En sonunda Motomax discount Center Bursa'da açılıyor. % 70 indirim olacakmış, bilgilerinize
En sonunda Motomax discount Center Bursa'da açılıyor. % 70 indirim olacakmış, bilgilerinize
@Doobly: kardeşim senin bu ilanda baktığın motor, mt foruma yeni katılan bursalı bir arkadaşın alacağı motor. cyrex-t nickli arkadaştan bahsediyorum, hatta önceki sayfalarda da bahsi geçti, bazı arkadaşlarla motor ve evraklar hakkında yazıştı. bu hafta almış olması lazımdı derken sen aynı motorun ilanını vermişsin linkte, bak şimdi merak ettim ne oldu, vazgeçti heralde?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ok-sok-acil-custom-roadstar-pazarliksiz/detay
sevgili baklawah yukarıdaki linkteki ilanın sahibi olan adamı belkide yüzlerce kez aradım adam telefonu bırak açmayı meşgule bile almıyor.. ilk aradığımda açmıştı ve konuştuk.. ona bursaya gelip motosikleti bir ustaya gösterdikten sonra alacağımı söyledim tamam dedi yarın geliyorum dedi gelmedi.. o akşam aradım tekrar ve bana sen gel falan dedi.. ben oraya gelsem de motosikleti getiremem dedim.. daha sonra gece bi numaradan aradı ve arkadaşı konuştu sen gel işte buraya alman şart değil enazından tanışırız falan dedi.. açıkçası tarzından da anlaşılan bunların cinsel kimlikleri de meydanda gibineyse adam(?) resmen tezgah yapıyor.. sanırım arandıkça kontör mü geliyor artık bilemeyeceğim.. anlayacağın telefonu açsa alacaktım ama param hala cebimde ve kafama göre bir motosiklet bulamadım.. beklemedeyim.. uzak dursunlar derim almayı düşünen arkadaşlar.. buarada foruma giremedim uzun zamandır yoğunluktan dolayı.. yoksa gelişmeleri takip ediyor ve yazıyorum..
yok illa bu model olsun diye bir şey yok kafamda.. ama görüntüsü güzel olmalı tabiki.. bakıyorum gerçi bursa ilanlarına ama bana uygun bir şey yok malesef daha..kısmet olmadı bi türlü