Deniz ; menevişsiz, insansız, teknesiz ve sessizdi

abicim çok güzel ve eğlenceli bir gezi olduğu apaçık ortada belliki voltranı oluşturmuşsunuz cidden :mrgreen: :rendeer:

:cat:

hadi bakalım mete başlamışsın ama bi tel bile açmıyosun olmuyo emme.....haberim olsa bende o karelerde olurdum şahsen..

kısmet diyelim bidahaki sefer aga...:cat:

On numara bir gezi olmuş,woltran mekanik olarak çok başarılı olmuş.:cherry:

Bi beni götürmedin böyle yerlere metehan abi.:bounce:

aga seni motorun yok ki...nereye çağıram...:p

armutlu diye diye başımızın etini yedi
bi gittik baktık armuttan başka bişey yok
kişisel emellerine alet etti bizi ayu pandası :p

Var mı Samsında böyle güzellikler...

Mete abi sen kilomu verdin :silent:

yok abi şıtandart kilomdayım 130...:wiinkk:

çok güzel olmuş.... tekerinize yüreğinize sevginize sağlık....

meteciğim güzel havayı değerlendirmişsiniz.güzel yerler,güzel yollar.paylaşım için teşekkürler.:cat:

eyvallah abi...lastik siparişi geçmişin...bizden kaçmaz...:p

Gelmek nasip olmadı ama iyi gelmemişim heeeç güzel olmamış ::miiz::

Tekenize sağlık özel durumlardan dolayı gelemedim ama kısmet birdahakine inşallah.

biraderim seni daha güzel günler bekler...:rendeer:

güzel gezmişsiniz voltran ekibini kutlarım....
babaçiye yakıştı hyo yaa :)

Babaçi az rahatsız kuyucan...belinde sorunlar vardı...motor ona işkenceydi dün...

:cat:10 numara gezi olmus...koftelerde iyi gorunmekte...sen keske 3 porsiyon alsaydin metehanim... :)yol aciktiriyo seni cunku...:cherry:

nedir dedim meteye uyup 10 dakikada bir mola vermemizin sırrı?
köftesiydi tostuydu kokoreçiydi simitiydi derken her molada zulayı doldururmuş meğer :p

olm ağzınınızın tadını bilmiyosunuz yanımda öğrendiniz bari taşekkür edin...:p

vay vay vay yine metehan abi yine köfte, bu ilişkinin sonu nereye varacak sayın metehan :p

bu işin sonu 150 kiloya gider aga her türlü...:p

daha yeni kaza yapmış birisi olarak ...
eldivenleri takmışsınızda abiler hani montlar hani dizlikler ...
mazallah...

valla akşam dönüşte üşüdüm...keşke montu alaydım diyorum...:)

dizliğide bıraktım ...sıkıyor hacı yaz vakti...

Güzel bir gezi olmuş resimleri zevkle inceledim. Paylaşım için teşekkürler.

Ahha! Kaçak Armutlu ekibi bunlarmış :)
Aldık efenim haberinizi aldık :)

eyvah basıldık...:p

Süper olmuş valla,diyicek birşey yok,tebrikler:rendeer:

maksad sizlere bu güzellikleri gösterebilmek...hayatın içinde güzel bir anı oldu...güzel gündü vallahi...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Asagidaki fotografta,
Metehan denize girmeden once ve sonra çekilmis iki goruntu yer aliyor.

metehandeniz.jpg

Hacı abi verdin ayarı denizleri taşırdın iki dakkede...aslında bi tsunami ambiansıda hoş olurdu..:p

Es kaza ben bir topless fotomu kaçırsam foruma yandık dimekki..
coq senii :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hep aynı güzergah..Bıktık kardeşim.... Başka yol bilmezmisin sen?... :wiinkk:

Bir kerede fıstıklı kumla gemlik orhangazi yalova üzerinden dönün be.... Ama sana ağır gelir lan panda.... O kadar yolu yapamassın.. :queen:

10 gündür ızdırap içinde olmama rağmen armutlu lafını duyunca itiraz edemedim:)

bel sakat sol bacak tutmaz ancak bu kadar oldu,gözümün önünde denizde oynaştılar içim gitti valla giremedim.çok keyif aldım hem yoldan hem voltran ekibinden, muhabbet çok tatlıydı.

köfte yediğimiz mekanın ismini hatırlamıyorum ama gerçekten kasap köfte dedikleri bu olsa gerek 1,5 kilo köfte bize vız geldi tırıs gitti.

organizasyonu ayarlayan mete'ye ve katılan arkadaşlara çok ama çok teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mahsus mu giyiyorsun Hacı o pardesüyü:silent: gördükçe sinirlerim bozulup yine gülüyorum.:queen:

Güzel yerler, buralarını Çandarlı-Dikili arasındaki yola benzettim.

sıkı yol yapmışsınız feribot bile var işin içinde, bizimde toplantılara giderken yaptığımız yol bu kadar uzun soluklu bir gezi yaparsanız ( mangallı,semaverli,denizli,balıklı ) bizi yakalayacaksınız sanırım :queen::queen::wiinkk::bounce:

taygırı boğma çalışmaları

taygırın intikamı:mrgreen:

alttaki eleman sağlam olunca yıkılmadı birtürlü:cherry:

GKN

Çok güzel olmuş maşallah, yazlığımın armutluda olmasına rağmen 3 senedir gitmek nasip olmadı, resimlere bakarken baya iç çektim:)
Deniz nasıldı ısınmışmı? Yoksa sadece sizmi girdiniz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Armutluda deniz ısınırmı ki?....

Aman ısınmasın...Isınınca başka şeyler oluyor... :p

Hep aynı güzergah..Bıktık kardeşim.... Başka yol bilmezmisin sen?... :wiinkk:

Bir kerede fıstıklı kumla gemlik orhangazi yalova üzerinden dönün be.... Ama sana ağır gelir lan panda.... O kadar yolu yapamassın.. :queen:

hadi hadii...senin orda bi rampada yazlığınmı vardı neydi...bir akrabamıydı yoksa len...:p aga Bursa o kadar güzel bir yer ki...mudanya trilye uludağ ...oraya uzanırsam artık para dayanmaz gezilere...:p

10 gündür ızdırap içinde olmama rağmen armutlu lafını duyunca itiraz edemedim:)

bel sakat sol bacak tutmaz ancak bu kadar oldu,gözümün önünde denizde oynaştılar içim gitti valla giremedim.çok keyif aldım hem yoldan hem voltran ekibinden, muhabbet çok tatlıydı.

köfte yediğimiz mekanın ismini hatırlamıyorum ama gerçekten kasap köfte dedikleri bu olsa gerek 1,5 kilo köfte bize vız geldi tırıs gitti.

organizasyonu ayarlayan mete'ye ve katılan arkadaşlara çok ama çok teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer:

Coşkunum ortamda senin gibi güvenilir bir dostum olması benide sevindiriyor...

Gelen arkadaşlar sağolsunlar...:rendeer:

o köfte için 200 km depiyorum haberin var mı senin aga...:p

Mahsus mu giyiyorsun Hacı o pardesüyü:silent: gördükçe sinirlerim bozulup yine gülüyorum.:queen:

Güzel yerler, buralarını Çandarlı-Dikili arasındaki yola benzettim.

aga montu çıkarsam rüzgar çarpıyo göğüsten çarparsa hasta olmak istemiyorum...illaki hafifi bişeyler giymek lazım...

sıkı yol yapmışsınız feribot bile var işin içinde, bizimde toplantılara giderken yaptığımız yol bu kadar uzun soluklu bir gezi yaparsanız ( mangallı,semaverli,denizli,balıklı ) bizi yakalayacaksınız sanırım :queen::queen::wiinkk::bounce:

abi mangal işi bana göre değil...zaten adam başı yemek 10 lira tuttu...hazır gelcek aga...kim uğraşcak ateşle dumanla...uğraşanıda sevmem..:p

taygırı boğma çalışmaları

taygırın intikamı:mrgreen:

Aga bunlar yaşandı ve bitti sanıyordum...fotoğraf çektiğinin bile farkında değildim...üsper hatıra kalır bize...ilerde çocuklarımıza gösteriririz...:)baksana farenin kediyle oynadığı gibi oynuyor benle...pençeyi bi koyucam 7 gün iş göremez raporu alıcak...kankisi mükerremide harcardımda bakma hamım diye el ense çekmedim...:queen:

Çok güzel olmuş maşallah, yazlığımın armutluda olmasına rağmen 3 senedir gitmek nasip olmadı, resimlere bakarken baya iç çektim:)
Deniz nasıldı ısınmışmı? Yoksa sadece sizmi girdiniz :)

Abi su süperdi...anahtarı vereydin şu yazlığın Gkn abi...:p ısınmış hacı...yani pek marmara suyuna benzemiyordu sanki Bodrumda girdim denize...deniz harbiden temizdi...yerler kumluk şaştım...tek taş dek gelmedi ayağıma...

Bu pazar 5-6 kişilik genelde cbf ci olan grupla çınarcık'ta karşılaştım. Demekki sizmişsiniz.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

bu iş takım oyunu kardeşim, bizim alt takım gevşek çıktı :p
tamam zeki abi sağlam adamdı ama okadar ataklar kafakol denemeleri yaptık, bizim 130 kg luk totonun 90 kg lık çırak kadar sağlam tutamaması yüzünden biz kaybettik müsabakayı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 ----------

son 3 kare video

Son düzenleme:
video olayını tam olarak çözemedim:pr:

Son düzenleme:
iyiki ben yokmusum bu gezide..
Yani metehan ile ben denize beraber girmis olsak Armutlu diye bir kasaba kalmiyacak.. :p

ne zaman geliyon dostum...:rendeer:

yanılıyorsun,yanlış tüyo,ben lastiği ADANA'dan aldım.he he bak kaçmış.:queen::queen::queen:

güle güle kullan ...:cat:

Bu pazar 5-6 kişilik genelde cbf ci olan grupla çınarcık'ta karşılaştım. Demekki sizmişsiniz.

Ben o gün gördüğüm tüm motorları hatırlıyorum...o gün ybr dikkatimi çekmedi...sadece yuki marka 2 kros motoru Teşvikiye Armutlu arasında park halinde gördüm...skygoda olabilir...ama 200 cclik kroslardı...sonra biz Çınarcıkta sahilde çay içerken dönüyorlardı...

bu iş takım oyunu kardeşim, bizim alt takım gevşek çıktı :p
tamam zeki abi sağlam adamdı ama okadar ataklar kafakol denemeleri yaptık, bizim 130 kg luk totonun 90 kg lık çırak kadar sağlam tutamaması yüzünden biz kaybettik müsabakayı :)

dana kardeş sen bel ve boyun rahatsızlıkları hususunda ne bilin..ben ondan tırstım...dengesiz bir düşüş sakatlığa yol açabilir...:wiinkk: sen deli gibi tepinirken kahrolası ayağınla hem sağ kulağımı acıttın hemde yüzüme tekme attın ...:pr:

[----

son 3 kare video

aga hepsini yüklemişin ya...e bendekileri napim şimdi...e adamlar mıymıylandı bunlar yayınlanmasın diye...

Güzel ve keyifli gezi olmus.
Tekerinize saglık.

sağol cerroş az gezi öz gezi bilirsin...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar