Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi akşamlar

Motosikletimden 2 3 kere düştüm bu yüzden kafa grenajı çizildi Yuvarlak fara geçmeyi düşünüyorum acaba ortalama ne kadar masraf tutar hangisi ucuza gelir ? Orjinal parçada 200 liraya yakın masraf cıkardılar

lazım olanlar bu parçalar
far
kafa grenajı
sinyaller
far bağlama aparatı

http://www.rialli.com/urunler/yamah...rubu/5770__far-komple-2006-model-ybr-1kalite/

http://www.rialli.com/urunler/yamah...ubu/9228__sinyal-arka-komple-ybr-2009-2li-tk/

http://www.rialli.com/urunler/yamah...te-siperlik-ybr-125-siyah-camli-2006-model-m/

http://www.rialli.com/urunler/190_y...lli-far-baglanti-braketi-2005-ybr-125-ms5859/

kargoyla birlikte 120 felan tutar kendin takarsın heralde:mrgreen:

Son düzenleme:
Motor beni çok şaşırttı valla inanmıycaklar olabilir saygı duyarım şimdi bir basiyim dedim.4 ncü vites 110 a kadar geldi motor böyle bi boşta gibi oldu bi öne attı kendini 5 e attım şak 120 oturdu eğilmeden hiç bişey yapmadan 120 ye geldi alet anlamadım valla ne oldu ama 30 km benzini yedi ama hakkını verdi.Varmı 4 ncü vites 110 a gelen :bounce:

Motor beni çok şaşırttı valla inanmıycaklar olabilir saygı duyarım şimdi bir basiyim dedim.4 ncü vites 110 a kadar geldi motor böyle bi boşta gibi oldu bi öne attı kendini 5 e attım şak 120 oturdu eğilmeden hiç bişey yapmadan 120 ye geldi alet anlamadım valla ne oldu ama 30 km benzini yedi ama hakkını verdi.Varmı 4 ncü vites 110 a gelen :bounce:

benim motor4 viteste 110 yapıyor ama 5 e atıncada 110 daha 4500 de yavaş yavaş açılmaya başladı :)

Sedat, motoru görmeden veya video da sesini duymadan nasıl anladın..? Krank bilyalarının deformasyonunu..? merak ettim....

motorun çok canını yakıyorsun o da senin cebini yakacak bu gidişle :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

Sedat, motoru görmeden veya video da sesini duymadan nasıl anladın..? Krank bilyalarının deformasyonunu..? merak ettim....

değil mi serdar abi destan gibi yorum yazmış valla :)

Sentetik yağlar kilometre hesabı değil de sıcaklık artınca bozuluyor, o sıcaklık da 170 derece falan.

Gayri resmi sohbetlerde bu işin teknik analizini yapan adamların tam sentetik yağların, motor üreticisi firmanın değiştir dediği kilometrenin 2 katına kadar rahatlıkla görev yaptığını söylediklerini duymuştum.Bunu ispat edemem, kaynak da gösteremem.Ama kesinlikle kendi kafamdan uydurduğum bir rakam değildir.

Yağ konusunda ciddiye alınıyormu, dinleyen, bu yazıları okuyup güvenen oluyor mu bilmiyorum.Ama şunu söylemek istiyorum.Günümüzde yağ teknolojisi çok gelişti.İster sentetik ister mineral olsun, dünyaca bilindik herhangi bir yağ firmasının ürettiği yağı,motorda değişmesi gereken kilometreye kadar içinizde şüphe olmadan kullanabilirsiniz.Erken yağ değiştirmek büyük israftır.Erken yağ değiştiren farkında olmadan memlekete çift yönlü zarar veriyor.Hem boşu boşuna kaynak israfı yapıyor, hem de çevreyi daha fazla kirletiyor.Motor yağları doğru şekilde yok edilmezse doğayı en çok kirleten kimyasallar arasında.

unigue sana inanıyorum dostum helki bu katalizörü cıakrdıktan sonra senin motr baya bi rahatladı anlaşılan ama bnm hızıma daha ulaşamamıssın :)

15 ön dişli Katalizör iptal etmiştim sökdüm o parçayı zafer.Bide hava ayarını elletmiştim ondan sonra motor son gazda yakmıyo içiyo valla ama gidiyor.120 km/h eğilmeden görüyor motor.Ama ben rodaj yapmadım o var.Katalizörlü aynı yerde denemedim ama denerim :) 4n cü vites 110 nasıl oldu bende anlamadım motora bişiler oldu öne attı kendini 5 e takdım lak 120 e geldi

15 ön dişli Katalizör iptal etmiştim sökdüm o parçayı zafer.Bide hava ayarını elletmiştim ondan sonra motor son gazda yakmıyo içiyo valla ama gidiyor.120 km/h eğilmeden görüyor motor.Ama ben rodaj yapmadım o var.Katalizörlü aynı yerde denemedim ama denerim :) 4n cü vites 110 nasıl oldu bende anlamadım motora bişiler oldu öne attı kendini 5 e takdım lak 120 e geldi

bn hiçbişi yapmadım düzde 120 görüyorum demek bende senin gibi yapsam uçacak makine :queen: geçenlerde cok dik bi yoldan sallandım azraille dans ettim 4. vites 120 daha devir kesmeden 5e attım 135 gördüm azrailide gördüm bıraktım gazı bu motorda hız aşırı tehlikeli yaşasın 80 90:cat:

Bayır aşağa kesiciye girse 140 yapar benimki.Bide 4 ncü vitesde 110 da kesiciye girmemişti :)

Bayır aşağa kesiciye girse 140 yapar benimki.Bide 4 ncü vitesde 110 da kesiciye girmemişti :)

aman dostum motor kesiciye girmeden sen kesilip kalma da... ben hızın her kademesini denedim ybr'de. şehir içi de şehirler arası da. karda da çamurda da yağmurda da kuru havada da denedim aleti. tam bir test yaptım yani. yeri geldi canını çıkardım yeri geldi deposunu okşadım :mrgreen: sana benden tavsiye 105 km/s yi geçmemeye gayret et lakin rüzgar direncinden dolayı sapıtıyor motor.:rendeer:

Arkadaşlar geldik zurnanın zırt dediği yere temizinden ybr 125 arıyorum antalya içi olursa iyi olur... Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum bu arada bir depoyla kaç km gidiyor ybr?:p

Arkadaşlar geldik zurnanın zırt dediği yere temizinden ybr 125 arıyorum antalya içi olursa iyi olur... Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum bu arada bir depoyla kaç km gidiyor ybr?:p

Ybr nin 12 litre deposu var. Yakıt sarfiyatı bakımına, kullanıma göre değişir; Şehiriçi 350-450 gider, şehirdışı 450 - 600 km gider.

madem kimse yorum yapamıyor ben yapıyorum yorumumu. normalde benzin tabancasının ilk attığı yere kadar alırsanız kapasite yedek 3 + normal depo 9 12 lt. ama zorlayınca normal depo 2,5 lt civarı fazla alabiliyor. böylece depomuz 14,5 lt seviyelerinde benzin depolama gücüne sahip oluyor :)

bu sabah ibre sonlara yaklaşınca benzin aldım ama bu sefer çok zorlamadım depoyu. tabanca attıktan sonra düz hesap 35 tl olana kadar doldurttum. 435 km de 9,51 lt yakmışım. demek ki gerçekten depo 12 lt'nin üstünde. yoksa bu kadar az yakmam imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar