yalan yok gerçeği sölim CBF 150 çok beğeniyorum ama ybr ye göre biraz kalıplı büyük hemde
ama o cbf yi çukurrda fln kullanamzsın CBF KURYE MOTORU DEĞİLKİ VEYA RESTORANT İŞİ
BAK HONDA ACTİVA VAR VEYA ONA BENZER SCOOTERLAR VAR ONLAR DAHA UYGUN AMA GÜNLÜK KULLANIM DİYOSAN ONA SÖZÜM YOK HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER))
yalan yok gerçeği sölim CBF 150 çok beğeniyorum ama ybr ye göre biraz kalıplı büyük hemde
ama o cbf yi çukurrda fln kullanamzsın CBF KURYE MOTORU DEĞİLKİ VEYA RESTORANT İŞİ
BAK HONDA ACTİVA VAR VEYA ONA BENZER SCOOTERLAR VAR ONLAR DAHA UYGUN AMA GÜNLÜK KULLANIM DİYOSAN ONA SÖZÜM YOK HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER))
bütün kuryelerin altında cayır cayır bu motorlardan varsadece ufak dönerciler felan paket servisi için scooter tarzı ucuz birşey tercih ediyo belkide büyük şehir olduğu için cbf tercih ediliyordur
Hayırlı olsun arkadaşım ..bende cbf150 aldım sıfır. plaka ruhsatta çıktı ama hala mağazada beni bekliyor Cbf... işler yogun oldugu için gidemedim teslim almayaen son 5 yıl önce vitesli deneyimim olmuştu ,bu motosiklet ilk gibi olacak benim için.Çok fazla heyecan var aynı sendeki gibi ...En çok scooter tarzı motorlardan kurtulduğum için sevinçliyim. motorumuz asfalt yüzü görmesin inşallah ,hepimize hayırlı olsun
)
Bu arada Kask Mont korumalıklar v.s. ürünleri kaliteli ve uygun alabileceğimiz yerler (istanbul)tavsiye ederseniz çok sevinirim... (özellikle kask seçiminde marka modelleri tavsiyeniz benim için çok önemli.malum motorda kaporta biziz) iyi geceler herkese..
motorumu aldm bu günplaka ve ruhsat daha çıkmadı ama olsun beklerz bzm buralarda fazla birşey olmaz inş
ya 0 aldığım için kaç km de motor tam açılmış olur bi yardımcı olursanız birde açılana kadar nelere dikkat etmem gerekir yardım ederseniz çok memnn olrm
![]()