odayı abarttım mı ne acaba :D

Denizli İl Temsilcisi
odayı abarttım mı ne acaba :D
resim008c.jpg

resim007to.jpg

resim006mn.jpg

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
mevzu nedir, anlayamadım.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiçbişey anlamadım trafik işaretlerini mi yürüttün:p

Denizli İl Temsilcisi
Hiçbişey anlamadım trafik işaretlerini mi yürüttün:p

yok haşa hocam şimdi ylece yatıodu yolda bende hurdacılar çalmasın imha etmesin die eve getirdim mezun olurken belediyeye gitcem bunu yerde buldum milli servet lazımdır biyere koyarsınız dicem :D 2 tanede bu sahte para florasanı koydum beyaz olan herşey odada ışık saçıo :DD:D:D:D:D

çalıntı tabela, sahte para!
sakat konu kardeşim,
kaçtım ben şahit mahit yazarlar :)

Bizim mahalleden; geçen haftalarda kaybolan trafik levhalarına çok benziyor!.. ::zencii::

birden binanın dışından odanın fotografını ekleseydın,ozaman daha farklı konusurduk
:mrgreen:

black ice sende denizlidendin demi :D yakında tanısırız.alır gelirim motoru.
Dostlar yetişin tabela yürütüolar :D

Denizli İl Temsilcisi
black ice sende denizlidendin demi :D yakında tanısırız.alır gelirim motoru.
Dostlar yetişin tabela yürütüolar :D

kim didi ya kim kim ne tabela çalması abi ben şuan kıbrıstayım 1 aya geeliom denizliye gelince buluşuruz abi...

artı odanın dıştan görünüşü manyak bişi oldu

Odan pavyon gibi olmuş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------

bi şey eksik şeyy ee??

Trafik levhası çalmak isteyince...

Eskişehir'de trafik uyarı levhasını çalmak istedikleri iddia edilen 2 zanlı yakalandı

Edinilen bilgiye göre Deliklitaş Mahallesi Gürman Sokak'ta devriye gezen polis ekipleri kendilerini görerek kaçmaya çalışan Y.K. (23) ve T.Y.'yi (20) yapılan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Polise ifade veren zanlılar daha önce bir arkadaşlarının evinde aksesuar olarak koyduğu trafik levhasına heves ederek, cadde üzerinde bulunan bir trafik levhasını söktüklerini ancak, ekip otosunu görünce korkarak kaçmak istediklerini söyledikleri öğrenlid.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bak sana özenenler var arkadaşım... Belki de bu msjı gördükten soora olmuş olabilir... Yoksa senin arkadaşlarınmı...

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
nee?
müzikmi?:mrgreen:

bencede neee :D:D
baba akü yok

bide walla o arkadaşlar benim arkadaş değil sanırım bizim takım tamam :D çalmaya çırpmaya karşıyım ben zaten o tabelayı kazadan sonra aldım ordn araba almış yerde yatıyodu bende kaybolmasın die odaya getirdim :queen::queen::queen::queen::queen:

evden bağımsız bodrumda bir odam var memlekette.benim oda da benzer şeyleri yapmıştım.ben abartıp motoru da soktum.castrol reklamında bi adamın odası vardı.ona özenip yapmıştım.ama insan ne kadar severse sevsin benzin kokusuyla uyanmak istemiyo bi müddet sonra.

Denizli İl Temsilcisi
walla akşam oldu bastım müdür ışıklara kıbrıs stayla :D:D:D:D::D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar