rodaj bittikten sonra ilk defa bugün güzelce bi yokladım motoru, rodajını çok özenerek yaptım 80 i 1 km bile geçmedim hiç zorlamadım 800 km boyunca sabırla kullandım hatta ekonomik moddan neredeyse hiç şaşmadım o turuncu ışığı ya 3 kere ya 4 kere gördüm görür görmezde elimi gazdan çektim zaten servise rodaj sonrası bakım için gittiğimde üst düzey bir rodaj yapmışsın dedi motor hiç zorlanmamış ve yağda neredeyse tortu yok dedi. çoğu zaman rodaj sonrasında yağca ciddi boyutlarda metal parçaları çıkıyormuş. ben ilk defa bukadar iyisini görüyorum dedi motor 1300 km ye geldi hava koşulları iyiydi serin sayılırdı düz yolda 133 ü hiçbir modifikasyon (dişli büyütme yada küçültme gibi) olmadan en orjinal haliyle gördüm. aldığım netice beklediğimdende iyi oldu motora verdiğim her kuruş sonuna kadar helal olsun dedim. bu arada ilk doldurduğum depoyla yaptığım ölçüm neticesinde 100km/2 lt yakmış olmasıda cabası tl olarak 0.075 tl yani yedibuçuk kuruşa karşılık geliyo hatta bunu için bir başlık bile açmıştım
Hayırlı olsun arkadaşım. Rodaj için de ayrıca tebrikler, bunun faydasını ilerleyen kilometrelerde görürsün. Bas açılsın diye rodajda motorun canını çıkartanların da kulağına küpe olsun. Demek ki motoru üzmeden de, sabırla bu iş yapılabiliyormuş. Son sürate gelince; 1300 km'de bir motor rodaj bitmiş olsa da tam olarak açılmamış olabiliyor. 2000 km'yi geçtikten sonra gidişinde bir miktar daha iyileşme olacaktır. Bundan sonraki dönemde de devir saatini kırmızı bölgeye sokmadan kullan ve en önemlisi de tam sentetik, motosiklet için üretilmiş yağlardan başkasını kullanma.
Bu arada unutmadan sorayım, titreşimle ilgili bir şikayetin var mı ?
Son düzenleme: