istanbulmavi Katılım 30 May 2010 Mesajlar 7 30 May 2010 Konu Yazar #1 alternatör en fazla 5 - 6 volt üretyor sorun nerde ola bilir?
motorhocası Katılım 13 May 2008 Mesajlar 7,223 30 May 2010 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Sargılarında kopukluk vardır,alternatifi doğruya çeviren diyotlardan yanan vardır. Son düzenleme: 30 May 2010
istanbulmavi Katılım 30 May 2010 Mesajlar 7 30 May 2010 Konu Yazar #3 motorhocası' Alıntı: Sargılarında kopukluk vardır,alternatifi doğruya çeviren diyotlardan yanan vardır. Genişletmek için tıkla ... ilgine teşekkür ederim de kopuk yok kontrol ettim. ama diyot göremedim neresinde bulunuyor? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ---------- sorun çözülmüştür arkadaşlar. alternatör değiştim
motorhocası' Alıntı: Sargılarında kopukluk vardır,alternatifi doğruya çeviren diyotlardan yanan vardır. Genişletmek için tıkla ... ilgine teşekkür ederim de kopuk yok kontrol ettim. ama diyot göremedim neresinde bulunuyor? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ---------- sorun çözülmüştür arkadaşlar. alternatör değiştim