Güzelmiş yavar var bi önceki sayfada bi video var izle onu
Bugün Seyrantepe'de rastlaştığım kırmızı cbr burdan birinin mi acaba ?:wiinkk:
Güzelmiş yavar var bi önceki sayfada bi video var izle onu
16.ooo km mi ben görebilcem mi o günleri vay be 6233'deyimplakasını alsaydın :mrgreen: 34 __ ____ plakalı araç sahibi lütfen forumun başına:queen: ohh kaldı bir final.bu sene de bitti
Bu arada 16.000 Bakımına giden var aranızda arkadaşlar? Ne kadar tutar tahmini olarak ve ne yapıyorlar?
16.ooo km mi ben görebilcem mi o günleri vay be 6233'deyim
Ehliyetim gelsinde 1 günde İstanbulun gitmedik yerini bırakmıycam :mrgreen::mrgreen:milletin oturduğu mu var havalar ısındı motor kapatmıo![]()
16.ooo km mi ben görebilcem mi o günleri vay be 6233'deyim
Ehliyetim gelsinde 1 günde İstanbulun gitmedik yerini bırakmıycam :mrgreen::mrgreen:
Ehliyetim gelsinde 1 günde İstanbulun gitmedik yerini bırakmıycam :mrgreen::mrgreen:
turlarız artıkbende hele 2010 kasa cbr mi alıyım görüşecez sizle![]()
turlarız artık![]()
babamla yarın gidiyoruz o da merak ediyor ama saatini bilmiyorum hocam çünkü bir kaç yere daha uğrayacağız. denk gelirse saatler buluşuruz.
Hafif trafiği olan yerlere cıktım benzin almak için abi ilk günlerdeki araba görünceki heycanım yok öneme biri cıksa bile soğuk kanlılıgı kaybetmiyorum.Ama ehliyetsiz gitmek istemiyorum.Ne olur ne olmaz sakat işi sevmemsercan tecrübe kazanınca yazın ortalarında falan bi haftasonu başakşehire gelben seni istoçtan alırım cila atarız:mrgreen:
İnş. Hayırlısıyla alırsın.Ankara yakın canım şurası hemen :queen:bende hele 2010 kasa cbr mi alıyım görüşecez sizle![]()
Hafif trafiği olan yerlere cıktım benzin almak için abi ilk günlerdeki araba görünceki heycanım yok öneme biri cıksa bile soğuk kanlılıgı kaybetmiyorum.Ama ehliyetsiz gitmek istemiyorum.Ne olur ne olmaz sakat işi sevmem
İstoç'un orda Camı var 1 tane ordan alırsın beni.
Bu cila olayınıda birkaç yere sordum bulamadım.Nerden bulurum ben onu ?
İnş. Hayırlısıyla alırsın.Ankara yakın canım şurası hemen :queen:
hı o zaman cevahirdeki koçtaşa bakıyım ben yakın o var banaYapı marketlerinin oto bakım bölümünde var yabauhaus evkur praktiker koçtaş vb mağazalarda var hep :mrgreen:
hı o zaman cevahirdeki koçtaşa bakıyım ben yakın o var bana
Birde Hudson Deride herşeyde %50 indirim varmış.Güzel montlar var bak onlara abi.
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_31_K1126_01_BAY_CORDURA-MOTORSIKLET-MOTOSIKLET.html
Bende kararsız kaldım şimdi bunu mu alsam Yoksa prohel'i mi ? :silent:bakarım bakarım şu haziran gelsin de elime para geçecek alacam mont ve eldiven dizlik bellik
Bende kararsız kaldım şimdi bunu mu alsam Yoksa prohel'i mi ? :silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------
Videoları görünce bende çekiyim dedim
http://www.4shared.com/video/m4rrtWSa/cbr_125.html