Temiz ve ucuz Hyosung RT125 i olan

Merhaba Arkadaslar,

2007-2009 arasi temiz bana sorun cikarmiyacak Hyosung RT125 ariyorum. Elinde olan ucuza veririm diyen varsa benimle kontak kurabilirmisiniz.
"Elimde yok ama nerde bulacagini biliyorum" diyen arkadaslar varsa onlarinda tavsiyelerine daima acigim.

Onemli not: Haziranin 10una kadar uygun bi motor buldum buldum bulamazsam bu motor sevdasi seneye kalacak:pale:

Yardimci olanlara simdiden tesekkurler

Dostum muhtemelen araştırmışsındır ve hevesini de kursağında bırakmak istmeem ama rt125 lerin lastiklerini ülkemizde bulman imkansız gibi birşey. Değiştirmek istersen başın ağrır gibi. Ya yurtdışında suzuki rv 125 in lastiklerini getirteceksin o da dunlop marka zaten kalitelidir, ya da jantları değiştirip masraf yapacaksın keyif senin, hayırlı olsun yinede.

Saolasin bilgilendirdigin icin, bu lastik konusu hakkinda bilgim yoktu(3 sene once bu motora asik oldum sonra yurtdisina cikinca ne olup bitti haberim yoktu:)). zaten yilda en fazla 3 ay filan kullanacam lastik sorunu yasiyacagimi zannetmem, gerekirsede suzukinin lastiklerden alirim.
Ama bunlardan once motoru bulup almam lazim:)

Galiba oyle:)
Tamam satmak istemiyosunuz o zaman megalo gibi vazgecirmek icin bi kac bisey yazin yada baska motorlar onerin yoksa bu yazda motorsuz gececek:(

valla ne diyeyim ki.yedek parçası pahalı bir amartösör bana 340 liraya patladı.ama harika bir motor çok keyif veriyor.değer mi?bence değer.sen en iyisi 1 sene daha bekle.ben iyice pekiştireyim şu motor kullanma işini cc yükselttiğim de sana satarım motoru :cherry:

Abooooo 1 sene daha mi?:( zaten bekledim bekliyecegim kadar 3 sene once aldim motor ehliyetini cebimde paslandi resmen:) 1 sene daha beklersem artik polis cevirince bu fotodaki sen degilsin der buyuk ihtimalle.
Gel senle anlasalim ben zaten agustostan sonra buralarda yokum ver motoru bana sat, agustosun basinda sana geri satam :p fazla fark almam merak etme :D Artik seneyede sen cc buyutunce kesin olarak alisini yaparim. nasil fikir ama?
Yada kocaayaktan vazgecip baska bisey mi alsam acaba?
1 haftadan fazladir arastirmaktayim asya 200 un tipi hosuma gitti hem birazda ucuz ama karionu tutmaz eminim (sonucta cinli).
Ybr 125 daima aklimda ama onunda temizi Karion kadar.
Baskada hosuma giden yok desem yeridir.:pr:

Şunubir incele derim km göre iyi bir fiyat gibi geldi ..Kendi motorumu satabilsem ben alıcam ama belki sana kısmet olur

Saolasin arkadasim da bunun ilan tarihine dikkat ettin mi?:)
09 Ekim 2008 verilmis ilan, motor satilmamis olsa bile biraz yaslanmistir:)

:) maalesef öle bir ihtimal yok.sen en iyisi başka motor bak.bu sitede takip edebildiğim kadar çok klasik cevaplar var.bende sana öyle öneriler verebilirim ancak.al bir ybr 125 rahat et.yada cbf 150 taş gibi motor arkana bakmadan kullan gibi :cherry:

:) maalesef öle bir ihtimal yok.sen en iyisi başka motor bak.bu sitede takip edebildiğim kadar çok klasik cevaplar var.bende sana öyle öneriler verebilirim ancak.al bir ybr 125 rahat et.yada cbf 150 taş gibi motor arkana bakmadan kullan gibi :cherry:
ybr 125 listemde ikinci sirada ama bende dag tas dolanma hevesi oldugundan cross a yakin biseyler almak isterim. Hem ybr 125 genelde kurye motoru oldugundan temizini bulmak zor buluncada rt 125 kadar fiyati oluyo. cbf 150 ye gelince ben o motora ilk gunden beri bi turlu isinamadim. Su aralar as 200 gy de dikkatimi cekiyo ama nede olsa cinli saglam yerden saglam yourmlar almadan karar vermek istemem. Sen bu asya 200 e ne dersin? kullandin mi veya kullananla muhabbetin oldu mu?
Forumlarda gordugum kadariyla cinliler icinde en iyisiymis, dogrumudur bi deneme yapsam mi yoksa hic cinliye bulasmayim mi?

Amma cok soru sordum yav:)

haklısın.. ama buralarda çok rt kullanıcısı göremedim olanda km'si tavan yapmıştır..

Motoru bi alabilsem bende tavan yaptiracam insallah:cherry:

eğer zaten bir sezon bineceksen şimdilik.çinli japon bişey farketmez diye düşünüyorum.alacağın motor iyi durumda olduktan satarken değerini kaybetmedikten sonra al gitsin.binersin bi yaz satarsın.hevesin kursağında kalmamış olur böylece.yalnız ben böyle konuşuyorum ama benim motor tecrübem kariondan ibaret ve sadece 1 senelik . sen bence bir de daha çok seneler motorlarla içli dışlı olmuş birilerinin fikirlerini de sor. bu yaz motorsuz kalmaman dileğiyle

Esasen amacim sadece bi sezon binmek degil almisken 4-5 sene kullanmak onun icin basimi agritacak bir motor almak istemiyom. Daha once dedigim gibi karionada ilk ciktigi zamanlarda asik oldum, ama parasizligin ve ogrenciligin gozu kor olsun alamadim:pr:
Bu sene hayalime kavusmak istedim ama bu seferde ortada alacak motor yok :(

Yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum:cat:
Nasil oldu anlamadim ama RT125 den vazgecip Apache'de karar kildim ve 2 gun once kendime ait ilk motorum olan TVS Apache'mi aldim:queen::queen::queen:
Darisi tum motor almak isteyenlere...
Bi kac resimle susleyim dimi :bounce:
DSC00736.jpg

DSC00719.jpg

DSC00743.jpg

Motosikleti
Honda sh125
hayırlı olsun iyi motordur üzmez merak etme canavardır iyi yabmıssın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar