Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

plakasını alsaydın :mrgreen: 34 __ ____ plakalı araç sahibi lütfen forumun başına:queen: ohh kaldı bir final.bu sene de bitti:p

Bu arada 16.000 Bakımına giden var aranızda arkadaşlar? Ne kadar tutar tahmini olarak ve ne yapıyorlar?

plakasını alsaydın :mrgreen: 34 __ ____ plakalı araç sahibi lütfen forumun başına:queen: ohh kaldı bir final.bu sene de bitti:p

Bu arada 16.000 Bakımına giden var aranızda arkadaşlar? Ne kadar tutar tahmini olarak ve ne yapıyorlar?
16.ooo km mi ben görebilcem mi o günleri vay be 6233'deyim :p:p

Moderatör tarafında düzenlendi:
babamla yarın gidiyoruz o da merak ediyor ama saatini bilmiyorum hocam çünkü bir kaç yere daha uğrayacağız. denk gelirse saatler buluşuruz.

eğer açıksa öğlen 1.30 2 gibi gelirim ben bi aksilik olmazsa. bugün tekrar aradım kredi ile ilgili bölüme aktardılar orda iyice sordum kefil senet bodro felan hiç bişi yok koç finans dan veriliyo kredi sorun yoksa direk çıkıyo hayırlısı bakalım

sercan tecrübe kazanınca yazın ortalarında falan bi haftasonu başakşehire gel :) ben seni istoçtan alırım cila atarız:mrgreen:
Hafif trafiği olan yerlere cıktım benzin almak için abi ilk günlerdeki araba görünceki heycanım yok öneme biri cıksa bile soğuk kanlılıgı kaybetmiyorum.Ama ehliyetsiz gitmek istemiyorum.Ne olur ne olmaz sakat işi sevmem :)
İstoç'un orda Camı var 1 tane ordan alırsın beni.
Bu cila olayınıda birkaç yere sordum bulamadım.Nerden bulurum ben onu ?
bende hele 2010 kasa cbr mi alıyım görüşecez sizle :p
İnş. Hayırlısıyla alırsın.Ankara yakın canım şurası hemen :queen:

Hafif trafiği olan yerlere cıktım benzin almak için abi ilk günlerdeki araba görünceki heycanım yok öneme biri cıksa bile soğuk kanlılıgı kaybetmiyorum.Ama ehliyetsiz gitmek istemiyorum.Ne olur ne olmaz sakat işi sevmem :)
İstoç'un orda Camı var 1 tane ordan alırsın beni.
Bu cila olayınıda birkaç yere sordum bulamadım.Nerden bulurum ben onu ?

İnş. Hayırlısıyla alırsın.Ankara yakın canım şurası hemen :queen:

Yapı marketlerinin oto bakım bölümünde var ya:) bauhaus evkur praktiker koçtaş vb mağazalarda var hep :mrgreen:

Arkadaşlar 16.000 bakımına götüren yok mu aranızda ? Ne yapıyorlar ne kadar tutuyo ücret olarak bilgi verecek yok mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

Bende kararsız kaldım şimdi bunu mu alsam Yoksa prohel'i mi ? :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

Videoları görünce bende çekiyim dedim :)
http://www.4shared.com/video/m4rrtWSa/cbr_125.html

Len trafiğe kapalı alan diyon araba geçiyor şikayet etcem seni polislere:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar