- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.ilk motorumu alıcam.ilk defa başlıyacagım için scooter olsun istiyorum.yeni başlayan biri için 2000Tl'ye kadar uygun scooter tavsiyelerinde bulunabilirmisiniz,şimdiden teşekkürler
Öncelikle ilgilendiginiz için çok teşekkür ediyorum.scooter istememdeki amaç ufak cc'den büyük cc'ye doğru geçiş yapmak.söylediğiniz gibi kendime 100cc'lik küçük bir scooter'den 600cc'lik bir makineye doğru giden bir yol çizdim.scooter alırken amacım tecrübe kazanmak ve sürüş tekniğimi geliştirebilmek.Buna bağlı olarak vitesli motosiklete geçtiğimde motora daha adapte bir şekilde olabileceğimi düşünüyorum.Genel amacım bu şekilde.Scooter'de gerekli tecrübeyi kazandığımda scooter'i satıp vitesli motora geçiş yapmak istiyorum.İşin maddiyat tarafı önemli değil ki 2000Tl'ye kadar dememin sebebide budur zaten.Alacağım o scooter benim tecrübelerimi geliştirmem ve vitesli motosiklet'e ilk adımımı atmam için bir araç olacak.bunun için ucuz ama işimi görecek bir alet istiyorum.Anlıyacağın biraz hırpalanacak.Peki sizin direk vitesli motosiklet almamı önermenizin sebebi nedir?
Tabiki motosiklet farklı gelicektir,ama scooteri trefiğe sürüşe alışmak amacıyla istiyordum.ama düşüncelerim değişiyor sizlerin düşünceleriyle birleşinceBaşlangıç olarak hangi vitesli motorlar uygundur?
vitesli motosikletle başlama fikri kafama yatmaya başladı.ama vitesli motorlarda hiç araştırma yapmadım,başlangıç için en uygun olan vitesli motorlar nelerdir?