Vallahi metehandan oy isteyen milletvekili bence..
Ramazan alttaki ybr kardeşliğide üsteki ne kardeşliği bir anlam veremedim.

Ramazan alttaki ybr kardeşliğide üsteki ne kardeşliği bir anlam veremedim.
Vallahi metehandan oy isteyen milletvekili bence..
iyi sardınız makaraya...ramço fotobukete terar üy odm başladı ylemeye aga şimdi hepsini yüklerim tekradan..:cat:
kanka ben resimleri ilk baştan kopyaladım ama boyutları ufak olduğundan yüklemedim... reşit ten alabilirsek resimleri onları atacaağım...
Üstteki resimde renk uyumuna dikkat çekmek isterim. :queen: :queen:
abi castrol tam sentetik kullanıyorum.10-50w olması gerekiyor.racing için...sürekli aynı yağı kullanıyorum hiç değiştirmedim markamı falan..
krak bilya sesinin nasıl olduğunu bilenlere bir sorum olacak. benim motor 25bin oldu . bi uğultu başladı. ama öyle bi zamanda yapıyoki, gazın tam bi noktasında ses başlıyor. yani motor bir devire geldimi yapıyr. biraz gaza basınca ses gidiyor. ben buna garanti krank bilyası sesi diyodum ama başka formda biri alternatör arızası oluyor kimi zaman demiş. krank bilyası olsa gaza basınca ses çoğalmazmı?
ön jantı değiştirdik ama sanırım ön takım dağıldı , bu öndeki çatalın fiyatı nedir tam olarak ? motosikletin düz gitmesi için direksiyonu 6-7 cm lik sağ açıyla tutmak zorundayız .
güncel....
krak bilya sesinin nasıl olduğunu bilenlere bir sorum olacak. benim motor 25bin oldu . bi uğultu başladı. ama öyle bi zamanda yapıyoki, gazın tam bi noktasında ses başlıyor. yani motor bir devire geldimi yapıyr. biraz gaza basınca ses gidiyor. ben buna garanti krank bilyası sesi diyodum ama başka formda biri alternatör arızası oluyor kimi zaman demiş. krank bilyası olsa gaza basınca ses çoğalmazmı?