Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaç binde lastiklerin mücahit? ön arka irc var 3500 km oldu. tutuş dersen dehşet, kalite dersen "A". diğer lastiklere göre çok farklı özellikleri var. elleri bırakınca, ön gidon sallıyor mesela :)

irc mi one ya lastikmi:)ben mişlen standartlarına alışmış bi insanım:)öyle her lastikle gezemem ben:)benim lastikler 5.000 km oldu ama hala sıfır gibi sadece püskülleri bitirdim oda motoru çok yatırmaktan:mrgreen:

Cbf alırsam kırmızı alırım cantları siyaha boyarım.Bu konuda CİHAN abiyi örnek alırdım heralde.

O motor Birol'un (du) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

jr. hocam sen bana dişli bi lastik al enduro tarzı ben bendeki tek taş yüzükleri sana veriyim olurmu:)

Dişli lastik istiyorsan Pirelli Mandrakaru alacaksın.
Bizim motora uyan ölçüleri var.

Yalnız bu modelde henüz tubeless olan bulamadım. Gördüklerim hep tube type şamyelli idi.

İstanbuldaki bayilere "tubeless" olanını sormanda yarar var.
Bulursan bizlede paylaş :)

p1050030vs8.jpg

DSC02192Small.jpg

DSC02194Small.jpg

bu nedenle değildir kanımca.

ben rodajdan beri 2 kişi biniyorum ve 60ta 5e atıyorum. 2 kişiyle bile devirleniyor.

7 bine geldim ses seda yok abicim.

ses seda yok deyince aklıma geldi gene. çok deli motor bizimkisi feci biçimde memnunum. aşığım ben sibiyefe.

onun o sarsıntısız konforlu hali yok mu?

son anda çukuru tümseği görünce "sen peglerde yüksel sahip..ben halederim" deyişi yok mu? :p

asla ve asla beni satmayacağını bilerek "ulan şimdi istesem çine giderim...ama gerek yok yarın mesai var zaten" deyişim yok mu?

grupça gezerken "hehe ulen 20 kağıtlık motorlar, adamlar toz topraktan korkuyor, sırtı beli ağrıyor. aman lastiğim patlar diyor. benim motoru en ücra köydeki tamirci söker tamir eder lam" deyişim yok mu?

onun o sesi gidişi hafifliği zarafeti yok mu?

ya arkadaşlar sıfırbeş ucu olan yok mu?

ilanlara bakıyorum bir iki. sonra diyorum ki ne gerek var ya, mersedes lazımsa mersedes, traktör lazımsa traktör benimkisi. işte bu kadar!!

cbf devir kesme hızlarını birisi paylaşmıştı not almışım 100-105 denmiş.

Pazar günü yağmur dabi melmeketde herkes coşuyor pc başında...:p

Bizim oyuncağımız elimiz ayağımız herşeyimiz motosikletimiz...

İkisininde motorlar aynıydı ne fark eder :mrgreen::mrgreen:

sende iyi sardın buraya he...ybrdende topacındanda hayır yok sana...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

Arkadaşlar ybr aynaların eşsiz iç dizaynı...sünger ve aradaki zımbırtı ağırlık olsun diye konulmuş...bu ayna başkasına ait...bizim cbf aynalarınında öyle ahım şahım durumu yok hani...

SANY0401.jpg

SANY0400.jpg

SANY0399.jpg

Bu gün hava kimseleri bırakmıyacak dışarı.:bounce:

Metehan abi o zaman bu topacta mangal yapalım ne dersiniz.:mrgreen::cherry:

Çokda devirsiz kullanma arada basmakda fayda var.Bende cbf olsa çokdan denemiştim :) Bundada denedim ama.Cbf alırsam kırmızı alırım cantları siyaha boyarım.Bu konuda CİHAN abiyi örnek alırdım heralde.

19042008065dk0.jpg

Valla bittim ben bu cbf ye ya :)

Gerçekten çok hoşmuş ya, adam işini biliyormuş

bu nedenle değildir kanımca.

ben rodajdan beri 2 kişi biniyorum ve 60ta 5e atıyorum. 2 kişiyle bile devirleniyor.

7 bine geldim ses seda yok abicim.

ses seda yok deyince aklıma geldi gene. çok deli motor bizimkisi feci biçimde memnunum. aşığım ben sibiyefe.

onun o sarsıntısız konforlu hali yok mu?

son anda çukuru tümseği görünce "sen peglerde yüksel sahip..ben halederim" deyişi yok mu? :p

asla ve asla beni satmayacağını bilerek "ulan şimdi istesem çine giderim...ama gerek yok yarın mesai var zaten" deyişim yok mu?

grupça gezerken "hehe ulen 20 kağıtlık motorlar, adamlar toz topraktan korkuyor, sırtı beli ağrıyor. aman lastiğim patlar diyor. benim motoru en ücra köydeki tamirci söker tamir eder lam" deyişim yok mu?

onun o sesi gidişi hafifliği zarafeti yok mu?

ya arkadaşlar sıfırbeş ucu olan yok mu?

ilanlara bakıyorum bir iki. sonra diyorum ki ne gerek var ya, mersedes lazımsa mersedes, traktör lazımsa traktör benimkisi. işte bu kadar!!

cbf devir kesme hızlarını birisi paylaşmıştı not almışım 100-105 denmiş.

Bir araç ancak bu kadar güzel ve doğru anlatılabilirdi üstat, klavyene, yüreğine sağlık :) dediğiniz gibi harika bi motor. ben 70 - 80 arası 5. vitese atıyorum, sanırım biraz da yüksek devirli kullanıyorum motoru :) bu yüzden de biraz fazla yakıyor size göre. KM'de 12 - 12,5 kr yakıyor.

O motor Birol'un (du) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Dişli lastik istiyorsan Pirelli Mandrakaru alacaksın.
Bizim motora uyan ölçüleri var.

Yalnız bu modelde henüz tubeless olan bulamadım. Gördüklerim hep tube type şamyelli idi.

İstanbuldaki bayilere "tubeless" olanını sormanda yarar var.
Bulursan bizlede paylaş :)

Harbiden harika lastikler ya, müco'yla bana bu tip lastiklerden lazım, di mi müco?

DSC02192Small.jpg

:mrgreen::mrgreen: Buyrun:cherry:

mangal1.jpg

Yemiş kadar olduk İsmail Abi :)

bende 2-3 saat sonra keşandan ist a 230 km lik yola çıkarım. bol sulu bir yolculuk olacak . durolarla kaya kaya :p

şimdi eminönüne gittim geldim bi işim vardı abi ıslandım ama bu mişlenlerin yağmur performansı beni deli ediyor ne frenlemeden koruyosun ne motor kayar diye valla dalıyorum suların içine arabaların aralarından makas valla güven veriyo adama:)ya bde sanki yaz havası gibi millet motorla geziyo e5 te tekirdağa doğru giden bi cbf gördüm çanta vardı sırtında adam yağmur filan dinlemiyo gidiyo:)onda da mişlen lastik var heralde:mrgreen:

erdi kardeşim bi mişlen olcak bide pirellinin bu dişli lastiklerinden olcak:)

aydoğanx hocam sağolasın bu lastiklerin markasını merak ediyodum:)

Arkadaşlar bugün birşey fark ettim. Arka stop ve sinyaller tam oturmamış gibi. Sağ tarafı biraz daha içeride gibi duruyor. Sanırım montajlanırken takamadılar. Çok belirgin değil dikkatle bakınca belli oluyor. 500 km 'de şuan makinam. 1000 de bakıma gidince orada hallettireceğim.

Ancak şöyle bir durum var CBF'i uzun süre kullanacağımı sanmıyorum. f650 düşünüyorum. Bakalım zaman ne göstericek.

vay vay ismail köfte,şiş yada sucuk takviyesi yapıpta gelem mi gerçi yagmur yagıyor emme :queen::):rendeer:
Sorma Murat, acayip yağmur vardı bugün.
Bir ara dolu atıştırdı ki ceviz büyüklüğündeydi, bizim binanın havalandırma boşluğundaki camlar dolu yüzünden kırıldı.

O doluda motor üstünde olmayı hayal edemiyorum. Ceviz büyüklüğündeydiler, kask vs. fayda etmezdi kırar geçerdi.:pale:

Umarım zarar gören olmamıştır.

Ancak şöyle bir durum var CBF'i uzun süre kullanacağımı sanmıyorum. f650 düşünüyorum. Bakalım zaman ne göstericek.
Muratcan, senin motoru değiştireceğin belliydi aslında. "İkinci el al, zarar etmezsin ilerde" demeye kalmadan sıfır cbfyi çektin altına.
Hayırlısı olsun.

Sallamıştım, demekki tutturduk :)
Sürücü ağırlığı, düşük yakıt tüketimi için önemli bir etken,
Metehan 120lerde, ben 95 kilo civarındayım,
senin kadar az yakmamız için baya bi fazlalığımız var yani :cherry:
Daha az yakıt için rejime başlayacağım :)

Son düzenleme:
yakıtın kilo ile de çok büyük etkili olduğuna kanaat getirdim :D

devir olaylarına falan püsüre dikkat ederek 3 haftada depoyu bitirdim :D:D sonuç yine hüsran :D 3,35 litre :D oysaki deponun yarısında 3ün altına düşecek izlenimini vermişti bana. hadi arada ki dipgazları saymayalım 3,25 olsun :D artçı da olmasın farzedelim 3,10 olsun :D yine 3ün üstünde :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar