maltepe idaltepe köprüsü feci kaza

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Allah o racing tarzı motosikletleri satanları kahretsin.Gene racing gene racing.Adamlar altlarında bi bok var zannediyorlar basıyorlar.Ondan sonrada yerde yatarken aynen şöyle diyor:Virajı alamadık baba yaaa.Lafa bak lafa.Alamazsın tabi öküz.Adam resmen arkasındaki eşinin katili.Allah rahmet eğlesin ne diyimki.
Ya bunlar pist motoru cadde motoru yada şehir içi motor değilki.Hele hele Türkiye'de hiç trafiğe bile çıkılmaz bunlarla.Türkiye'de adam gibi asfaltmı var yolmu var.Heryer köstebek yuvası.Neyse canım sıkıldı akşam akşam dahada bişey yazamıyorum.

racede artcı olmak kadar lanet bir durum yoktur inanın...kadın yere düşüyor ve darbeyi halatdan alıyor...yoksa race artcısı yüksekte...farkındaysanız kadının ayaklarında bir hasar veya kesik yok...düşme anında o demirlerin üzerinde kalıyor giyotin gibi düşünün...başka bir aracın ezmemeside bir tesadüf belki...

kaza sebebi belli...aşırı hız ve makinayı toplayamaması...yani mühendislik hatası diyelim yolda da hata var...rampa çıkıyorsun eğim var ve inişte viraj başlıyor...o yolu bilmeyene tabiki tuzak gibi bir yol...tekel bayisi sormasıda o civarları bilmediğini gösteriyor...hızlı hayatın hızlı sonu...bende alkollü motor kullandığım için kimseyi ayıplamak veya yargılamak istemiyorum...benim başımada gelebilir...

ve motorcu düşmemiş galiba dizlerini halata kaptırmış ve motoru bırakmış muhtemelen...yani can havliyle gidebildiği kadar gitmiş ama olmamış...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
racede artcı olmak kadar lanet bir durum yoktur inanın...kadın yere düşüyor ve darbeyi halatdan alıyor...yoksa race artcısı yüksekte...farkındaysanız kadının ayaklarında bir hasar veya kesik yok...düşme anında o demirlerin üzerinde kalıyor giyotin gibi düşünün...başka bir aracın ezmemeside bir tesadüf belki...

kaza sebebi belli...aşırı hız ve makinayı toplayamaması...yani mühendislik hatası diyelim yolda da hata var...rampa çıkıyorsun eğim var ve inişte viraj başlıyor...o yolu bilmeyene tabiki tuzak gibi bir yol...tekel bayisi sormasıda o civarları bilmediğini gösteriyor...hızlı hayatın hızlı sonu...bende alkollü motor kullandığım için kimseyi ayıplamak veya yargılamak istemiyorum...benim başımada gelebilir...

Adam bildiğin kıro abi,konuşmasından hal ve tavırlarından belli,motoru nasıl kullandığı ve ne amaçla aldığı açıkça belli.Yani şu racing motorları amaçsızca alıyorlar bu Türkiye'de herşey hava yapmak üstüne kurulu.Al işte şimdi hava yapmıştır belki.Ya yabancı ülkede alırsın adamlarda kaymak gibi asfalt var sadece kaymak olsa neyse aynı zamanda yapışkan asfalt yani lastik asfalta yapışıyor.Sen neyine güvenerek böyle bir motorla yüksek hız yapıp viraja giriyorsun o denli.Kıro,apaçi takımı işte.

ve motorcu düşmemiş galiba dizlerini halata kaptırmış ve motoru bırakmış muhtemelen...yani can havliyle gidebildiği kadar gitmiş ama olmamış...

abi aynen katılıyorum büyük ihtimal kadının düştüğünü bile farketmemiş

Allah o racing tarzı motosikletleri satanları kahretsin.Gene racing gene racing.Adamlar altlarında bi bok var zannediyorlar basıyorlar.Ondan sonrada yerde yatarken aynen şöyle diyor:Virajı alamadık baba yaaa.Lafa bak lafa.Alamazsın tabi öküz.Adam resmen arkasındaki eşinin katili.Allah rahmet eğlesin ne diyimki.
Ya bunlar pist motoru cadde motoru yada şehir içi motor değilki.Hele hele Türkiye'de hiç trafiğe bile çıkılmaz bunlarla.Türkiye'de adam gibi asfaltmı var yolmu var.Heryer köstebek yuvası.Neyse canım sıkıldı akşam akşam dahada bişey yazamıyorum.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bir yorumdur böyle...

allah rahmet eylesin motor binen herkes dostumdur
ne yer ne içer nasıl biner o kişinin sorumluluğu ve sorunudur....

Haberlerde izledim. İçki, uyuşturucu ve aşırı hız !..

Bizler gibi milyonlarca kişi, analar, babalar, gençler'de

bu haberi izledi. Motorcular vatandaşın

gözünde biraz daha değer kaybetti!..

Motorculara olan ön yargı ise daha da arttı!..

Kazada rahmetli olan sürücünün eşine rahmet dilerim.

Olay çok acı. Adamın yerine kendimi koyduğumda intihar etmek istedim bir an. Ama öte yandan da eden bulur demişler. Adamda bir gariplik var sanırım dedikleri gibi uyuşturucu var.

Şehir içinde kapışırsan olacağı bu. Kadının üzerindekilerden de adamın konuşmalarından da ortam çocuğu oldukları belli. Kafe önünde kız tavlamaya benzemez şehir içinde sürat yapmak ölürsün, öldürürsün böyle. Çeksin şimdi ömür boyu azabını. Ahmak herif.

1. kaza sabah oluyor
2. adamın alkollu olduğunu nasıl anladınız. adam sorulara anında cevap veriyor.tekel bayi soruyor ama sarhoş olduğu için değil
3. kaza yapmasında kendi hatası kadar yolun da hatası var
4. esrar izmariti yol kenarında bulunuyor kimden düştüğü nasıl anlaşıldı
5. bu şahıs bu siteye uğrarsa bu dediklerinizi adamın yüzüne dermisiniz

6. kaza yapana neden kaza yaptın diye kızılır mı. bilse kaza yapacağını bu hatayı yapmazdı emin olun.evli barklı adam yazık

Allah rahmet eylesin deyin yeterli yani, diye düşünüyorum

Adam bildiğin kıro abi,konuşmasından hal ve tavırlarından belli,motoru nasıl kullandığı ve ne amaçla aldığı açıkça belli.Yani şu racing motorları amaçsızca alıyorlar bu Türkiye'de herşey hava yapmak üstüne kurulu.Al işte şimdi hava yapmıştır belki.Ya yabancı ülkede alırsın adamlarda kaymak gibi asfalt var sadece kaymak olsa neyse aynı zamanda yapışkan asfalt yani lastik asfalta yapışıyor.Sen neyine güvenerek böyle bir motorla yüksek hız yapıp viraja giriyorsun o denli.Kıro,apaçi takımı işte.

kanka olayda vefat var şimdi bende ağır bişey konuşmak istemiyorum...ama kaza sonrası bilinc kaybıyla birlikte geçici şok ve garip davranışlar olabilir...

oradaki uyuşturucununda orada tesadüfen olma ihtimali sıfır...

ama her ne kadar kötü alışkanlıkları olsa da bedelini bu şekilde ödemesini istemezdim...

abi aynen katılıyorum büyük ihtimal kadının düştüğünü bile farketmemiş

beni en çok üzende bu....artcı almak hep kabus olmuştur benim içindir...

ya adam gibi taziye bildirisinde bulunun yada bu şekilde saçma sapan şeyler yazmayın......
adamın hakkında kıro diyosun sana kim veriyo bu hakkı....

haberlerde eşi diyor sen bayan için kafadeki alınmış kızlardan diye bahsediyorsun ki...(bu kişi hayatını kaybetmiş)

insanlıktan yoksun hareket bu senin yaptıkların.....

hatta terbiyesizlik boyutunda....gerek yok...

Bayana üzüldüm Allah rahmet eylesin ama o adama üzülmedim. Ölene kadar bu vicdan azabıyla yaşayacak artık. Çünkü bu olaydaki tek suçlu kendisi. Ya kendisi gaza geldi, ya eşi gaza getirdi yada biraz önce geçen motosiklet gaza getirdi, hiçbirisi farketmez. İşte insan beyninin burada devreye girip doğruyla yanlışı ayırdetmesi gerek. Ne oldu sonuçta, bir anlık hevesi için eşinin katili oldu, değermiydi? Artık bir daha hız yapmaz (belkide motosiklet kullanmaz) ama bunun yanlışlığını anlaması için illla birinin ölmesimi gerekiyordu?
Ayrıca bu olayın yol boş oldumu gazlarım diyenlerede ibret olması gerek. Görüldüğü üzere motosikletin şakası yok, bir anlık hevesle kendinizi, ailenizi yada diğer suçsuz insanları öldürebilirsiniz.

[Ayrıca racing motorlara bende karşıyım. Motosikletler zaten yapı itibariyle atik aletler, birde racing gibi performanslı bir model oldumu böyle sonuçlar oluyor, çünkü trafiğin akışına ve insanın fiziksel gücüne uygun aletler değil, en ufak hatayı affetmiyor. Zaten motosiklet tiplerine göre kazalara bakarsak çoğunluğun racing (ve mahalle arası scootercıları) olduğunu görürüz]

Yazık çok yazık, arkadaşlar bu tür kaza haberlerini yayınlamasak artık, bu tür bir kazayı her gördüğümde artçım olan eşim geliyor aklıma, Allah rahmet eylesin ne diyelim, kaza işte bilerekte yapıyorsun, aşırı hızla alkolle bilerek ölüme gidenlerde var bilmeyerekte her şeyin tam süper sürücü olsanda dengesizin biri yüzünden de ölebiliyorsun...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
ya adam gibi taziye bildirisinde bulunun yada bu şekilde saçma sapan şeyler yazmayın......
adamın hakkında kıro diyosun sana kim veriyo bu hakkı....

haberlerde eşi diyor sen bayan için kafadeki alınmış kızlardan diye bahsediyorsun ki...(bu kişi hayatını kaybetmiş)

insanlıktan yoksun hareket bu senin yaptıkların.....

hatta terbiyesizlik boyutunda....gerek yok...

Kendi düşüncen kardeş,saygı duyarım.Adam tekel bayii arayacak,yerde uyuşturucu bulunacak,racing tarzı motorla hız yapıp virajı alamayacak ve bunların sonucunda karsının katili olacak.Yok böyle birşey.Karısına allah rahmet eğlesin.Ama bunun gibi adamlar maalesef piayasada çok.Su testisi su yolunda kırılır.Bana kıro deme hakkını ben veriyorum.Bu arada karısı için birşey söylemedim kendi kafandan yazma.Allah rahmet eğlesin dedim.Benim terbiyesizliğimide sen belirleyemezsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

Bayana üzüldüm Allah rahmet eylesin ama o adama üzülmedim. Ölene kadar bu vicdan azabıyla yaşayacak artık. Çünkü bu olaydaki tek suçlu kendisi. Ya kendisi gaza geldi, ya eşi gaza getirdi yada biraz önce geçen motosiklet gaza getirdi, hiçbirisi farketmez. İşte insan beyninin burada devreye girip doğruyla yanlışı ayırdetmesi gerek. Ne oldu sonuçta, bir anlık hevesi için eşinin katili oldu, değermiydi? Artık bir daha hız yapmaz (belkide motosiklet kullanmaz) ama bunun yanlışlığını anlaması için illla birinin ölmesimi gerekiyordu?
Ayrıca bu olayın yol boş oldumu gazlarım diyenlerede ibret olması gerek. Görüldüğü üzere motosikletin şakası yok, bir anlık hevesle kendinizi, ailenizi yada diğer suçsuz insanları öldürebilirsiniz.

[Ayrıca racing motorlara bende karşıyım. Motosikletler zaten yapı itibariyle atik aletler, birde racing gibi performanslı bir model oldumu böyle sonuçlar oluyor, çünkü trafiğin akışına ve insanın fiziksel gücüne uygun aletler değil, en ufak hatayı affetmiyor. Zaten motosiklet tiplerine göre kazalara bakarsak çoğunluğun racing (ve mahalle arası scootercıları) olduğunu görürüz]

Kardeşim bildiğin trafik canavarı,katil işte ya.Katil adamın kendisi,suç aletide o kırmızı fireblade ve beyni.

sürücüyü ambulansa koyarken ayak ucundan taşıyan sitemizinde üyesi olan yusuf arkadaşımız.

ölene rahmet yaralıya acil şifalar dilerim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah rahmet eylesin....

Tak kaskı düş yola... Al altına race yi...
Koruma sıfır...Ne mont ne pantolon ne dizlik... Hele ki böyle hızlı bir makineye binmek... Üstelik uyuşturucu vb. alarak kullanmak.....

Adam için gram üzülmedim... Eşi için üzüldüm.... Ama hayatını kaybettiği için... Eğer yaşasaydı ve hafif yaralarla atlatsalardı onun içinde üzülmezdim...

Tekrar Hayatını kaybeden bayana allahtan rahmet dileyerek konudan çıkmak istiyorum... Akşam akşam bayağı sinir katsayım arttı.... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar