İstanbul'dan ege sahilinden Antalya için yardım.

Herkese merhaba,

Bu ay sonu İstanbul'dan yola cıkap sallana sallana Antalya'ya gitmek istiyoruz. Canınmızın cektiğini yiyip canımızın cektiği yerde kalıp en güzel koylarda denize girmek gibi hedefimiz var. :)

Tek motor iki kişi gidecez. 1 Hafta 9 gün gibi bir süremiz var. Daha önce böyle bir gezi varmı diye gezi yazılarına baktım ama bulamadım belkide gözümden kactı. Yanımızda catır olcak nerde sabah orda aksam seklinde takılıcaz yani biraz.

Kalınası yerler gidilmesi gereken rota hakkında fikri olan varsa cok memnun olurum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Izmirden sonraki güzergah hakkında merak ettiğin sorular varsa yardımcı olabilirim

bence ilk önce vapurla balıkesire git orada HASANBOĞULDU denen yeri gör bi o buz gibi şelalede yüz derim sonra

istanbuldan hızlı feribotlarla bandırma tarafına geçebilir ve kıyıdan antalyaya kadar devam edebilirsin. benzer yolları yaptım incelemek istersen linklerini veriyorum.
İzmir-Antalya kısa tur
http://www.motosiklet.net/forum/etk...65488-[izmir]-wallace-ve-antalya-gunlugu.html

Kıyıdan Ege akdeniz turu

http://www.motosiklet.net/forum/etk...llacein-yol-gunlugu-bir-mt-izmirli-yolda.html

kıyıdan izmir bodrum yolları
http://www.motosiklet.net/forum/etk...zmir-bodrum-izmir]-wallace-yine-yollarda.html

sormak istediğin şeyleri çekinmeden sorabilirsin.

istanbuldan hızlı feribotlarla bandırma tarafına geçebilir ve kıyıdan antalyaya kadar devam edebilirsin. benzer yolları yaptım incelemek istersen linklerini veriyorum.
İzmir-Antalya kısa tur
http://www.motosiklet.net/forum/etk...65488-[izmir]-wallace-ve-antalya-gunlugu.html

Kıyıdan Ege akdeniz turu

http://www.motosiklet.net/forum/etk...llacein-yol-gunlugu-bir-mt-izmirli-yolda.html

kıyıdan izmir bodrum yolları
http://www.motosiklet.net/forum/etk...zmir-bodrum-izmir]-wallace-yine-yollarda.html

sormak istediğin şeyleri çekinmeden sorabilirsin.

Linkleri bir inceliyim bakim Çok teşekkürler.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merak etme soydaş. Ben sana Earth'tan en ucuz ve en keyifli yol haritasını çizer gönderirim :)

Motosikleti
750x
Servarya birtanesin :rendeer: bekliyor olcam Wallace nin sayfaları izledikce iyice gaza geldim zaten :rendeer:

Sensin bitane kuzum :rendeer:

Şimdi bu 1. seçenek ; İSTANBUL - ANTALYA / TRANSIT = 727 KM (Bunu boşver..)

Ahanda bu 2. Seçenek : YENIKAPI - BANDIRMA FERIBOT HATTI. MOTOSİKLET ÜCRETİ : 50 TL + KİŞİ BAŞI 10 TL.
BANDIRMA - ÇANAKKALE - AYVALIK - İZMİR - BODRUM - DALAMAN - FETHIYE - OLYMPOSS ( 1100 KM, Neredeyse yolların tamamı sahil şeridi ve her yerde kamp imkanı var.)

Düzeltmeleri yapayim earth'dan yol haritasını atacagim sana :rendeer:

oaly bu kadar basit :) çanakkale ayvacık ALTINOLUK ayvalık ordanda izmir gerisi zaten var konuda güzel ibr gezi olacagı belli hayırlı yolculuklar :)

Motosikleti
750x
dur olmadı, en iyisi jpg olarak yükleyeyim.

oy oy oy iyiki varsınız bende kara kara düşünüyordum nasil yaprım nasil ederim diye. Soydaş sende al bir motor beraber gidek :)

Motosikleti
750x
oy oy oy iyiki varsınız bende kara kara düşünüyordum nasil yaprım nasil ederim diye. Soydaş sende al bir motor beraber gidek :)

Soydaş anası bir babası binbir banka yüzünden erteledim o işi :)
Ama şimdi sana göndereceğim rotayı izlerken yollarda bana ait izler görüceksin :)

29.06.10 Sabahı çıkmayı düşünürsen bizde tek motor 2 kişi Balıkesire kadar eşlik ederiz.

Motosikleti
750x
Bandırma çanakkale rotası

Çanakkale - Ayvalık rotası

Ayvalık - izmir rotası

İzmir - Bodrum rotası

Bodrum - Dalaman rotası

Dalaman - Fethiye rotası

Fethiye / Antalya -Kumluca Olymposs - rotası

Soydaş 1100 Km olan yolun yol çalışmasından dolayı 1160 km'ye çıktı :)
Çadır ve mat ihtiyacın varsa ödünç olarak verebilirim sana :rendeer:

Son düzenleme:
29.06.10 Sabahı çıkmayı düşünürsen bizde tek motor 2 kişi Balıkesire kadar eşlik ederiz.

Çıkarsak 26.06.2010 yada 03.07.2010 tarihinde cıkarız benim yıllık izinde bir sorun olmazsa bu tarihlerde cıkarız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 ----------

Bandırma çanakkale rotası

Sen gittin mi bu rotadan soydaş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------

Ellerin dert görmesin süper oldu :rendeer: Birde GPS bulursak ve rotalarını girersen daha da güzel olcak :)

Motosikleti
750x
Çıkarsak 26.06.2010 yada 03.07.2010 tarihinde cıkarız benim yıllık izinde bir sorun olmazsa bu tarihlerde cıkarız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 ----------

Sen gittin mi bu rotadan soydaş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------

Ellerin dert görmesin süper oldu :rendeer: Birde GPS bulursak ve rotalarını girersen daha da güzel olcak :)

Evet gittim soydaş. o rotada 40 kilometre yolunu uzatmak istersen şehitliğe uğrayabilirsin, şehitliği bilerek belirtmedim, çünkü orada adım başı şehitlik tabelası var :)

Şehitlik fen fikir değil bakalım Sen bu yolu kac günde yaptın? Birde dönüşü ne şekidle yaptın Antalyadan direk gerimi döndün? Konaklamaları falan nasil yaptın?

Motosikleti
750x
Şehitlik fen fikir değil bakalım Sen bu yolu kac günde yaptın? Birde dönüşü ne şekidle yaptın Antalyadan direk gerimi döndün? Konaklamaları falan nasil yaptın?

Soydaş deauville ile konaklaya konaklaya gittim ben.
Her konakladığım yerde ortalama 1 gün kaldım :) Bu yüzden antalyaya 4-5 günde ulaştım.
Sen her gündüzleri seyahat edip geceleri konaklarsan en fazla 36 saatini alır bu rota.

Benim sana verdiğim rotalar ortalama 150-200 km'lik rotalar, her başlangıç noktasında kamp alanı ve pansiyonlar mevcut, sıkılacağın bir rota değil yani kardeşim.

Dönüş yolunda antalya otobanından burdur, afyon, kütahya, bilecik, kocaeli, yalova istanbul yapmıştım. Sahil kesimini takip etmedim yani, bildigin otobandan gelmiştim. Ama motorum deauvilla'idi.

SinanAksu valla güzel yüklemişsin resimleri. benim rotalar ama ben resimleyememiştim. bu güzergahın hepsini bir kaç kez yaptım. keyifli ve güzel bir rotadır. günde 100-200 km sürüşlerle çok keyifli yerlere varılır ve bol bol gezilir. ideal süresi en az 10 gün olmalı hatta daha fazla ki gittiğin yerlerin tadını bol bol çıkarabilesin. bir de illa kamp yapacaksın diye bir kural yok. güneyde kamp alanlarına giriş, çadır parası falan en az 20-25 tl idi. ben o fiyatlara açık büfe kahvaltının dahil olduğu şahane oteller bulmuştum ve oralarda konaklamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar