385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

evt bu siteyi bende o forumdan görmüştüm.şu an hala takiptediyim ama kafamda bir soru işareti var acaba kaç dolara kadar gümrükten sorunsuzca geçer.bunu kesin olarak bir öğrensem dalıcam siteye:p

abi 100 dolar geçmiyor biz oyun falan alınca 100 de gümrüğe takıldı takıldığı zamanda çok uğraştırıyorlar yoksa herkes bu şekilde alırdı

kaskım 6 gün sonra elime ulaştı.Postacı kapıya kadar getirdi.Ne bir gümrük nede ekstra bi ödemede bulundum.

225$ lık kask aldın ve gümrüğe takılmadan geldi?? İlginç valla, ucuz kurtulmuşsun, postayla mı ulaştı ürün, ayrıca ne almıştın, gümrük için ekstra birşey yapmalarını söylemişmiydin aldığın zaman tam olarak belirtirsen sevinirim.

...ağalar ben bu yazılanlardan şunu çıkardım türkiyemdeki ithalatçı firmalar fiyatlardan bize çok pis geçiriyolar ...:pr:

Bayram tatilleri ve 1 ay öncesi ile 1 ay sonrasına kadar 300 € ya kadar kişisel kullanım amaçlı eşyayı gümrüksüz getirirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konuda çok yararlı oldu bizim için türkiyede rekabet ortamı pek yok sayılı firma
olduğu için giydirmasyon fiyatlar, böyle önemli parçalar (kask,mont, v.s.) için
ya göyle sitelerden yahutta yurtdışında bi yakınımızdan yardım isticez artık . .

Arkadaşlar ben nolan n43 aır arıyorum bu sıtede ama bulamadım yardım eder mısınız...

asm

Konuyu hortlatacağım ama ;

Ben de bu akşam denniskirk'ten scooterım için Michelin marka lastik takımı sipariş ettim. Yanında bir de çerez niyetine buji aldım.

Toplamda 73 dolarlık bir harcama yaptım. Kargo olarak da(ucuz olması açısından) USPS'yi tercih ettim. (kargo ücreti henüz belli değil)

Ebay'den lastik baktım ama maşallah lastik 50 dolar ise 50 dolar da kargo parası tutuyordu. (netten lastik mi alınır diyenleri duyuyorum :))

Burada iyi markaların lastiklerinin en ucuzu 100 TL'den aşağı değil.

Kargo ücretini fazla ödemezsem sanıyorum az biraz karlı olacak bu iş.

İşin kar kısmından çok biraz da netten böyle birşey alma olayı cezbedici.

Bilmeyenler için; artık gümrükte muafiyeti 150 Euro'ya yükseldi.

Muafiyet 150 Euro fakat bir arkadaşım 3000 bin küsür TL'lik(Ebay.de üzerinden ödediği rakam bu) server'ı Ebay.de'den gümrük masrafı ödemeden aldı.

Belli de olmuyor bu işler. :)

Konuyu hortlatacağım ama ;

Ben de bu akşam denniskirk'ten scooterım için Michelin marka lastik takımı sipariş ettim. Yanında bir de çerez niyetine buji aldım.

Toplamda 73 dolarlık bir harcama yaptım. Kargo olarak da(ucuz olması açısından) USPS'yi tercih ettim. (kargo ücreti henüz belli değil)

Ebay'den lastik baktım ama maşallah lastik 50 dolar ise 50 dolar da kargo parası tutuyordu. (netten lastik mi alınır diyenleri duyuyorum :))

Burada iyi markaların lastiklerinin en ucuzu 100 TL'den aşağı değil.

Kargo ücretini fazla ödemezsem sanıyorum az biraz karlı olacak bu iş.

İşin kar kısmından çok biraz da netten böyle birşey alma olayı cezbedici.

Bilmeyenler için; artık gümrükte muafiyeti 150 Euro'ya yükseldi.

Muafiyet 150 Euro fakat bir arkadaşım 3000 bin küsür TL'lik(Ebay.de üzerinden ödediği rakam bu) server'ı Ebay.de'den gümrük masrafı ödemeden aldı.

Belli de olmuyor bu işler. :)

lastikler eline ulaştığında haber edebilir misin bu aralar benimde lastik almam lazım :rendeer:

Valla bir kask için 60 $ alıyorlarsa shipping ücreti, lastikleri tahmin edemiyorum, astarı yüzündne pahalıya gelmesin :bounce:

asm

UPS ya da Fedex seçmedim kargo ücretinin pahalı olmasından ötürü.

Kargo ücretini bildiriyorlar ve alıcı onayladıktan sonra satış tamamlanıyor sanırım.

Duruma göre hareket ederim artık :)

asm

Siparişi iptal ettiriyorum.

Neden mi? :

Thank you for your recent order.
Shipping charges with Global Express (through USPS) will be $129.25. *** 3-5 days for delivery.
Shipping charges with UPS Expedited will be $221.87. *** 2-5 days for delivery.
Shipping charges with Fed Ex Economy will be $218.94. **** 2-5 days for delivery.

Kargo ücreti lastiklerden daha fazla tutuyor. :)

Neden mi? :

Shipping charges with Global Express (through USPS) will be $129.25. *** 3-5 days for delivery.
Shipping charges with Fed Ex Economy will be $218.94. **** 2-5 days for delivery.

okkalıymış baya kargo ücreti

asm

Buradan Metzeller almak daha mantıklı :)

Anes Motor'un indirimi değerlendirilebilir.

Neden mi? :

Demiştim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar