geçmiş olsun derya..allah bizleri bu magandalardan korusun dicem ama sürüsüyle var,hangi birinden korusun.
Araba kullanmamı bu sitede özellikle bir kaç kişi çok iyi bilirler. bi çok erkekden bile iyi kullanırım.. Bunu ben değil arabama binenler ve ve beni bilenler söyler.. Motor konusundada aynı... Bu eleştirinin yeri burusı değil. Fırsat kolluyorsunuz henemn bayan şöferlere çamur atabilmek için. Bir bak bakalım yazıyı iyice oku bakalım ben nasıl keşismişim diğer araçlarla...
ama madem konusu açıldı şunuda söyliyim. Dün yaşadığım ufak kazadan kısa bir süre önce polislerede biraz kızdım. Köprü çıkışında levent sapağından girdkten sonra ilk sağda levazım girişi vardır. bir viraj dönersiniz ve sonra yol düzlenir. Saolsun polis arkadaşlar o virajın hemen çıkışında artık çevirme yapmaya başladıkları için viraj biter bitmez sonunu gördüğümde önüme aniden bir araç kuyruğunun oluştuğunu gördüm. ben her zaman o tip yerlere temkinli girdiğim için gayet yavaş ve dikkatliydim ama herkes benim kadar temkinli olmayabilir ve o virajın çıkısında birçevirme olacağını hele hele o çevirme yüzünden o tip bir yerde up uzup araç kuyruğunun neredeyse viraja kadar ulaşacağını düşünmeyip aniden öndeki arabalara çarpabilirdi. Üstelik yağmurlu bir hava düşünüldüğünde iki teker üzerinde frene asıldığınızda ne kadar şanslı olursunuz bilmiyorum.. Şimdi burda kime kızalım polisemi, virajını bitridikten sonra duracak mesafesi olmayan sürücüyemi, orda çevirme olduğuna dair hiçbir işaretin bulunmadığınamı??? dediğiniz gibi herkes işini düzgün yapsınki kimse kimseye kızmasın...
istersen sana bir koli buji gönderebilirim!!!
Konuyla bi baglantı kuramadım :silent:
Konuyla bi baglantı kuramadım :silent:
şunları konuşmak ne kadar acı yaa... avrupa birliğiymiş bilmemneymiş bizi dünya tahtına oturtsalar eşşek yine eşşek.. 3.dünya ülkesi ve 3.sınıf türkiye vatandaşları.... yazıklar olsun
Birşey sorucam sen hiç Wunsiedel'de Neonazilerden dayak yedin mi...1.sınıf Dünya Ülkesi Alamagnede bu tip kişilerde var...Her ülkede olası bir ihtimal...
kesinlikle katılıyorum
:
Birşey sorucam sen hiç Wunsiedel'de Neonazilerden dayak yedin mi...1.sınıf Dünya Ülkesi Alamagnede bu tip kişilerde var...Her ülkede olası bir ihtimal...