Kask için ses sistemi yapımı

Uzun yolculuk için düşünmüş olduğum ses sistemini kaskımın içine uyguladım ve sonuç harika. Bu güzel olayı sizinle paylaşmak istedim.

IMG_0038.jpg

Gerekli olan Malzemeler
1 adet kask
1 adet Kulaklık
1 metre kablo (içi Üç kablolu)
1 adet dişi jak
2 adet erkek jak

IMG_0039.jpg

önce kulaklığımızı dağıtıyoruz

IMG_0040.jpg

IMG_0041.jpg

Kaskımızın gerekli yerleri sökülüyor

IMG_0042.jpg

IMG_0043.jpg

Kulağımıza denk gelen yere hopörlerlere yer ayarlıyoruz

IMG_0044.jpg

Kabloyu uygun şekilde döşüyoruz

IMG_0045.jpg

Kaskın ugun yerine dişi jak için delik açıyoruz

IMG_0046.jpg

Dişi jaka kabloları lehimledikten sonra Jakı yerleştiriyoruz

IMG_0047.jpg

IMG_0048.jpg

Kaskımızı tekrar sökdüğümüz gibi topluyoruz

IMG_0049.jpg

Ara kablosu olarak kullacağımız kabloya erkek jakları lehimliyoruz. Ben ses ayarı için kullaklığın kumandasını dahil ettim.

IMG_0050.jpg

IMG_0051.jpg

Veeee sonuç, ses sistemi mükkemel çalışıyor, uzun yolculuk yapacak tüm arkadaşlara tavsiye ederim...
Bunu
-Telefonum ile
-Navigasyon cihazım ile
-iPod um ile
ve jakı uyan tüm ses sistemine bağlayabiliyorum.Harika bir şey oldu...

tam benim yapmak istediğim şeyi yapmışsınız...çok güzel olmuş eline sağlık..

Dostum bende de Nolan N103 var. gittim orjinal Basic kit ve Bluetooth kit aldım:) Çok pahalıya(kask 600, set 500TL) patladı...

Son düzenleme:
Güzel işçilik, ve çok şık. Ama şahsi fikrim motosiklet kullanırken müzik dinlememek.

Adana İl Temsilcisi
hadi bakiiim,motor işini hallettin,çanta işini hallettin,gps işini hallettin,müzik işini de hallettin,artık uzun yola çıkabilirsin.:cat::p

Ellerine sağlık ben de müzik dinliyorum ama takıyorum kulaklığı sonra kaskı takıyorum yetiyor bana ;) Tabii müziği dinlerken ses seviyesi verdiğin sinyalin sesini duyacak kadar olursa iydir, yüksek ses motosiklet kullanıcısı için zararlı, şahsi fikrim ;)

tam benim yapmak istediğim şeyi yapmışsınız...çok güzel olmuş eline sağlık..

Yapımı yaklaşık 3 saat sürdü ama bence değer :cat:

Dostum bende de Nolan N103 var. gittim orjinal Basic kit ve Bluetooth kit aldım:) Çok pahalıya(kask 600, set 500TL) patladı...

Toplam 11 TL masrafım oldu :wiinkk:

Güzel işçilik, ve çok şık. Ama şahsi fikrim motosiklet kullanırken müzik dinlememek.

Şehir içinde bende kullanmam ama uzun yolda bence kullanılabilir :cat:

hadi bakiiim,motor işini hallettin,çanta işini hallettin,gps işini hallettin,müzik işini de hallettin,artık uzun yola çıkabilirsin.:cat::p

Ne diyelim, darısı sana :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------

Ellerine sağlık ben de müzik dinliyorum ama takıyorum kulaklığı sonra kaskı takıyorum yetiyor bana ;) Tabii müziği dinlerken ses seviyesi verdiğin sinyalin sesini duyacak kadar olursa iydir, yüksek ses motosiklet kullanıcısı için zararlı, şahsi fikrim ;)

Artık kulaklık kablolarıyla uğraşmıyor, kaskı takıyorum o kadar:) ama dediğin gibi ses seviyesini çevre koşullarına göre uygun ayarlamak lazım :cat:

başarılı çalışma.. tebrikler ... güzel olmuş .. emeginize saglık

Abi süpersin hemen yapmışsın eline sağlık demek sonuç mükemmel en kısa zamanda ben de yapacağım.
Birde Sürücü kaskının arka kısmına 7'lik Lcd tv düşünüyorum artçı için uzun yolda film felan izler onunda projesine bakalım bir ara :)))

eline emeğine sağlık... güzel iş çıkartmışsınız...
Teşekkür ederim:rendeer:

Birde mikrofon yapilir ise iki kisi icin. Tadindan yenmez.
Onuda düşündüm ama 4 boğmlu jak bulamadım yoksa niyetim mikrofonuda takmak olacaktı :pr:

başarılı çalışma.. tebrikler ... güzel olmuş .. emeginize saglık
Teşekkür ederim :rendeer:

Abi süpersin hemen yapmışsın eline sağlık demek sonuç mükemmel en kısa zamanda ben de yapacağım.
Birde Sürücü kaskının arka kısmına 7'lik Lcd tv düşünüyorum artçı için uzun yolda film felan izler onunda projesine bakalım bir ara :)))

Tamam Ahmet, artık bunuda birdahaki sefere yaparız :p

Denizli İl Temsilcisi
birincisi gördüğüm kdarıyla kaskı delmişin kardeşim o kask hayır etmez yani artık safabetlerden bi farkı kalmdı ikinsi kaskın alt taradında kablonun takıldığı yerde boğazına doğru demir çıkıntı var e buda kaza esnasında bazı şeyleri hızlandırır yani sen bu kaskı uzun yaşamamak için taklmalısın

birincisi gördüğüm kdarıyla kaskı delmişin kardeşim o kask hayır etmez yani artık safabetlerden bi farkı kalmdı ikinsi kaskın alt taradında kablonun takıldığı yerde boğazına doğru demir çıkıntı var e buda kaza esnasında bazı şeyleri hızlandırır yani sen bu kaskı uzun yaşamamak için taklmalısın

1.Kaskı delmedim, deldiğim kısım kaskın alt tarfındaki fiber.
2.Taktığım jak ın boyu kısa, ne boğazıma doğru nede herhangi bir yere değmesi mümkün değil

İlgi ve alakan için teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

cok güzel çalışma :cat:

teşekkür ederim :cat:

güzel bir uygulama eline sağlık,çogu motor sürücüsü zaten bir şekilde çare buluyordu sizinki biraz daha ileri gitmiş..evet hep kendimizi düşünmemeli arçıyı'da düşünmeli arka tarafta canı sıkılmasın yolculuk sırasında :queen:

bende yapmayı düşünüyordum ama kaskın orjinalliğine dokunmadan .ve arçı içinde iletişim halinde olmalı.uygun haricikitlerden almalı :)

harikasın muzaffer:))
tebrik ederim güzel çalışma yapmışsın:cat: adana mt de bu uygulamayı kendi kasklarına yapman için talebin artacağını düşünüyorum.

yalnız birşey dikkatimi çekti:masada kül tablası olmasa daha güzel olurdu:cherry: hani özendirme açısından

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzocum süper eline sağlık,sipariş kabul ediyormusun ama birde mp3 çalar hediye etmen lazım :)

Motosikleti
Hornet
Elinize sağlık bende böyle birşey istiyodum:p
En kısa zamanda bende yanı şekilde bi uygulama yapıcam:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar