ARKADAŞLAR SELAM, MOTORU ÖLEN 150 ZAT'IMIN PARÇALARINI SATACAĞIM DİYE YAZMIŞTIM AMA FORUMA ATILAN MESAJLARLA ÖZEL MESAJLAR BANA MAİL OLARAK GELMEDİĞİ İÇİN ANCA YENİ GÖRÜYORUM...
BANA
[email protected]
ADRESİNDEN MSN EKLEYEREK VEYA MAİL GÖNDEREREK ULAŞABİLİRSİNİZ, MESAJINIZI YAZARKEN NERDEN HANGİ SİTEDEN GÖRDÜĞÜNÜZÜ VE NE LAZIM OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM...
Bu arada malum başıma gelen olaydan sonra bende S&T KANUNI GT 250 R marka model motora terfi ettim, vitesliyi pek sevmezdim ama görünüme tutuldum. Aynı birzamanlar ZAT görünümüne tutulduğum gibi. 4.800TL ye 2. el 1.5 yıllık 2008 kasım trafiğe çıkışlı 2600km'de enjeksiyonlu yeni motorum...
Bir arkadaşımda ZAT için hemen gözden çıkarma 500 den daha ucuza yapabiliriz yardımcı olabilirim demiş. Sağolsun, ama benim motorcu tüm parçaları mondial sitesinden tek tek topladı fiyat 510tl sıfırı blok içindeki tüm parçalar... Zaten ZAT'ı gözden çıkarmıştım artık dönüpte bakmam sanırım.
Yeni motorum güzel ama içimde buruk bir sevinç var, burukluk ZAT sevinç GT...
Bazı parçalardan belki para bile almayabilirim, ama zararımı nekadar çok örtersem kãrdır benim için.
Ben kaybetmişim zaten bari dostluk kazansın.
28.500km de alıp 3 kere motor yaptırıp(280tl + 100tl + 250tl) ve bisürüde parçasını değiştirip 37.500km'ye getirdiğim ZAT'a 4. kez (510tl) motor yaptırmayacağım... Saygılar...
Artık GT ciyiz..