MuTLu almadın mı daha motorunu temmuzu bekleme sezon açıldı geçiyor
Evdekiler parayı faize yatırmışlar 3 aylık, onun dolmasını bekliyoruz.. Şu konut edinme yardımı paraları verilse anında alacağızda işte olmadı. Kısmet değilmiş.

En geç temmuz'un 17'sinde alıyoruz kısmetse İNŞALLAH ben de aranıza katılacağım artık ybr başlığında. :mrgreen: Hem olsun, benim kanımda Enduroculuk var, yağmurda çamurda binerim. :mrgreen:
@victorist
Gerçekten güzelmiş motosikletin, benim gördüğüm fiyatlara bakarsak hocam senin motosikletin kaçırılmaz fırsat oluyor.
@ celil ybr
3.5 bin tl'ye 1 yıllık, 5 bin km'de var aslında.. Garantisi de devam ediyor 1 yıl daha.ş 300 TL'ye mont ve pantolon alacaktım ama vazgeçtim, temmuz'a kadar biriktirip satılmazsa birazda pazarlıkla o motosikleti almayı düşünüyorum. Dediğin gibi kafam rahat olsun.
Kemerleri baya bi sıktım, haftasonları bile dolaşmıyorum. Kendimi başlık parası biriktiriyor gibi hissediyorum. :mrgreen:
Kaskım var zaten, montum da var onlarla idare edeceğiz.
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------
Arkadaşlar bana Istanbul Avrupa Yakası'nda önerebileceğiniz güzel bir servis var mı işinin ustası? Motosikleti alırken oraya gidip göstereyim diyorum. Maslak tarafında iyi bir servis var diyorlardı. :silent: