15 Mayıs 2010 - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl Gezisi

Engin kardeş bu geziyi haftaya pazar düzenleyip,bizde katılsak olmazmı.
Cumartesi günleri bizim hesap günümüz olduğundan dolayı,erken çıkamıyorum.
Bu arada,benimki sadece bir fikir,eleştiri olarak algılama:).

hacı sen bunu iptal et, önümüzdeki aya al beraber gidek.

bu ay gelemem önümüzdeki ay %80 gelirim.

bu hafta yat dinlen.

engin ;
benim hiç adapazarına gitmedim be amca...:salut::salut:
fakir büyüdük biz..:salut::salut: motorumuz yoktu..:salut::salut:
maviliklere salamadık..":salut::salut::salut:

k.emrah yaptım biraz...en damarı o ...
olmuşmu ..?(anladın sen ):D

Arkadaşlar gezi tarihini değiştiremem zira bana uygun olan zaman bu malesef..

Bu arada The Dude:
Len!
Nedir bu kadar mani olan şey sana?
Yarın öğlen arayacaktım seni..
Vallahi hayallerimi suya düşürdün şuan..

Ünal'cım etmen eylemen bak afişe etmiyim seni siteye :p

off off rota süper valla tam evimn önünden geçip(akyazı)gezdiğim dağlara yaylalara süper valla sadece sülüklü göl değil otarafa giderken neler var neler balıkhaneler şelaleler,aslında kuzulukta da bi havuz sefası yapılır(kapalı)...:salut::pr:

gezi hayallerim var ama önümüzde sınavlarımda var keşke imkanım olsa gelebilseydim...

bu arada bu yolu günübirlik gidip dönmeyi mi planlıyorsun?ben akyazıya gitmeye üşeniyorum 180 km yol:)ama grupla süper olur yollar hep otoban istanbuldan girceksin akyazıdan çıkıcaksın:)

off off rota süper valla tam evimn önünden geçip(akyazı)gezdiğim dağlara yaylalara süper valla sadece sülüklü göl değil otarafa giderken neler var neler balıkhaneler şelaleler,aslında kuzulukta da bi havuz sefası yapılır(kapalı)...:salut::pr:

gezi hayallerim var ama önümüzde sınavlarımda var keşke imkanım olsa gelebilseydim...

bu arada bu yolu günübirlik gidip dönmeyi mi planlıyorsun?ben akyazıya gitmeye üşeniyorum 180 km yol:)ama grupla süper olur yollar hep otoban istanbuldan girceksin akyazıdan çıkıcaksın:)

Daha önceden buraya günübirlik tek başıma; motorla, arabayla, grup halinde; motorla, arabayla ve minibüsle gittim :)
Valla iple çekiyorum cumartesiyi :mrgreen:

aha tam mücahitin memleketine gezi programı...:p

ama pazarıda unutmayalım...2 gezi bütçeyi zorlar hacım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

hacı pazarı inşallah ekmezsiniz...Hondadan Kasımda gelecek ps 150 siyle...güzerl ortam yapıcaz...gezi sonrası sizi cennete götürcem yine çaktırmayın...:wiinkk:

benimde uzun gezi hayallerimi gerçekleştirmek için ihtiyacım olan zaman dilimine kavuştum nihayet...güzergah ve polisevlerinin yerlerini belirlemeye geldi sıra...

aha tam mücahitin memleketine gezi programı...:p

ama pazarıda unutmayalım...2 gezi bütçeyi zorlar hacım...

Valla metecim ben buraya özellikle seninle de gitmek isterdim..Eğer ayarlayabilirsen beklerim gerçekten..
Yakacağın benzin parasını ayarla gerisini bana bırak..Bak açık çek sana :mrgreen:

Valla metecim ben buraya özellikle seninle de gitmek isterdim..Eğer ayarlayabilirsen beklerim gerçekten..
Yakacağın benzin parasını ayarla gerisini bana bırak..Bak açık çek sana :mrgreen:

on numara olur abi bırak yuvacık mıcık:mrgreen:akyazı en iyisi:mrgreen:

on numara olur abi bırak yuvacık mıcık:mrgreen:akyazı en iyisi:mrgreen:

ulan müco tam melmeketin olunca nevrin döndü hemen...:p

Bir hafta erteleyeyim ama ne gününe?
Pazar mı?

hacı haftaya cumartesi veya pazar istediğin güne ertelesen ne kaybedersin...:cat: kısmet olursa erdi arıkan ben ve mücahid her daim hazırız...:cat: sen belirle gününü...ama pazara herkes garanti gelir gibi...

hacı haftaya cumartesi veya pazar istediğin güne ertelesen ne kaybedersin...:cat: kısmet olursa erdi arıkan ben ve mücahid her daim hazırız...:cat: sen belirle gününü...ama pazara herkes garanti gelir gibi...

Valla kitliyon beni hee..
Yarın olsunda bakalım..Olmadı öyle yaparız ne diyim..

Valla kitliyon beni hee..
Yarın olsunda bakalım..Olmadı öyle yaparız ne diyim..

bak yanlış anlama ben senin yerinde olsam topik bile açmam...yolda güvendiğim bir kaç eş dosta um an yola çıkarım...yani şimdi bu tanış grubun içine farklı kişiler gelirse adamın huyunu suyunu muhabbetini bilmezük...netcez sonra...:wiinkk:

bak yanlış anlama ben senin yerinde olsam topik bile açmam...yolda güvendiğim bir kaç eş dosta um an yola çıkarım...yani şimdi bu tanış grubun içine farklı kişiler gelirse adamın huyunu suyunu muhabbetini bilmezük...netcez sonra...:wiinkk:

abi haftaya hiç olmaz ünv sınavı haftaya:pr:

Yav bir bildiğimiz vardır elbet sayın metehandro... :mrgreen:
Gezi tarihi latife olsun deyu değil..Bilerek 15 inde :)

Gelenler bizdendir merak etme..
Ben karar verdim bu hafta kesin gideceğim..Haftaya da kısmet diyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar