000 m2 alanda Pazar günleri açık ikinci el oto pazarı faaliyet gösterecektir.Tüm İstanbulluların hizmetinde.

Ekli dosyalar

• motosikletpazari.jpg
    motosikletpazari.jpg
    8.3 KB · Görüntüleme: 25,231
Hayırlı ugurulu olsun duzenlı ve ulaşımı kolay bıryer. Metro ıle gelecek olanlar Bakırkoy istasyonunda ınerek yada zeytinburnu istasyonunda ınerek ulaşabılırler ikisinin ordasında. Biraz yurumek gerekıyor.

Hadi bakalım dogru düzğün bi pazarımız olucak sanırım bilgi için teşekürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hafta içi sabahtan akşama kadar 3 Tl ye otomobil park ettiğimiz yer hafta sonu 10 Tl.
vay be.
Üç beş salaş büfemsi lokanta olunca da safi moderniz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hafta içi sabahtan akşama kadar 3 Tl ye otomobil park ettiğimiz yer hafta sonu 10 Tl.
vay be.
Üç beş salaş büfemsi lokanta olunca da safi moderniz :)

Haftaiçi arabanı park etmek için geliyosun ama haftasonu ticari bir amaçla geliyosun. Yani diyorki sen para alacaksın ben de ortağım. :mrgreen: Sefaköy'deki otopazarının 40 TL aldığı düşünülürse bedava.

Haftaiçi arabanı park etmek için geliyosun ama haftasonu ticari bir amaçla geliyosun. Yani diyorki sen para alacaksın ben de ortağım. :mrgreen: Sefaköy'deki otopazarının 40 TL aldığı düşünülürse bedava.

bu icraati yapan her kim ise zaten 3tl aldığında gayet güzel kar ediyor. ama otopazarı oldumu hemen sulanıyolar demek bizim paramıza.
atıyorum olduki ben arabamı satıcam, h.içi bir gün bir adamla bakırköydeki parkın orası için sözleştim,arabamı satıcam. ticaretimi yapıyorum yine orda, ne olacak, sattırmicaklarmı:) yada madem satıyosun 10tl alacazmı dicekler.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Normal şartlarda Hafta içinde bile dolmayan otoparka hafta sonunda tek bir otomobil bile gelmez.O tesisler filan da bir bardak bile çay satamaz.
Adı açık oto pazarı olsa da ,millet orayı öğrenene kadar yıllar geçer.
en büyük açık oto pazarı sanal aleme taşındı zaten.

Normal şartlarda Hafta içinde bile dolmayan otoparka hafta sonunda tek bir otomobil bile gelmez.O tesisler filan da bir bardak bile çay satamaz.
Adı açık oto pazarı olsa da ,millet orayı öğrenene kadar yıllar geçer.
en büyük açık oto pazarı sanal aleme taşındı zaten.

Aha buraya yazıyorum en fazla 4 hafta sonra o pazar ful çekmezse ben de hıcbırsey bılmıyorum.

Motosikleti
750x
Aha buraya yazıyorum en fazla 4 hafta sonra o pazar ful çekmezse ben de hıcbırsey bılmıyorum.

Çekmez.
O otopark'ı ben biliyorum. Zühriyeti belirsiz evkur yüzünden az gidip gelmedim o adliye sarayına. O otopark en yoğun zamanında maksimum 70-80 araç vardı orada.

öğlen gıdıp bı bakayım internette gönlume gore motor bulamadım belkı ordadır kısmetım :)

Çekmez.
O otopark'ı ben biliyorum. Zühriyeti belirsiz evkur yüzünden az gidip gelmedim o adliye sarayına. O otopark en yoğun zamanında maksimum 70-80 araç vardı orada.

25 senedır bu semtte yasıyorum bir bildiğim vaki oyle konustum. Denk gelise resmini ceker koyarım buraya dolar da tasar bile orası.

bu yeni bir şey değilki yıllardır bütün oto pazarlarında motorsikletlerin olduğu bir bölümde olurdu motorlular orda toplanır satardı kartalda yıllardır vardır ben 10 senesini rahat bilirim..papyon da da bir kaç kez racing tarzı motorlar görmüşdüm.. bunun farkını anlayamadım..

azonce baktım ne bır arac nede motorsıklet var bahse gecen yerde gelen gıden olmuyomuş kuş bile ucmuyor neredeyse..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar