osmaniyeli'nin motoru, aydınlatma çok güzel görünüyor.
bu arada, digiboy jantlar güzel olmuş.
![]()
serdar abi bak ben kısayoldan yapıverdim osmaniyeli'ye :cherry:
Valla çok iyi olmuş...:queen::queen::queen:
osmaniyeli'nin motoru, aydınlatma çok güzel görünüyor.
bu arada, digiboy jantlar güzel olmuş.
![]()
serdar abi bak ben kısayoldan yapıverdim osmaniyeli'ye :cherry:
ybr m gitmiyor diye morelim bozuluyordu ama bakımını yaptırdan sonra 120 yapmaya başladı eskiden 100 yapıyordu.
20 50 kullanıyordum şimdi 10 40 koydum acaba bunu hıza etkisi olmuşmudur?![]()
CBF'ciler jantlarını siyah yapmaya çalışır, YBR'cilerde siyahları gri yapmaya çalışır.
Ne olacak bu işin sonu ? :mrgreen::mrgreen:
Eline sağlık digi_boy güzel olmuş, yalnız zincirin çok bollaşmış sanki. En az 4-5 cm esneme payı görünüyor buradan. İdeali 2 cm diye biliyorum.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
YENİ MOTORUMDAN KARELER... YBR EM DURUYOR SATMAYADA NİYETİM YOK...
sinanin motorunun jantları orjinal hali grii ismail boya degil :cherry:yarın sende kapatıp gelsene yuvacıga ankara ekibi olarak İ
![]()
Bende 10w-40 veya 10w-50 koyacağım.. Bu sefer..Bir kere ip ince yağ koymuştum 140 km yapmıştım..
maaşallah abi sendede ne göz varmış nerde gördün hemen ben bildigim halde burdan göremiyorum![]()
Ben su koydum motor yağı olarak Bizim ybr 165 yaptı. Ybrnin km sayacı 140 da bitince yanda beni takip eden araç ölçmüştü hızımı.
Şaka bir yana hava koşullarına göre uygun yağ kullanmak performansada yakıtada olumlu etkisi olur.
Bir sorun çıkmazsa yuvacık gezisine bende katılacağım. Ybrci arkadaşlarla bir kulis yaparız orda.
Arkadaslar yağ ile süratin ilişkisini çözemedim :silent: ....
Bir de km yi 120 hatta 130 gören var okuduğum kadarıyla. Doğrusunu isterseniz ben 110 nu 1 kere görebildim o da rampa aşağı ve motorun canını çıkararakKilom 90 pek fazla sayılmaz.Bu işin iksiri-sihiri nedir :silent: bir de biz görelim şu 120-130 ları
ybrcilere özel masa yaparız abi ybrsi olan oturur.. başka konu hakkında konusmak yok tek konu ybr belki bu oturumda stop sorununu ve sabahları geç çalışma sorununu bilem çözeriz:queen::queen::queen:
Arkadaslar yağ ile süratin ilişkisini çözemedim :silent: ....
Bir de km yi 120 hatta 130 gören var okuduğum kadarıyla. Doğrusunu isterseniz ben 110 nu 1 kere görebildim o da rampa aşağı ve motorun canını çıkararakKilom 90 pek fazla sayılmaz.Bu işin iksiri-sihiri nedir :silent: bir de biz görelim şu 120-130 ları
Vizkozite fazla olunca direnç artıyor hocam oda performans üzerine etkili...
ben de 0-30 kullanıyorum abi sudan daha ince:mrgreen: ısınınca ne hale geliyor bilmiyorum
motorun kalın yağda yavaşlamasının bir kaç nedeni var sonuçta hepsi dirence çıkıyor. bir tanesi yağ pompasının kalın yağı zorlarken motoru yorması, diğeri krankın yağa çarparak hızdan düşmesi, diğeri de kalın yağın ilk çalıştırmada vb motor içinde sürtünmeyi az azaltması ince yağa göre
ince yag şehir içi kısa mesafe kullananlar için iyi olmazmi hacı abi şahsen ben 0-30 yagla bi düzce yapip gelsem çamaşır suyu gibi olmazmi :queen: 20-40 yagla bile bi düzce yaptımı 10-40 oluyo :queen::queen: