ilk motorum Honda 600rr aldım.ben degil motor beni kullanıyor.ne yapmalıyım.

Ara sira garaja inip konusuyorum 600RR la.
Diyorum senin için boyle boyle yaziyorlar.
Herkes senden korkuyor.
Bazen pis pis bakiyorsun ben de korkuyorum.
Hiç cevap vermedi.
Oyle pis pis bakiyor.

Isin pok tarafi sadece ben korksam yine iyi.
Hanim çocuklar falan herkes korkuyor.
Onunden geçmek zorunda oldugumuz için 1 aydir sokaga çikamiyoruz.
Evde bisey kalmadi.
çoluk çocuk aç.
Evdeki çiçek saksilarina patates, fasulye falan ektim ama onlar da bitti.

Pislik bir alet.
Hiç bisey yapmasa kufur ediyor.
Buji falan atiyor.

Egitimle sorun çozuluyormus.
Motoru egitime gonderecegim.
adam olsun biraz.
Varmi oyle 600RR egiten bildiginiz bir yer?:salut:

üstadımm bitirmişsin olayııı..:queen::cat:

MFM

ilk motorum Honda 600rr aldım.ben degil motor beni kullanıyor.ne yapmalıyım.

cevap: iyi bir yerden mezar satın alabilirsin 600rr ın sesini seviyorum demişsin otoban veya sahil yolu kenarından alırsan bol bol duyarsın :)

şaka bir yana Allah gecinden versin inş bu zevkinden mahrum olmassın hiç birimiz mahrum olmayız Allah hepimizi kazadan beladan korusun. dikkatli olmanı ve deneme yanılmadan kaçınmanı tavsiye ederim hani ben motorumu ilk aldığımda ikisiylede bastım nasıl gidiyo 1 kereden bişey olmaz diye benim prowlerda 80de kilit var keeway de 120 yapıyor zaten 5. viteste ama o aletler 1. viteste 2-3 saniyede o hızı görüyor çok dikkatli ol deneme sakın... keyifli kazasız belasız sürüşler

Not : konuya hafiften geyik vari cevap yazan arkadaşlar ,affınıza sığınınarak bu şekilde yazmamanızı rica ediyorum bu tür yazışmalar psikolojik anlamda karşındaki insanı daha çok kamçılar ...
[/QUOTE] :cat::cat::cat::cat:

Kesinlikle haklısın abicim. Arkadaş bilinçli yada bilinçsiz hata yapmış. Oda çok pişman şuanki durumdan. O motorla trafiğe belli bir dönem çıkmadığı sürece aklını başına topladıktan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha net bilecektir.Burda abilerimiz anlattıyorlar bizlere tecrübelerini uzun uzun her zaman. Yerinde olsam motoru felan bırakırım şimdi teorik olarak sürücü olmaya çalışırım. Motor nedir? Hangi parça neye yarar felan. Öncelikle teorik olarak sürücü ol. Daha sonra ehliyetini, eğitimlerini aldıktan sonra abilerimin tavsiye ettiği 125lik bir motorla başlarsın.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
merdivenin en üstünden aşağı düşmek kötüdür adamı öldürebilir ama basamak basamak çıkman gerek. ilk basamağa nasıl çıkacagını öğren icabında ilk basamaktan düş o zaman motor kullanmayı daha iyi kavrarsın demek istediğimi anladın sanırım

kardeş sen napmışsın biliyormusun.. resmen bir şişe ilacı içmişsin ve eğer seni birileri farketmesse helvanı yaparız.. bak bu sözlerime sakın kızma am adost acı söyler diye bir laf var.. oo bisikletse süpersin arabada süpersin.. sen motoruda öttürürsün koçum benim be desem hepsi yalan olur ...!!!

kardeş ben 2 senedir cbr 125 kullanıyorum racing hevesimin bir bölümünü bu motorla aldım saten racingcilerin hedefi 600 lük 1000 lik RR lara binebilmek ama çoğunluk öyle gerektiği için küçük hacimli motorlarla başlar.. ailenden gizlide sürme gönüllerini al.. ben 4-5 sene uğraştım gönüllerini alabilmek için..
motosikleti düz yolda kullanmak rahattır.. başkası sana karışmadan kullanmak rahattır.. fakat.. öyle bir durumla karşılaşırsınki.. motora hakim olamassın çünkü nekadar güçlüyse okadar hassastır motosikletler. kullanmasıda bu ndenle zorlaşır.. kardeş motoru artık almışsın bi kere eğer bak sezona giriyoruz.. o motoru zarar etmeden satarsın.. bence uzun süre motosiklet kullanmak istiyorsan o motoru sezonda iyi fiyata zarar etmeden sat.. 125 r veya 250r vs. bişi ile başla !!!
yoksa Allah bilir tabi ama bu intihara girrebileceği için uzun süre motosiklet sürebileceğini düşünmek zor.. motosiklet hayatına güzel bir şekilde devam etmek için.. mantıklı davran !!!! Duygular en son planda olmalıdır!!!
yada satamadın diyelim.. kesinlikle honda eğitimi gibi sağlam eğitimleri tamamla.. tamalamadan motora binme...!!,
kendine iyi bak.. selamlar...

Sürüş eğitimi alman çok yardımcı olucak.
Sürüş eğitimini bitirene kadar trafiğe kesinlikle çıkmamanda fayda var.
Ne kendini tehlikeye at,nede başkasını tehlikeye at.
Eğitimin bittiğindede motoru gene trafiğe çıkmadan boş alanda ve ufak trafik olan yerlerde kullan.

Madem bu siteye uzun zamandır üyesin. Senin gibi benzer konu açan yığınla genç var.
Bu saatten sonra yapcağın tek şey var.
Bir tane 125 lik edineceksin. En az 2 ay kullan kendini hazır hissettiğinde 600 lüğü kullanırsın. Sonrasında 125 liği ister sat ister şehir içi ulaşımında kullan.

Not: yine atladık sazan gibi tarihe bakmadan. :pr:

HORTLATMAYIN
korkulu rüya arkadaşımız bu konuyu 07/06/2009 da açmış
en son 10/06/2009 da yani tam bir yıl önce cevap yazmış.
Hala cevap yazılıyor. Biraz daha dikkat!

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HORTLATMAYIN
korkulu rüya arkadaşımız bu konuyu 07/06/2009 da açmış
en son 10/06/2009 da yani tam bir yıl önce cevap yazmış.
Hala cevap yazılıyor. Biraz daha dikkat!

Katılıyorum.
Adam zaten en son 4 ay önce online olmuş.
Öldümü kaldımı o bile belli değil...

yoo ben hortlatmadım girdiğimde direk forumda bu konu gözüküyordu saden kendi kendine hortlamış bu....

Ölmüştür o arkadaş zaten. Neyse anmış olduk rahmetliyi. Hayır tarihine bakmadan niye okuyorsun değilmi.

büyük ihtimal su an öbürkü taraftan yaıcak bi pc ve net arıyordur :) baksana ilk ve son gelişi burası olmus.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

bu arkadaş bi alavagıma akrşılık cbf aldım demiş ayın 2 sinde 7 sindede ss aldım demiş :S

bi hata yapmıssın direk 600 rr ile başlamıssın .. motorda yanlıs yaptım bıdaha denıyım dıyebılıcegın hatalara yer yok yaptıgın bıyanlıs seni öldürüp sakat bırakabilir trafıge cıkmakta acele etme git hondanın sürüs dersleri veridikleri yerleri var ordaa igice ögren
sonra 600 cc bu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar