Sadece Hyosung almayı düşündüğüm için yaptığım araştırma ve okuduğum yazılardan bazı bilgiler hatırlıyorum yanlışlık olabilir.
Arkadaşlar Hyosung Kore malı ne Japon kadar kaliteli ve markalı, ne Çin gibi ucuz ve kalitesiz. Kore sanayisi son derece kaliteli üretim yapıyor ve küresel pazarda kaliteli mallarla tanınıyor örneğin LG Monitör ve TV gibi,
Ülkemize gelen tüm motorlar sandıklar içinde kısmı parçalara ayrılmış şekilde geliyor. Ülkemizde bu sandıklar açılıp birleştiriliyor. Ve iç pazarda satışa sunuluyor.
Hyosung, bir motor markası ve uzun süre Suziki için kore pazarında motorsiklet üretmiştir. Daha sonra kendi marka ve modellerini oluşturmuştur. Türkiye'ye ilk geldiğinde Hyosung ismi bir mümessil şirket tarafından telif hakları alınmıştır. Daha sonra türkiye mümessili değişmiş ve Hyosung ismi ilk firmada kalmıştır. Yeni adı ST Kanuni olmuştur. Motorsikletlerde bir değişim olmamıştır.
Motorlara gelirsek, 2005-2006 yıllarında üretilen motorlar Karbüratorlu, 2007 ve sonrası enjeksyonludur.
Krank kırma problemi motoru REDLİNE da kullanmayı seven kullanıcı yüzünden meydana gelmiştir. Limitlerde kullanmak her zaman böle tehlikeleri barındırır.
2010 model olarak satılacak olan modeller makyajlanmış fakat henüz ülkemize giriş yapmamıştır. Şuan 2010 diye geçen motorlar 2009 hatta 2008 modeldir. Türkiyeye giriş ve trafiğe çıkışına göre 2010 model olarak geçmektedir. Fakat bu gerçek değildir fakat sizede bir zararı yoktur.
Hyosung GT 250 R, 600cc kasasında 250cc motorsiklettedir. Ucuz yollu Superbike bu sınıfta yeni başlamak için daha uygundur (600cc le başlamaya göre)
Fakat bu motoru alıp bu neden 300km basmıyor demek saçma olacaktır.
Alacağınız şey BMW 3,16Cİ'dir. Görüntüsü M3 tür ama asla M3 ün verdiklerini veremez. Ama M3 e geçiş için en uygun araçtır.
Bilgilerimin içinde yanlış eksik yada düzeltilmesi gereken şeyler varsa yayınlayın, bilgi paylaştıkça çoğalır.
Bu arada hala alamadım bir Hyo offfffffffffffffff offffffffffffffffffffff