Bence gösterge fiyatı uygunmuş ben almayı düşünüyorum mesaj attım cevap bekliyorum
orjinal devir saatsiz gösterge ne kadarki zaten 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
Transalp çok güzel makinedir. Babamda var arkasında bulunuyorum bnde 1 vites 70 km yapıyor. Hız için olan bi alet değil. uzun yolda rahat koltuğu ewdeki kanepe gibi
arazidede canavar gibi fakat tek eksisi yakıtı ve arkadan bakdımı küçük görünmesi. Yakıt konusu 5,5 litre civarında ortalama hız 130 km civarında dolaşırken artçılı 
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
Mücahit,Honda XL650 Transalp dehşetül vahşet bir makinar:
Çok kısa bir mesafede olsa ''5/6km'' kadar kulanma imkanım oldu,olmaz böyle birşey yaaa.Götür beni gittiğin yere Transalp dedim kendi kendime.
2 Sene sonra eğerki işlerimde yolunda,planım bozulmadan işlemeye devam ederse,aklımın köşesine Transalp yazılı...
Diğer varadero,fazer,v-strom bunları hiç kullanmadım,ilk defa enduro motor olarak transalp xl650 kulandım,belki diğerlerine binsem fikrim değişir diyicem ama,bu transalp çok fena geldi bana cbf150'den inip ona binince ferrari gibi geldi bana.
Tekrar biizm motora binince ulaa benim motorun ayarımı kaçtı nee gitmiyo yaaa buu dedim kendi kendime:mrgreen:
Transalp çok güzel makinedir. Babamda var arkasında bulunuyorum bnde 1 vites 70 km yapıyor. Hız için olan bi alet değil. uzun yolda rahat koltuğu ewdeki kanepe gibi