Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorum 2006 model 2008 de askere gittim 2010 da daha yenı geldım motorum askere gitmeden once yatak sarmıstı ama degiştirdik gecenlerde yolda kaldım oncelerden bir kayısım vardı taktım biraz kacırma oldugunu farkettım zaten motoru saldıgımda zorluyor bırakmıyor hemen birde on vayatordekı misketler var onlarda baya surtunmekten azalmıs olabılırmı bu yuzden ama kalkışta motor bagırıyor sanki cekmıyormus gıbı.
ben yan ayaklığı ne değiştirdim nede kısaltım iri yapılı bi abi yan ayaklığa aldı motoru motoru biraz kendine doğru çekti birazda ayaklığın üstüne yüklendi ayaklığın açısı genişledi
performans eksozu takmak isteyen arkadaşlar fiyat bayağı bi düşmüş mondialin sitesinde http://www.ugurmondialyp.com/ 61 tl
:queen::queen: şimdi bize iri yapılı bi abi lazım o zaman :bounce: banarlı nın dediği gibi içerden göçmüş olmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
performans egsozu sadece sesi değiştirmekten mi ibaret yoksa gerçekten 7,5 hp mize bir katkı sağlar mı![]()
![]()
iyi günler arkadaşlar bende modial 151 rs yada 150 hs almayı düşünüyorum nasıl motorlardır bana yardımcı olabilirmisiniz500-550 civarı ikinci elleri var öğrenci olduğumdan ikinci ellerine bakıyorum alıken nelere dikkat etmeliyiz nasıl motorlardır bilgi verirseniz sevinirim bide en önemlisi beni taşırmı
![]()
105 kilo
kmde ne kdr yakar 1 litreyle ne kadar gider falan
teşekkürler şimdiden cvplar için
![]()
500-550 tl civarı bi motor aciliyetten satılık değilse motor temiz olmaz aldığına pişman olursun motor zevkin bile kaçabilir....eğer bu fiyata bulursan 151 rs al hs yüksek hızlarda arka fren kampana diye fazla tutmaya bilir ama 151 rs nin arka disk başka zaten farkı da yok sayılır bu arada hs de rs de seni rahatlıkla taşır paşa...motoru almadan önce mutlaka iyi bir ustaya göster herşeyine baktır motorun da satışını almadan parasını verme piyasada borçlu harçlı sahte vizeli motor çok
bide en önemlisi beni taşırmı![]()
105 kilo
![]()
plakası vardır olmaz olur mu. ha önceden bakıp sorgulayamıyorum diyosan tlf u vardır elemanın ara sor söyler. 2.motor o hale nasıl gelmiş bilmek lazım.sadece lambası çamurluğu olsa fazla bişey deil, parçaları ucuz ama vergi borcu war diyor eleman.200-300-400 lira borcu çıkarsa bide ne olacak o zaman:silent:
epey var aramızda deniz girio
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
kntrde yok şimdi hafta sonu ararım büyük ihtimal ama sadece borç 500 ise motoru alakmıkiyada hiç uğraşmadan diğerinimi alsak oda 600 ama ikram yapar heralde
![]()