2 yildir Keeway Cruiser kullaniyorum ve bu sayfalari ilk kez gordum...
Sansa bakin ki, tam da bugun motorun sogukta "oksurme" aliskanligi ve her yerde arka lastik boyutlari 130/90-16 yazarken, bendeki lastigin 120/90-16 olmasi yuzunden Keeway Avrupa'ya mail atmistim.
Sicak sicak gelen cevaplari sizinle paylasayim...
Oncelikle lastik konusu, Avrupa'da satilan Cruiser 250'lerde hem 120 hem de 130 lastik kullanildigi icin, aldiginizda motorunuzda 120'lik arka lastik olsa da, 130'u da gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.
Ardindan, yedek parca konusu, malum artik Tekay getiriyor Turkiye'ye Keeway'i. 2 hafta once tam bir konteyner yedek parca gonderilmis Tekay'a, Keeway Avrupa'dan, bilginize.
Ve en onemlisi, motorun serin havalarda oksurmesi problemi.
Bolge mudurunun birebir cevabi soyle:
"Up to our experience, the weak point of the Cruiser is the choke. It is a pin valve, which might go wrong.
The problem is that it is a common unit with the carburettor, cannot be purchased separately however it is possible to dismount."
"Deneyimlerimize gore, Cruiser'in en zayif noktasi jikle. Bu jikle bir igne valfi ve zaman zaman sorun cikartabilir.
Sorun su ki, bu karburatorun icindeki bir parca ve ayri olarak satin alma sansin yok, ancak cikarma sansina sahipsin."
Yazdigim mesajlara oldukca hizli yanit verildigini ozellikle belirtmek istiyorum, su satirlari yazdigim anda da, Tekay'a benim ihtiyac duydugum yedek parcalarin gonderildigini konfirme eden bir mail daha geldi.
Turkiye icerisinde biraz sorunlu olsa da, sanirim Avrupa'daki Keeway sahipleri oldukca sansli.
Artik karburatoru sokup, sozkonusu igne valfi kontrol etme zamani...
Herkese Cruiser'lariyla keyifli surusler...
slm arkadaslar bende 3 yıl keewayın superlıght modelını 30 000 km kullandıktan sonra ikinci el land cruıser aldım 1500 km de size bu model hakkında bazı sorularım olacak
1 . bu motosikletın deposunda ne kadar benzin kaldığını nasıl oğrenecegız yanı alt tarafta bulunan vana nasıl kullanılıyor
2 .yağ cubuğu bulamadım yuvarlak bı goz var yağa ondanmı bakacağız ve kac lıtre yağ alıyor
3. bunun lastıklerı tubelessmi?
4. son olarakta kac km hız yapabılırız
şimdiden ilginiz için teşekkur edıyorum ve hepınıze kazasız suruşler diliyorum
3. hayır değil
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------
![]()
300 egzoz 50 susturucu mevsimde yaptırmadım ama sonbahardı mevsime ve pazarlığa göre değişiyor :wiinkk:
egzozlarda bir şikayetim yok ama işçiliği başka yere yaptırın derim :wiinkk:
tümoparsan (eminönü) ve merkez yedek parça(ttcustom arkası mecidiyeköyde) lc parçası satışları yapıyorlar özellikle merkez yedek parça fiyatları çok uygun ve yedek parçası çok
http://www.merkezyedekparca.com/
eyvallah hocam saoL verdiğin bilgiler için, ancak neden işçiliği başka yerde yaptırmamızı tavsiye ediosun? Ercan motor egsoz konusunda iyi ama işçilik konusunda iyi değil mi ?
Buarada verdiğiniz linke göz attım ancak Ön siperlik ile ilgili bişey bulamadım..ale:[
önce ben yaptırdım sonra ark gv250ye yaptırdı ikisininde işçilik 0 zaten dükkana bi gir anlarsn içerinin düzenine bak bana hak verirsin bir kere yaptırdım bir daha yaptırmam duyduğuma görede 250 cc üstü olan makinalarda egsozlarda problem oluyormuş bende sorun çıkmadı ama 250cc üstü olsaydı çıkma ihtimali yüksekmiş
telefon edersen daha iyi bende aradığım şeyleri bulamamıştım intten telefonda daha sağlıklı bilgi alıyorsun