A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 15 Haz 2010 Konu Yazar #1 mete_han adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! newceri ve mete_han aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
mete_han adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! newceri ve mete_han aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
mete_han Katılım 1 Ağu 2005 Mesajlar 21,819 15 Haz 2010 #2 eyvah basıldık... artık ilişkimizi kamuoyundan saklamıyoruz...taammı... Newcerının tükkandayım şekerim...
eyvah basıldık... artık ilişkimizi kamuoyundan saklamıyoruz...taammı... Newcerının tükkandayım şekerim...
huceyn Katılım 13 Şub 2008 Mesajlar 2,838 15 Haz 2010 #3 yapar mı yapar valla.bu adamın sadece benim bildiğim 5 tane üyeliği var.
mete_han Katılım 1 Ağu 2005 Mesajlar 21,819 15 Haz 2010 #4 huceyn' Alıntı: yapar mı yapar valla.bu adamın sadece benim bildiğim 5 tane üyeliği var. Genişletmek için tıkla ... sallama len...bi dombili_han vardı....o da skullhunterın izniyle banlı dönemlerimde...
huceyn' Alıntı: yapar mı yapar valla.bu adamın sadece benim bildiğim 5 tane üyeliği var. Genişletmek için tıkla ... sallama len...bi dombili_han vardı....o da skullhunterın izniyle banlı dönemlerimde...