2010 cbr 125 r mi ? 2010 cbf 150 mi ? Acill

arkadaşlar kafayı yedim saçım döküldü bana bi yardımcı olun :pr:

elimde nakit olmadığından dolayı kredili 0 motor alcam önce hysoung a kafayı taktım duruşu felan cezbetti beni halada öle para bulsam 2. el direk alcam ama olmuyo işte 0 ı da kredili çok pahalı oluyor. bari dedim cbr 125 alıyım 2010 kasasından bu sefer alıcam pişman olcam diye korkuyorum motorun resimlerine bakıyorum çok zayıf duruyo sanki :pale: lastikleri felan ince benim boyum 1.83 bindiğim zaman motor ön planda olsun istiyorum ben değil :mrgreen:

cbf içinde cbr ye göre daha kalıplı diyolar racing tipleride çok seviyorum ama ne yapacam bilemedim ben ya :salut:

ben cbr125 derim..hem çok daha şık hemde teknolojik..su soğutma,enjeksiyon,6 vites,arka disk fren vs.. hepsi artı değer bence..ama kredi çekicem diyosun?? maddiyat sınırlı ise cbf al..daha az kredi çekmiş ve daha az faiz ödemiş olursun..:cat:

ben cbr125 derim..hem çok daha şık hemde teknolojik..su soğutma,enjeksiyon,6 vites,arka disk fren vs.. hepsi artı değer bence..ama kredi çekicem diyosun?? maddiyat sınırlı ise cbf al..daha az kredi çekmiş ve daha az faiz ödemiş olursun..:cat:

peki sen 2010 kasa cbr yakında gördün mü yani çok mu basit duruyo :silent:

bayide inceledim yeni kasayı..ön farlar daha hoş diyebilirim eski kasaya göre..onun dışında hiçbi değişiklik yok bildiğin ince cbr işte..motorundada enjeksiyon farkı var..kullanmadım + veya - bişey diyemem..bu arada boy 1.83 demişsin kilon kaç?? 75 ve üzeri ise biraz küçük kalabilir altında..ben 1.79boy 60-62kilo filanım bana tam ideal geliyo cbr125..

73 74 kilo olmam lazım 75 kiloyu geçmiyorum yani cbr gibi inceyim bende :mrgreen: ama boy var işte bende bilmiyorum ne yapsam aslında ya Allah deyip efe plaza gidip o an orda birine karar vermem lazım işte gündüz olsun hayır olsun hele

73kiloda çokta sırıtmaz bence cbr..o konuya çokta takılma çünkü arkadaşımın cbr125inin üstüne 2.01 boyunda 126kilo olan başka bi arkadaş binmişti ve gerçekten onda komik durmuştu..:) bunun dışında başka konular var..sen motoru ne için kullancaksın iş için mi gezmek için mi?? motor tecrüben varmı?? ilk motorun cbr olursa kötü olur çünkü parçaları çok pahalı en ufak bi devrilmede büyük masraf açar başına..aralarında performans olarak büyük bi fark yok cbr 10-20kmh daha fazla yapar cbf göre oda çok önemli değil..cbf uzun yolda titreşimsiz olduğu ve daha dik oturduğun için daha konforlu olur bunuda düşün..herşeyi gözden geçir son olarak bayiye git ve içine sineni al derim ben..:cat:

73kiloda çokta sırıtmaz bence cbr..o konuya çokta takılma çünkü arkadaşımın cbr125inin üstüne 2.01 boyunda 126kilo olan başka bi arkadaş binmişti ve gerçekten onda komik durmuştu..:) bunun dışında başka konular var..sen motoru ne için kullancaksın iş için mi gezmek için mi?? motor tecrüben varmı?? ilk motorun cbr olursa kötü olur çünkü parçaları çok pahalı en ufak bi devrilmede büyük masraf açar başına..aralarında performans olarak büyük bi fark yok cbr 10-20kmh daha fazla yapar cbf göre oda çok önemli değil..cbf uzun yolda titreşimsiz olduğu ve daha dik oturduğun için daha konforlu olur bunuda düşün..herşeyi gözden geçir son olarak bayiye git ve içine sineni al derim ben..:cat:

valla hocam bu ilk motorum işte ama akrabaların vitesli 125 lik vitesli değişik markalardaki motorlarını kullandım yani 2006 kasa cbr de kullandım hatta repsol olanından bi kaç tur atmıştım sorunsuz kullanıyorum yani ufak cc leri sürerken devirmem heralde... bunun haricinde ankarada şehir içinde kullancam işte geziler felan olursa onlara katılırım tamamiyle keyif için kullancam işte bide şöle yolda insanlar bakınca gözünü hemen alamıyacak bi tip olsun istiyorum. kızların felanda dikkatini çeksin istiyorum :mrgreen: durum böle yani

Hyo GT 250 r olsun :mrgreen: bu konuyu konuştuk gecenin geç vakitlerinde ama bakıyorum uyku tutmamış :) bende aynı dertden müzdaribim. :mrgreen:

Hyo GT 250 r olsun :mrgreen: bu konuyu konuştuk gecenin geç vakitlerinde ama bakıyorum uyku tutmamış :) bende aynı dertden müzdaribim. :mrgreen:

valla arkadasım şahsi düşüncem param yok diyorsun 0 cbr 125 alacagım diyorsun pekı sana sıfırının fiyatı kaca gelecek bunu hesapladınmı ?yada sen gövde ve duruş istiyorsun eminim cbr 125 belli zaman sonra sana küçük gelecek ve sıfır aldıgın motoru bayağı zarar ederek 2, el satacaksın benım tavsiyem tüketici kredısı cek 2, el al madem para sıkıntın var bence bu sana daha uyguna gelir.ilerde değiştirmek için sattıgındada zarar etmezsin.sonucda eğer bu 2 si arasında kaldıysan hangisini alırsan al 2. el al ama ben olsam uygun fıyatlı 5000-5500 arası çoook sayıda temiz yüksek modelli hyo yada s&t kanuni var sahibinden.com a bak hem durus hem yol tutuşu iyi

Bence önce ne tip motor istediğine karar ver. Mesela ben oturuş pozisyonundan dolayı hayatta race kasa motora binmem. CBF150, CBR125'den çok daha rahat bir motor.

Senin boyunda birisi için bence CBR125 çok küçük kalır.
1.83 boyundayım bazen "cbf 150 bile küçük kalıyor altımda" hissi oluşuyor.

Aslında senin yerinde olsam, 2.el CBF150 alırdım. (3000 lira civarına temizleri bulunur)

Sıfır motorların fiyatı çok yükseldi. Ama sıfırdan başka motor alamam kredili alacağım diyorsan yine cbf150 derim.

Motosiklet dünyasına girdikten sonra ister istemez düşersin, ya düşmüşsündür ya da düşeceksindir :) Başka yolu yok bunun.

Bu yüzden cbf150 yedek parça fiyatlarında da canını sıkmaz.

CBR125 topiğine bir göz at istersen geçenlerde bir arkadaş kaza yapmıştı. Allah kimseye göstermesin. Fakat grenaj seti vs. neredeyse 3milyar lira masrafı çıktı motorun. E şimdi maddiyatta öyle ahım şahım süper değilse bu durumun altından nasıl kalkılır ki?

CBF150, CBR125e göre daha kalıplı bir motordur,

Fakat teknik özellikler bakımından kıyaslarsan her halükarda CBR125 öndedir.
Arka frenin disk olması,
su soğutma olması vs. gibi artıları var ama minyon tipli ufak oluşu ve yedek parçalarındaki fahiş fiyatlar tüm bu artıları alıp götürüyor.

CBR125 kullanmışsın, peki CBF150 kullandınmı hiç? Aradaki kalıp farkını gördükten sonra bence cbf150de karar kılacaksın.

Hadi bakalım motorunu alda sıra gezilere gelsin. O iş kolay :cherry:

Aslında ikinci el hyosunglar ucuz, 2008 model filan bulursun 4.44 motora git yardımcı olurlar illa.

yardımcı olurlarda elimizde nakit 4 bin 5 bin yok rehinli 0 banka kredisiyle olursa olcak işte oda hysoung çok pahalı oluyor gene kalıoz cbr veya cbf ye

Senin boyunda birisi için bence CBR125 çok küçük kalır.
1.83 boyundayım bazen "cbf 150 bile küçük kalıyor altımda" hissi oluşuyor.

Aslında senin yerinde olsam, 2.el CBF150 alırdım. (3000 lira civarına temizleri bulunur)

Sıfır motorların fiyatı çok yükseldi. Ama sıfırdan başka motor alamam kredili alacağım diyorsan yine cbf150 derim.

Motosiklet dünyasına girdikten sonra ister istemez düşersin, ya düşmüşsündür ya da düşeceksindir :) Başka yolu yok bunun.

Bu yüzden cbf150 yedek parça fiyatlarında da canını sıkmaz.

CBR125 topiğine bir göz at istersen geçenlerde bir arkadaş kaza yapmıştı. Allah kimseye göstermesin. Fakat grenaj seti vs. neredeyse 3milyar lira masrafı çıktı motorun. E şimdi maddiyatta öyle ahım şahım süper değilse bu durumun altından nasıl kalkılır ki?

CBF150, CBR125e göre daha kalıplı bir motordur,

Fakat teknik özellikler bakımından kıyaslarsan her halükarda CBR125 öndedir.
Arka frenin disk olması,
su soğutma olması vs. gibi artıları var ama minyon tipli ufak oluşu ve yedek parçalarındaki fahiş fiyatlar tüm bu artıları alıp götürüyor.

CBR125 kullanmışsın, peki CBF150 kullandınmı hiç? Aradaki kalıp farkını gördükten sonra bence cbf150de karar kılacaksın.

Hadi bakalım motorunu alda sıra gezilere gelsin. O iş kolay :cherry:

koyu yazılı yerdeki bnm galiba :D:D

geçmiş olsun kardeş şimdi kazayı felan düşünmüyelim :mrgreen: Allah yazdıysa karalasın :)

Varmı bundan daha güzel bir başlık :) Bende aylardır kafayı yemek uzereyım.CBr 125'in bitek parça fiyatından cok korkuyorum :D

Varmı bundan daha güzel bir başlık :) Bende aylardır kafayı yemek uzereyım.CBr 125'in bitek parça fiyatından cok korkuyorum :D

bide cbf de iş yapma potansiyelide fazla, oldu ya taksitlerini ödemede sıkıştın kurye işi felan ek gelir sağlıyabilir sana cbr de o yok, ama cbrdeki donanım tip cbf de yok hadi buyur çık işin içinden :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

cbr125r.jpg

kalın lastikli duruşu böleymiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar