15 Mayıs 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Yağış olursa iptal oalcak gezi zaten de bence olmayacak..Gene de yarın bir update ederiz mevzuuyu..

pazar günü adapazarından eşlik edecegim arkadaslar size:) sonra beraber gider beraber döneriz birlikte..

bu havada biraz zor olur beyler...

Doğrudur..
Arkadaşlar yağmur yüzünden akyazı civarındaki dağ yolu çamurlu durumdaymış..Bugün o tarafta olan bir arkadaşımla konuştum..
Yani gideriz ama göle çıkamayız muhtemelen..

Belirsiz bir tarihe erteleyelim derim..

Doğrudur..
Arkadaşlar yağmur yüzünden akyazı civarındaki dağ yolu çamurlu durumdaymış..Bugün o tarafta olan bir arkadaşımla konuştum..
Yani gideriz ama göle çıkamayız muhtemelen..

Belirsiz bir tarihe erteleyelim derim..

ah be engınım ne şanssız adamsın ya abı şansın acık ve bol olsun ne dıyelım :rendeer:

amaç zaten sülüklü göl oldugu için boşuna gitmek istemem başka bi tarihe ertelemek en mantıklı çözüm:cat:

O zaman havaların uygun olduğu bir tarihte yeniden başlık açarım artık..

Zaten oraya hava iyi olunca gitmek en iyisi..Çamur bir yana bulutlu havada ormanın renkleri tam ortaya çıkmıyor..En güzeli güneşli havayı beklemek..

O zaman havaların uygun olduğu bir tarihte yeniden başlık açarım artık..

Zaten oraya hava iyi olunca gitmek en iyisi..Çamur bir yana bulutlu havada ormanın renkleri tam ortaya çıkmıyor..En güzeli güneşli havayı beklemek..

2 Hafta sonra gidelim bende katılırım.Hissediyorum 15 gün sonra hava süper olcak :)

hacılar yapmayın etmeyin yaw..araba degiliz çamura saplanalım...yagsın yagmur essin rüzgar biz motorcuyuz bize ne yapar :mrgreen::mrgreen: yarın sabah saat 6 da yagmur yagmıyor olursa ben karasuya kadar bi uzanıvercem...ama olurda yolda başlarsa yagmur allah vergisi derim giyerim yağmurluğumu devam ederim..

hacılar yapmayın etmeyin yaw..araba degiliz çamura saplanalım...yagsın yagmur essin rüzgar biz motorcuyuz bize ne yapar :mrgreen::mrgreen: yarın sabah saat 6 da yagmur yagmıyor olursa ben karasuya kadar bi uzanıvercem...ama olurda yolda başlarsa yagmur allah vergisi derim giyerim yağmurluğumu devam ederim..

inşallakh donuna kadar ıslanırsın sedat...:cherry:

noldu la sizin gezi...:p

olm pembe stıckerlarla benmi geziyom...sana ne kadar kitlesem haktır...irezil...:cherry:

abi şu geziye bi çeki düzen verelimde bizim topraklara gidelim yağmurda yağdı şimdi oralar yemyeşildir balıkhanelerde dereler gürül gürül akıyodur:mrgreen:eğer yer dayanabilirseniz dağlara çıkıp oksijenle vucut temizliğinide garanti ediyorum:)

abi şu geziye bi çeki düzen verelimde bizim topraklara gidelim yağmurda yağdı şimdi oralar yemyeşildir balıkhanelerde dereler gürül gürül akıyodur:mrgreen:eğer yer dayanabilirseniz dağlara çıkıp oksijenle vucut temizliğinide garanti ediyorum:)

ganga Sakarya Taraklıya gidelimmi ne dersin...Akyazı taraklı arası kaç gm...neden Taraklı deme anlatırım..

ganga Sakarya Taraklıya gidelimmi ne dersin...Akyazı taraklı arası kaç gm...neden Taraklı deme anlatırım..

abi şimdi oraya adapazarından gideriz akyazıdan gitmeye kalksak yani bizim ordan 80 km ciivarı...ama istanbuldan direk oraya gitsek burdan akyazıya gitmek gibi 180-190 km...tamam neden taraklı demem:)ama akyazıya gidelim baka kuzulukta aqua park açıldı bi havuzada gireriz bide hamama gireriz:)ohh miss sonra git bi balık ye dağların içinde bide semaverde çay:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar