Merhaba (Ankara ER-6N)

Genel olarak motorsiklet ile ilgili, ozellikle de iki aydir kullandigim Kawasaki ER-6N ile ilgili edindigim yararli bilgiler nedeniyle uye olmaya karar verdim. Ankara'da yasiyorum ve 41 yasindayim. Herkese selamlar.

Teşekkür ederim. Şimdilik forumu keşfediyorum. Umarim bir seyler ogrenirken benim de katkim olur.

Genel olarak motorsiklet ile ilgili, ozellikle de iki aydir kullandigim Kawasaki ER-6N ile ilgili edindigim yararli bilgiler nedeniyle uye olmaya karar verdim. Ankara'da yasiyorum ve 41 yasindayim. Herkese selamlar.

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız nice km.lere inşallah.
Umarım gezilerde toplantılarda görüşür ve sizlerin hayat tecrübelerinizden bizde faydalanabiliriz. :rendeer:

ER6 için çabalayan birisi olarak "mükemmel bir naked" olarak yorumlamak istiyorum :)

Hoşgeldiniz.
Sorması ayıp ama satmayı düşünüyor musunuz ? Biz efil efil arıyoruz da. :mrgreen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Velox.
Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...:rendeer:

Hoşgeldiniz.
Sorması ayıp ama satmayı düşünüyor musunuz ? Biz efil efil arıyoruz da. :mrgreen:

Biraz gec oldu cevap ama satmayi dusunmuyorum. Antalya disindan almayi dusunuyorsaniz Istanbul'da cok rahat bulursunuz. Oraya bakmadiniz mi? Izmir'de de cok temiz ER-6 ilanlari gordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar