Formula 1 Gezimiz

evet bu hafta sonu ne yapalım diye düşünürken aklımıza F1 in Türkiye ayağı geldi ve hemen bir organizasyon tertibi yol ekibiyle.nevalelerimizi aldık,şapka,güneş gözlüğü,bol soguk sıvı.ben anadou yakasında oldugum için askon(sinan),Oğlu Furkan,ugur volkan,memetay-18 arabalı vapurla geçtiler anadolu yakasına saat 11:30 gibi Acıbadem köprüsü altında buluştuk.ben Arjantinli69 (Tamer) ve Oğlum Batuhan.Ordan doğru çevre yolundan Kurtköy Formula pistine yola çıktık.gişelerden sonra yol baya bir kalabalıktı çogunlugun adresi belli F1 'e gidiyor tabi biz motosiklet oldugumuz için trafik vız gelir,ama yolda trafik polisi çok vardı.vip güvenliklerin sahasına girip ordan izledik yarışı,araçlarla aramız 30-40 mt anca vardı haliyle fena bir ekzoz sesi vın vın insanın kulakları çınlıyor bizim memetayın cooper'ın sesi bile yanında sinek sesi gibi kaldı valla .hem izliyoruz yarışları bir yandan foto ve video çekiyoruz,bir taraftan çay içip midelerimizi dolduruyoruz.sinan sağolsun sandeviçleri getirmiş bedavadan bir güzel indirdik onları mideye satarım abi diyor bize dedik sonra veririz parasını .yarış zaten belli oldu kimin kazanacagı trafiğe yakalanmayalım millet gazını aldı burda sonra yolda F1 plotu gibi araç sürerler ugraşmayalım diye yola çıktık.e arkamızda benim ve sinanın çocuklarda vardı sıkıntı olmasın sonra dedik.kurtköy'den pendiğe doğru gelirken güzel bir sağnak yağmur yağdı,bizi biraz ısladı ama motosikletler çamur içinde tabi herkes diyor abi motorlar tertemizdi ne hale geldi ya .O zaman dedim size bir Çamlıca havası lazım doğru iş yerine ,güzel bir çay demledim ,çay olurken biz motosikletleri bir güzel parlattık motorlar kendine geldi bu arada dinlenmişte olduk tabiki.sonra evlere doğru yola koyulduk tabi ben anadolu yakasında oldugum için ilk eve varan benim .güzel bir gündü ve arkadaşlarla güzel bir gezi,sohbet muhabbetin tadını çıkarttık gelenlere kendi adıma teşekkürler .bir sonraki gezi'de buluşmak üzere resimler aşagıda :p
aaaa777.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa778.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa779.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa784.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa785.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa787.jpg
[/URL][/IMG]
Bizim durduğumuz yer aslında güvenlik şirketinin lojistik yeriydi,biraz muhabbeten sonra,yarışı beleşe getirdik.
Burası türbünlerin sağ arka tarafı,ve en hızlı geçilen yerlerden biri maksimum hızları 260-280 km.

resim2uk.jpg
[/URL][/IMG]
Yarışın ilk başlarında tabiki yanılmıyorsam 10 sıradaki İtalyan pilot Adrian STUİL Force İndia-Mercedesiyle.
Fotoğraf makinamız okadar yavaşki,çoğu resimi boş çekmişiz.
O kadar hızlı bu araçlar
resim5d.jpg
[/URL][/IMG]
Ve bu yılda büyük bir fiyasko yaşayan,Ferrari takımı Ross Braunu çok arıyor,kırmızı şeytanlar yarışın başlarında Mass9 uncu,Alonso ise 11 inciydi.İlerleyen bölümlerde biraz ileri gelselerde,tatmin edici bir sonuç değil.
Saolsun servisçi abilerimiz,ekmek teknelerinin üstlerine çıkmama izin verdiler,sağolsunlar...
Yarışın keyfide bi başka oldu yahu,çok net görmeye başlamıştım.:p
resim6r.jpg
[/URL][/IMG]
Sinan kendini bir an pilot sandı,piste giderken zor tuttuk.:p

resim7y.jpg
[/URL][/IMG]
ve bizlerden bir kaç kare :p
resim9z.jpg
[/URL][/IMG]
resim10y.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa783.jpg
[/URL][/IMG]

sonra yolda çamurlandıkya yıkama resimleride geliyor :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------

motor yıkama partimiz,demir atlarımız temizlenince kendine geldi günün yorgunlugunu onlarda üzerinden attı :p
aaaa791.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa792.jpg
[/URL][/IMG]
temizliğe devam :p
aaaa793.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa794.jpg
[/URL][/IMG]
biraz dut molası çok ta güzel olmuşlar :p
aaaa795.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa797.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa796.jpg
[/URL][/IMG]
lastikleri parlatmaca :p
aaaa798.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa799.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa800.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa801.jpg
[/URL][/IMG]
sonra biraz motor değiştirip bahçede eğlenmece,kim daha yavaş sürüyor antremanı :p
aaaa802.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa803.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa807.jpg
[/URL][/IMG]
aaaa808.jpg
[/URL][/IMG]
hani yakıştıda cooper alsakmı yedek bir tane :p
aaaa809.jpg
[/URL][/IMG]
bittiiii....:cat:

Beleştepeli gençlik heryerde :)
F1 harika bir etkinlik az fotoğraf eklemişsin ama yinede güzel hafta sonunu iyi değerlendirmişsiniz

paylaşım için teşekkürler,
sinan uzun zamandır görüşemiyoruz, ilk fırsatta görüşmek dileğiyle:rendeer:

çok güzel yapmışsınız valla...

haberim olsa orada olmak isterdim....hayırlısı..

Keşke önceden açsaydınız topiği sizi pit alanına ve piste sokabilirdim. Üst geçidin hemen arkasında gözetmendim.

Beleştepeli gençlik heryerde :)
F1 harika bir etkinlik az fotoğraf eklemişsin ama yinede güzel hafta sonunu iyi değerlendirmişsiniz

aynen öyle valla beleştepeye talim .ama bizimki tepe değildi güvenlik görevlilerine ayrılan bölge.sağolsunlar girmemize izin verdiler.f1 arabaları çok yakın geçiyordu ses fena kulak tıkaçlarını almayı unuttuk :pale: o yüzden çok fazla duramadık vın vın ekzozdan çıkan ses fena.ama daha sonra ıslanma ve çay molası motor tamizliki güzeldi.arkadaşlar güzel olunca vakit güzel geçiyor :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

çok güzel yapmışsınız valla...

haberim olsa orada olmak isterdim....hayırlısı..

valla temel ara sıra kaçıyoruz işte vakit buldukça sağa sola.aslında haber vercektik ama alt yapı inşaatı vardı :p veremedik o yüzden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

Keşke önceden açsaydınız topiği sizi pit alanına ve piste sokabilirdim. Üst geçidin hemen arkasında gözetmendim.

emre arkadaşın kaza durumu bizim Formula gitme kararı verdiğimiz zamana denk geldi,allahtan emre'de birşey yoktu dedik o zaman gidelim.topic açmaya vakit yetmedi gece 01:30 da karar verdik sabah uyguladık.birde bizim ugur arkadaşta güvenlik olucaktı formula'da ama evrakları yetişmemiş başka seçenek arama şansımız kalmamıştı.ama istedikten sonra sagolsun dostlarla vakit güzel geçiyor :p

ıyı bır gün gecırdık bütün arkadaşlarıma teşekkür ederım .Tamer kardeşim sağ olsun valla bı demlık cay ıyı geldı . Ardından da motorlarımız tertemız oldu kendısıne teşekkür ederım :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

paylaşım için teşekkürler,
sinan uzun zamandır görüşemiyoruz, ilk fırsatta görüşmek dileğiyle:rendeer:

eyvallah selcuk bu ara bayağı sıkı calışıyorum malum sezonum geldı ıyı hazırlanmalıyım bu sefr işi sıkı tutmalıyım dedım .Ama arada bırde kaçamak yapıyorum işte böyle inşallah kısa zamanda bır arada oluruz bende sızlerı özledım .:rendeer:

sanki sizi görmüş gibiyim, ben biraz geç gittim son 2 tura yetişebildim, giderken yağmura temde yakalandım baktım lastik kayıyo bi köprü altına çektim yolun diğer tarafında 3-5 motor vardı sizmiydiniz yoksa :)

Ellerine sağlık Tamer abi güzel fotolar.
Bunlarda benden arkadaşlar...

Gereçektende muhteşem motor sesleri arasında izleme fırsatını bulduğum için mutluydum.:)

Bizim durduğumuz yer aslında güvenlik şirketinin lojistik yeriydi,biraz muhabbeten sonra,yarışı beleşe getirdik.:)
Burası türbünlerin sağ arka tarafı,ve en hızlı geçilen yerlerden biri maksimum hızları 260-280 km.

Yarışın ilk başlarında tabiki yanılmıyorsam 10 sıradaki İtalyan pilot Adrian STUİL Force İndia-Mercedesiyle.

Fotoğraf makinamız okadar yavaşki,çoğu resimi boş çekmişiz.:(
O kadar hızlı bu araçlar..:)

Ve bu yılda büyük bir fiyasko yaşayan,Ferrari takımı Ross Braunu çok arıyor,kırmızı şeytanlar yarışın başlarında Massa 9 uncu,Alonso ise 11 inciydi.İlerleyen bölümlerde biraz ileri gelselerde,tatmin edici bir sonuç değil.

Saolsun servisçi abilerimiz,ekmek teknelerinin üstlerine çıkmama izin verdiler...
Yarışın keyfide bi başka oldu yahu,çok net görmeye başlamıştım..:)

Sinan abi kendini bir an pilot sandı,piste giderken zor tuttuk. :p

Formüla aracı ile aynı karede bulunmak,ne kadar güzel birşey. :)
Gerçi güneşten baya bi harap oluk ama değerdi..

Formüla 1 renk katan isimler,Tamer,Mehmet ve Sinan.
Sizlerle herşey çok güzel oluyor. :arrow:

Arkadaşlar geri kalan resimleride daha sonra atarım... :)
Bu arada yarışa damgasını vuran olay ise,Webber ile Vettelin kapışması yla yarış dışı kalması.Redbullu çileden çıkardı.
Bu durumdan fayda sağlayan İngiliz pilot Hamilton 1 inci oldu.
2 inci Button ,3 üncü Webber,4 üncü schumacher.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

Valla çok iyi olurdu,ama kısmet değilmiş.:( Seneye inşallah :)

sanki sizi görmüş gibiyim, ben biraz geç gittim son 2 tura yetişebildim, giderken yağmura temde yakalandım baktım lastik kayıyo bi köprü altına çektim yolun diğer tarafında 3-5 motor vardı sizmiydiniz yoksa :)

bır köprü altında sanıyelık bır duruş yaptık o sırada karşıda rapsol renglerınde bır ss gördüm ama sen mıydın bılmem arkadaşım bız devam ettık sadece orda yenı rotamızı belırledık yola devam ettık :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar