Ben unuttum, cumartesiden mi pazardan mı bahsediyoruz şuanda?
pazar günü adapazarından eşlik edecegim arkadaslar sizesonra beraber gider beraber döneriz birlikte..
bende adapazarından eşlik etmek isterim kaç kişi var toplamda
bu havada biraz zor olur beyler...
Doğrudur..
Arkadaşlar yağmur yüzünden akyazı civarındaki dağ yolu çamurlu durumdaymış..Bugün o tarafta olan bir arkadaşımla konuştum..
Yani gideriz ama göle çıkamayız muhtemelen..
Belirsiz bir tarihe erteleyelim derim..
O zaman havaların uygun olduğu bir tarihte yeniden başlık açarım artık..
Zaten oraya hava iyi olunca gitmek en iyisi..Çamur bir yana bulutlu havada ormanın renkleri tam ortaya çıkmıyor..En güzeli güneşli havayı beklemek..
2 Hafta sonra gidelim bende katılırım.Hissediyorum 15 gün sonra hava süper olcak![]()
hacılar yapmayın etmeyin yaw..araba degiliz çamura saplanalım...yagsın yagmur essin rüzgar biz motorcuyuz bize ne yapar :mrgreen::mrgreen: yarın sabah saat 6 da yagmur yagmıyor olursa ben karasuya kadar bi uzanıvercem...ama olurda yolda başlarsa yagmur allah vergisi derim giyerim yağmurluğumu devam ederim..
inşallakh donuna kadar ıslanırsın sedat...:cherry:
ağzindan bi hayırlı kelime çıksa olmaz zaten hacı abi:cherry::cherry:
noldu la sizin gezi...![]()
olm pembe stıckerlarla benmi geziyom...sana ne kadar kitlesem haktır...irezil...:cherry:
abi şu geziye bi çeki düzen verelimde bizim topraklara gidelim yağmurda yağdı şimdi oralar yemyeşildir balıkhanelerde dereler gürül gürül akıyodur:mrgreen:eğer yer dayanabilirseniz dağlara çıkıp oksijenle vucut temizliğinide garanti ediyorum![]()
ganga Sakarya Taraklıya gidelimmi ne dersin...Akyazı taraklı arası kaç gm...neden Taraklı deme anlatırım..