2008 - 2009 5-8 bin km'yi geçmemiş ybr fiyatı ortalama ne kadardır?

Arkadaşlar sahibinden.com gibi sitelere bakıyorum, herkes 2. el olduğunu unutup malına kafasına göre pay biçmiş. Tamam kardeşim, malına güzel bakmışsındır ama 2. elde fiyat düşüyor. Kafam çok karışıyor gerçekten.. 5,8 bin km arası 2008 veya 2009 ybr'ler ne kadar acaba ortalama? En fazla 3 bin TL verebilirim diye düşünüyorum. Bu fiyat sizce az mı? Öğrenciyim, temiz bir şey alayım istiyorum son paramla. :)

İyi günler... :)

Motosikleti
Cbr 650F
yok yok biraz daha fazla isterler 3 az kalır
biraz daha artması lazım temizi için diyelim

2008 model buldum, bir süre yatmış garajda ve 2 senelik motosiklet. Acaba sorun olur mu? İlk motosikletim çin malı olduğu için tedirginim. Garajda 6 ay yatırsak motosikletçiye itiyorduk.. Bu Yamaha ama yine de sorayım dedim. :) Arkadaşlar periyodik bakımları ortalama ne kadar acaba? Bakım aralıkları 3 bin km mi? ( 3000,6000,9000 ) gibi mi? :)

bakımlı bir şekilde yattıysa birşey olmaz ama yinede akü yağ karbüratör zincir hava filtresi gibi parçalarına motordan anlayan biriyle gidip incelemenizi tavsiye ederim

bakımlı bir şekilde yattıysa birşey olmaz ama yinede akü yağ karbüratör zincir hava filtresi gibi parçalarına motordan anlayan biriyle gidip incelemenizi tavsiye ederim

Dediğiniz gibi akü bitmiş tahminen, jel akü alıp çalıştırmışlar.

Yeni bir ilan gördüm, 2008 model ama 2009 çıkışlı. Tam benim istediğim gibi.. Temmuz'un 17 sinde alacağız İNŞALLAH kısmetse. Satılmazsa eğer düşünüyorum o motosikleti. 7.250 bin km, 3 bin TL istiyor. Sizce bu fiyat normal değerlerde mi?

Son düzenleme:
MuTLu almadın mı daha motorunu temmuzu bekleme sezon açıldı geçiyor :)

fiyat normal sayılır ama bi 100-200 lira daha kırabilirsen menfaatine olur

MuTLu almadın mı daha motorunu temmuzu bekleme sezon açıldı geçiyor :)

Evdekiler parayı faize yatırmışlar 3 aylık, onun dolmasını bekliyoruz.. Şu konut edinme yardımı paraları verilse anında alacağızda işte olmadı. Kısmet değilmiş. :) En geç temmuz'un 17'sinde alıyoruz kısmetse İNŞALLAH ben de aranıza katılacağım artık ybr başlığında. :mrgreen: Hem olsun, benim kanımda Enduroculuk var, yağmurda çamurda binerim. :mrgreen:

@victorist

Gerçekten güzelmiş motosikletin, benim gördüğüm fiyatlara bakarsak hocam senin motosikletin kaçırılmaz fırsat oluyor. :)

@ celil ybr

3.5 bin tl'ye 1 yıllık, 5 bin km'de var aslında.. Garantisi de devam ediyor 1 yıl daha.ş 300 TL'ye mont ve pantolon alacaktım ama vazgeçtim, temmuz'a kadar biriktirip satılmazsa birazda pazarlıkla o motosikleti almayı düşünüyorum. Dediğin gibi kafam rahat olsun. :)

Kemerleri baya bi sıktım, haftasonları bile dolaşmıyorum. Kendimi başlık parası biriktiriyor gibi hissediyorum. :mrgreen:

Kaskım var zaten, montum da var onlarla idare edeceğiz. :)

Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

Arkadaşlar bana Istanbul Avrupa Yakası'nda önerebileceğiniz güzel bir servis var mı işinin ustası? Motosikleti alırken oraya gidip göstereyim diyorum. Maslak tarafında iyi bir servis var diyorlardı. :silent:

Son düzenleme:
Modele bakmam made in Japan ise bu bunu alırdım.12,5 Hp galiba:silent:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-garaj-dan-yeni-cikti/detay

2008 model 5000km Cbf 150 çiziksiz 3000 piyasası:wiinkk:

Hocam 2004 ortalama 6 yıllık motosikletlere nedense pek iyi gözle bakmıyorum. İçime sinmiyor. CBF desen hem biraz daha fazla yakıyor hem de parçaları biraz pahalı. Bütçeme uymuyor. Birde ufak tefek kazalarda plastik aksamı zarar görürse altından kalkamam. :mrgreen: Devir göstergesi de yok. Yeni başlıyorum scooter'dan vitesliye.

cbf için sahibindende devirli gostergeler satılıyor. 100-150 tl gibi bişey :)

cbf için sahibindende devirli gostergeler satılıyor. 100-150 tl gibi bişey :)

Hocam 140 TL civarı güzel aslında.. Parça fiyatları, yağ yakma, ayak marşının olmaması da tedirgin ediyor bir yandan. Ybr alayım kafam rahat etsin diyorum. CBF'in tipi güzel ama plastik aksamı da pahalı doğrusu. :)

Teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Hocam 2004 ortalama 6 yıllık motosikletlere nedense pek iyi gözle bakmıyorum. İçime sinmiyor. CBF desen hem biraz daha fazla yakıyor hem de parçaları biraz pahalı. Bütçeme uymuyor. Birde ufak tefek kazalarda plastik aksamı zarar görürse altından kalkamam. :mrgreen: Devir göstergesi de yok. Yeni başlıyorum scooter'dan vitesliye.

o 2004 model ybr 2009 çinlileri ve bilumum diğer motorları emekli eder merak etme:wiinkk:

yeterki yağını eksik etme:cat:

Mutlu bpşver vadeli yuatırımı yak faizi yaz geldi geçiyor bile...
Sanma bu günlker hep böyle gidecek...
bir gün fırtına ikinci gün kasırga esecek
Ardından ilk yagmur tanesi düşecek
Ve sen hayalini sürdügün ybrnin hayali ve bankada birazdaha faiz görmüş paranla baş başa kalacaksın:p:p
Bana sorarsan imkann varsa bekleme..faiz işi vade işi ölü yatırım :)

Mutlu bpşver vadeli yuatırımı yak faizi yaz geldi geçiyor bile...
Sanma bu günlker hep böyle gidecek...
bir gün fırtına ikinci gün kasırga esecek
Ardından ilk yagmur tanesi düşecek
Ve sen hayalini sürdügün ybrnin hayali ve bankada birazdaha faiz görmüş paranla baş başa kalacaksın:p:p
Bana sorarsan imkann varsa bekleme..faiz işi vade işi ölü yatırım :)

İnan aklımdan benimde bunlar geçiyor.. :mrgreen: Annem, sık dişini 1 ay kaldı diyor. Olmaz falan desem de ikna edemedim. :pale: Babam brandacı sayılır, brandası hazır yağmura karşı. :mrgreen:

Ekleme: Hocam yazdığın cümleler kafiyeli olmuş. Eline sağlık. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar son durum şöyle: En fazla 3 bin lira verebileceğiz. Belki biraz ucuzlarını da bulabiliriz. Yarın mont pantolon ve eldiven olarak korumaları alacağım. Kaskım hazır eski motosikletimden kalma. :cat: Temmuz 17'ye kadar para biriktirip bir nebze olsun maddi destek sağlayacağım motosikleti alırken. :)

İnan aklımdan benimde bunlar geçiyor.. :mrgreen: Annem, sık dişini 1 ay kaldı diyor. Olmaz falan desem de ikna edemedim. :pale: Babam brandacı sayılır, brandası hazır yağmura karşı. :mrgreen:

Ekleme: Hocam yazdığın cümleler kafiyeli olmuş. Eline sağlık. :D

ybrci arkadaslarımna feda olsun ağzımdan çıkan nameler:cherry::cherry:3 binliraya 09 model alabilrsin iyi bir araştırma ile..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar