Küçük İbrahim Dünyaya Geldi...

Allah devletine,milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.Analı babalı büyüsün küçük ibo :p

Süper Moderatör (BBRR)
Allah analı babalı büyütsün .. Pırlanta kalpli ibom Allah"ım gönlüne göre vermiş..

Ehliyeti varmı bu veletin :p

Merhaba Arkadaşlar;
Bu güzel günümde yanımda olan gerek maddi,gerek manevi ,gerekse dualarıyla hiç desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.Bu arada yıllardır küçük ibo küçük ibo diyip durdunuz alın size gerçek küçük ibo :) Ayrıca doğar doğmaz ehliyete kaydı yapıldı ama henüz yaşı tutmadığından bi 17 senecik beklemesi lazım :p

vay abilerin güzeli ... allah analı babalı büyütsün .. 41 kere maşallah .. ömür boyu mutluluklar diliyorum .. özlettin be ibo :D

vay abilerin güzeli ... allah analı babalı büyütsün .. 41 kere maşallah .. ömür boyu mutluluklar diliyorum .. özlettin be ibo :D
jess teşekkür ederim kardeşim benim öyle oldu hakikaten evlilikti alışmaktı derken şimdide bebek biraz arayı açmamıza neden oldu ama olsun güzel şeyler bunlar dimi :)Darısı başınıza diyelim artık

Allah analı babalı büyütsün inşallah ...
ozturkkaan iyi dileklerin için Teşekkürler ...

aynı ibo gibi çikin la buuuuu =)))))))

Allah anallı babalı büyütsün akrdeşim

Super Moderator
Buradan kutlama fırsatım olmamış, hem onu da çıkarayım aradan da;

Pazar günü salı pazarı meydanında sitece Ömer Kayra mıncırma buluşması yapıyor muyuz şimdi?:p

Şaka bir yana; bir ömür boyu sağlıklar, mutluluklar onun olsun tekrar, en az senin kadar güzel bir gönlü, güzel bir ömrü olsun...:rendeer:

Buradan kutlama fırsatım olmamış, hem onu da çıkarayım aradan da;

Pazar günü salı pazarı meydanında sitece Ömer Kayra mıncırma buluşması yapıyor muyuz şimdi?:p

Şaka bir yana; bir ömür boyu sağlıklar, mutluluklar onun olsun tekrar, en az senin kadar güzel bir gönlü, güzel bir ömrü olsun...:rendeer:

Teşekkür ederim Olcan'cım...Mıncırma olayına gelince biraz büyüsün amcası direk saçını çektircem senin... :p

Super Moderator
Amca mı?:sunny: Düzgün eğit çocuğu, yarın öbür gün bana amca falan derse ben saçını çekerim onun:p
Ona da kıyamam hatta, senin saçına olur olan:p

Super Moderator
Şu arada onu düşündüm de, birkaç sene sonra her görüşünde hakikaten rastgele Muhittin amca, Nusrettin dede, Hüdavendigar amca diyecek bana sanırsam...:mrgreen:

Biraz sıkarım dişimi, baba sıkıyönetiminden çıkınca "Abi"de anlaşırız artık biz...::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar