Istanbul -amasra-bartın-safranbolu gezisi 11-12-13/06/2010

allah yolunuzu açık eylesin allah kaza bela vermesin sağ selamet gidin gelin bol bol fotoğraf bekliyoruz çok gelmek istiyorum ama zaman uymadı bu sefer bir daha ki buluşmaya saygılar

allah yolunuzu açık eylesin allah kaza bela vermesin sağ selamet gidin gelin bol bol fotoğraf bekliyoruz çok gelmek istiyorum ama zaman uymadı bu sefer bir daha ki buluşmaya saygılar

amin.Allah biz motorcuları kazadan beladan korusun.kadro açık gelmek istyen buyursun hep beraber güzel bir gezi yaparız :) her hafta sonu genelde bir yerlere kaçamak oluyor :) ama uzun ama kısa.gerçi kısa olanı bile 150 km geçiyor.motorun üzerine oturunca kaç km gitmişsin hiç fark etmiyorsun :p

Okullar kapandıktan sonra olsaydı bende size katılabilirdim.Memleketimi görmüş olurdum.
Kazasız Sürüşler Dilerim.

sinan adaşım sana özelden yazdım ama ya gelmedı ya bakmadın abı aramızda olmanı isterız memnun oluruz özledık valla senı abı

sanırım bu organizosyonu engin abinin dediği gibi biraz ötelerseniz, katılım tavan yapacak gibi.. minimum +30 olur diye düşünüyorum.. :queen:

İSTANBUL-AMASRA,BARTIN GEZİSİ

Gezi Başlangıç Tarihi :11-06-2010
Gezi Dönüş Tarihi :13-06-2010

Hareket Yeri: İstanbul Avrupa-Eminönü Arabalı Vapur İskelesi
Saat :12:00
Hedef: Kadıköy Yeni Salıpazarı Park alanı
Not:2.grup ile buluşulucak

Hareket Yeri: İstanbul Anadolu-Kadıköy-Yeni Salıpazarı Park alanı
Saat :12:10
Kalkış:12:40(1.Grup gelince yola devam)
Hedef :E-5'ten Düzce (1.kamp alanı)
Not :Gezerek,Görerek ,Bol Resimli Yolculuk,Maximum 100 km hız limiti :cat:

Geziler ile ilgili genel notlar:

•Tüm gezilerde grup sürüşü ve kuralları geçerlidir.

•Gezi ve Organizasyon'da mevcut gezi rotalarında değişiklik yapılabilir.Fazla esnememek şartıyla.

•Sürüşlerde, herkes kendi motorundan sorumludur. Bakımsızlıktan meydana gelebilecek aksaklıklar için arıza yapan motosiklet sürücüsü yemek ısmarlar.

•Geziye katılan tüm Sürücülerin’lerin ve misafirlerin kılık kıyafetleri motor kullanmaya uygun olmalıdır(full korumalar). Tüm gezilerde KASK takmak mecburidir

•Geziye katılan tüm sürücülerin ve motorlarının, resmi evraklarının tam ve eksiksiz olması gerekmektedir.

•Kampinğ yapacak arkadaşların eşyalarının eksiksiz olması tavsiye edilir.

•Tüm gezilere katılanların toplanma veya geziye başlama yerlerine dolu depo ile gelmeleri önerilir. Yolda gruptan ayrılıp münferit sürüşler yapmak yok.

•Uzun sürüşlü gezilerde maksimum 150 km. de bir benzin molası yapılacak. Benzin alınacak yerlere toplu karar verilecek.

http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8&hl=tr&ll=40.780541,32.151489&spn=2.828398,7.113647&z=8

başka bir açıdan yol güzerğahımız :)
istanbulbartnhartita.jpg
[/URL][/IMG]

şimdi sıra isim listemizde :)

1-Arjantinli69 (Tamer )
2-Berk (Berk )
3-Askon (Sinan )
4-Ugur volkan ( Ugur )
5-Brezilyalı ( Serkan )
6-
7-
8-

güncell :p

son 1 gün kaldı be sinan usta hayırlısı bakalım.eksikleri'de tamamladık nasıl olsa.bu arada belki memet'te bir süpriz yapar gelir belki :p

son 1 gün kaldı be sinan usta hayırlısı bakalım.eksikleri'de tamamladık nasıl olsa.bu arada belki memet'te bir süpriz yapar gelir belki :p

ALLAH hayırlısı ile gıdip gelmeyı nasıp eder inşallah anlaşılan bıze katılan başka kımse yok bari gıdeceğimiz güzergahta mt üyesi varsa onlarla tanışalım

ALLAH hayırlısı ile gıdip gelmeyı nasıp eder inşallah anlaşılan bıze katılan başka kımse yok bari gıdeceğimiz güzergahta mt üyesi varsa onlarla tanışalım

Hayırlısı ile gidip gelin adaşım gelmeyi çok isterdim fakat zaman hiç uygun değil sana özelden yazdım geldimi bilmiyorum..
sen ve diğer arkadaşlar kazadan beladan uzak bir yolculuk yaparsınız inşallah..
bolca resim bekliyoruz..:wiinkk:

Hayırlısı ile gidip gelin adaşım gelmeyi çok isterdim fakat zaman hiç uygun değil sana özelden yazdım geldimi bilmiyorum..
sen ve diğer arkadaşlar kazadan beladan uzak bir yolculuk yaparsınız inşallah..
bolca resim bekliyoruz..:wiinkk:

adaşım saygılar özelden mesajını aldım tabi ama bu ara işlerım yoğun pek oturamıyorum bılgısayar başında kısmetse orda ki güzellıklerı sızlerle paylaşmaya calışacağız tabı ama en kısa zamanda görüşelim bir ufakta olsa günıbırlık gezı ayarlıyalım inşallah:rendeer:

adaşım saygılar özelden mesajını aldım tabi ama bu ara işlerım yoğun pek oturamıyorum bılgısayar başında kısmetse orda ki güzellıklerı sızlerle paylaşmaya calışacağız tabı ama en kısa zamanda görüşelim bir ufakta olsa günıbırlık gezı ayarlıyalım inşallah:rendeer:

İnşallah inşallah hele bi gidin gelinde hayırlısı ile..:rendeer:

Bu rotayı bu hafta ıcın bende dusunmustum ama ancak cumartesı ogleden sonra cıkabılırım yola akşam oralarda bıyere varırım bı sekılde bulusabılırsek gelmek isterim donusude pazar akşamı yaparsanız beraber donerız

hocam ereğliye uğrayıp gezecekseniz biz ereğlideyiz ve grubunuza katılabilirmiyiz 2 motor falan acaba ne zaman buraya gelirsiniz :)

valla rota ereğli görünüyor aslında merkeze inmeyi isterdim çünkü 92 de orda askerliğimi yaptım,anılar tazelenmiş olurdu :p ama merkeze sapmasak bile haritaya uygun gideceğiz,sizede uygun gelirse katılabilirsiniz tabiki :p ordan amasra ve bartına doğru yol alacağız hayırlısıyla.ulaşmak isterseniz beim cp tel=0506 566 74 80

Tühh ya 14 ünde muayene randevum var. Eğer muayenesiz gelişim sorun çıkarmazsa katılacağım. Ne dersiniz geleyim mi?? Ya da harbiden 1 hafta erteleseniz süper olur valla. Bi sürü +katılımcı olur.

Tühh ya 14 ünde muayene randevum var. Eğer muayenesiz gelişim sorun çıkarmazsa katılacağım. Ne dersiniz geleyim mi?? Ya da harbiden 1 hafta erteleseniz süper olur valla. Bi sürü +katılımcı olur.

muayenen bittiyse senin için sorun olur,neden dersen aksilik olur'da denetlemeye takılırsan senin başın ağrıyacak.ama muayenen süresi 14 ünde doluyorsa sıkıntı yok bizim açımızdan.bir de tarih erteleme filan yok kısmetse yarı öğlen yola çıkıyoruz :p daha sonraları'da bu tarz geziler olur nasıl olsa :) katılmak isteyen arkadaşlar katılabilirler,güzergahımız üzerinde katılmak isteyen arkadaşlar'da katılabilirler bizlerle güzel bir gezi yapmış oluruz.

Rotanız çok güzel Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah..
Bartın ve batı karadenize çıkmak için tam 3 kez niyetlendik ama herseferinde son gün aksilikleri yaşadık :(
size nasip olur inş..

katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa memnun oluruz tabı ayrıca bulunduğumuz illerde mt üyelerıyle harbıden tanışmak isterım .semtınizde yada bölgenızde böyle cadırlarla yuklenmiş çinli motorlara rastlarsanız ahanda bıze rastlamış olursunuz :cat:bızde seve seve cayınızı hatta yemeğinizi bıle yerız :p

Rotanız çok güzel Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin inşallah..
Bartın ve batı karadenize çıkmak için tam 3 kez niyetlendik ama herseferinde son gün aksilikleri yaşadık :(
size nasip olur inş..

teşekkürler,katılmak isteyenler buyursun,rota güzel insanlar güzel e hava'da güzel Allahın emriyle geriye gezmesi kalıyor hayırlısı bakalım.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar