Kaza ve sonrası çok ilginç

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önündeki araçların ikisi birden duruverdi ama yinede yok böle kaza hertürlü kurtarabilirdi.. eleman ayak bileğini kırdı ama buna rağmen kucaklayıp kenara aldılar. ambulans ve itfaiyenin hemen gelmesi dışında çok abartı bi durum yok bence..

ilk yardım belgeseli gibi:)

yalnız motosiklet sürücüsü herhangi biryere çarpmıyor üstelik

önündeki araçların ikisi birden duruverdi ama yinede yok böle kaza hertürlü kurtarabilirdi.. eleman ayak bileğini kırdı ama buna rağmen kucaklayıp kenara aldılar. ambulans ve itfaiyenin hemen gelmesi dışında çok abartı bi durum yok bence..

allah sana göstermesinde başına gelirse veya göreceklerinden sonra fikrin değişir eminim hiç dikkat etmedinmi burda millet kaza yapıyor millet durmayı bırak beni görgü tanığı yazıcaklar diye kaçıyor .

Bende daha yeni kaza yaptım ..
Kazadan sonra herşey dahil hastaneden taburcu olmam iki saat almıştıki kaza anında çeşitli yaralarım olmasına ve bilincimi yitirmeme rağmen :pr:

Yaa ben böyle yurdışından butür görüntüleri seyredince,sanki bize burda kedi,köpek muamelesi yapılıyor gibi geliyor nedense:silent:

Bilinçli toplumun hali başka tabi ki.
Benim kazamda etrafımda 10 dan fazla kişi,çenemin kilidi kapalı ve kafamı koparır derecesinde kaskımı çıkarmaya çalışan bir ahmak vardı. :pr:

Benim kazamda etrafımda 10 dan fazla kişi,çenemin kilidi kapalı ve kafamı koparır derecesinde kaskımı çıkarmaya çalışan bir ahmak vardı. :pr:

bende bundan bahsediyorum adamlar bilgi görgülü e birde ekonomileri düzgün olunca herşey tıkırında

Bu kaskların üstüne "Çıkarmaya Çalışmayınız" gibi bir etiket mi yapıştırsak ne yapsak ki ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar