Yolunda Giderken...

KBC

izledim hocam cok feci motorcu cok şanslıymış ..
banada kırmızı ışıkta beklerken arkamdan jip carptı .
nefretediyorum bu tip sürücülerden ... polisler varmış yakınımızda hemen geldiler gelmeselerdi o sinirle adamı haşat ederdim ama haksız duruma düşerdim bu sefer...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı araba ne yaptı öyle, acemi.:p

meet sexy woman in your area diyor vidyonun tepesinde :D

varmı gerçekliği metehan yoksa fakemi :D

tr de olsa abi o motorcu yaşamazdı burda motora carpmamak icin belki kactı ama kendi kurtulamadı

Metehan

İşte böyle kaza beladan tırsarım...yolumda giderken böyle .ok yoluna gitmekten korkarım...peki ya çarptıkları diğer araclardakilerin sucu günahı ne...

Hadi motorcu şanslı diyelim...

Video Brezilyadan...

Metahan kardeşim... kazadan tırsarım diyorsun ama son gezi raporun da gördüğümüz üzere yarım kask ve pardesü ile devam ediyorsun gördüğümüz kadarı ile...

İnsan vucudunun % 70 su abicim, o taş gibi kemiklerde dahil olmak üzere, Allah korusun dikkat edelim, bak pırlanta gibi yavrunla resmini koymuşsun oraya ben 3 kez kaza yaptım, kask koruma kurtardı. Allah hepimizi korusun, full face kaskı görünce ben tanıyamadım kırmızı kask simsiyah olmuş asfalttan üzerinde boya kalmamış. camındaki çizikten yol görünmüyor o kadar sürünmüşüz. 90 liraya almıştım belki 10 estetik olsam kurtarılamazdım ama o kask kurtardı beni. ...vallahi üzülüyorum sizleri öyle görünce... Selamlar sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürdüğü aracı nasıl durduracağını hesaplayamayan gerizekalılar, frene bastığında duracağını sanan öküzler, yağmurda hatta karda fren yapınca aynı şekilde duramayacağını bilemeyen angutlar. Trafik kazalarının %99.9 u duramayan araçların bişeye çarpmasından meydana geliyor. Böyle angutlar karşıdan veya arkadan geldiği sürece ben kenan sofuoğlu olsam ne yazar:silent: bir motorcu bir kavşağa böyle hızlı giremez arkadas ,duramazsın.. karşına çıkacak bişeye çarpmasan bile kendini yerde bulursun duramazsın...

Başlığı kesin Elınt değiştirdi..TDK ile ortak çalışıyor yönetim hayatdan soyutlanmışlar...:cherry:forumda TRT havası istiyorlar yahu...:)

meet sexy woman in your area diyor vidyonun tepesinde :D

varmı gerçekliği metehan yoksa fakemi :D

aga sen oraya odaklanmışın bilemem...:)

Aynı yerdeki iki motorun kazasını seyrettinizmi;

http://www.liveleak.com/view?i=1c7_1258428065

bunu ilk defa izledim ışıklarda tekere kalkmış salak artistlik yaparken patlamış...birde darbeyi yandan almış en büyük hasarı o alır muhtemelen...

Metehan

Metahan kardeşim... kazadan tırsarım diyorsun ama son gezi raporun da gördüğümüz üzere yarım kask ve pardesü ile devam ediyorsun gördüğümüz kadarı ile...

İnsan vucudunun % 70 su abicim, o taş gibi kemiklerde dahil olmak üzere, Allah korusun dikkat edelim, bak pırlanta gibi yavrunla resmini koymuşsun oraya ben 3 kez kaza yaptım, kask koruma kurtardı. Allah hepimizi korusun, full face kaskı görünce ben tanıyamadım kırmızı kask simsiyah olmuş asfalttan üzerinde boya kalmamış. camındaki çizikten yol görünmüyor o kadar sürünmüşüz. 90 liraya almıştım belki 10 estetik olsam kurtarılamazdım ama o kask kurtardı beni. ...vallahi üzülüyorum sizleri öyle görünce... Selamlar sevgiler

Valla usta sonuna kadar haklısın ama bu hususta değişmemekte ısrar ediyorum...hava durumu ve ful koruma motordan keyif almayı engelliyor..:wiinkk:

ilk randevuyu metehan abi alırsa,, metehan abi den sonra gözü kimseyi görmez,, forget sexy women :queen:

come on baby...:p o yeahhh...:p

vala kırmızı arabadakı cok guzel manevrayla motorluyu ezmekten kurtulmus ama gerısını getıremedı tabı o hızla cok zor kendıne acımıon bare baskasına acı be adam :pr:

Motorcu sabah annesinin yaptığı dualı çöreği yemiş bence.Yoksa böyle bir olayın içinden alakasız bir şekilde kurtulmak imkansız.

Adamın etrafında resmen savaş çıkmış

Öldürmiyen Allah öldürmüyor işte

abi tr ye giren her araca gps gibi bi sistem icad edeceksin,şehir içi sehir dışı hız sınırlarını uydudan belırlıyceksın,normal yurdum ınsanıda kanunların verdıgınden hızlı gıdemeyecek,bizim milleti anca böle bişey paklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar