- Konu Yazar
benım motorda yokusta zayıf kalıor.motor seri 140 ı gordum ama yokusda kendını gosteremıor. acaba ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
motorun uzerıne yattık 140 gorduk ama zorla yanı xD
CK125 ile 140'ı gördüysen o motordan bir daha hayır görmen zor olur. Bu motor 9000'de red line girer. Ama Kymco firması bu motorun yeni modellerinde 8000 devirden sonrasını redline yapmış. Uzun lafın kısası CK125'i macera için değilde uzun süreli kullanım için aldıysan 8000 devirin üzerine çıkmamalısın. Çıkılmaz mı? Çıkılır. Ama ondan sonra yok titreşim var, yok bujilerin durumu kötü görünüyor gibi yakınmalara başlarsın.
Ben 110km/h üzerine hiç çıkmadım. 2,5 yıldır titreşim de dahil hiç bir önemli şikayetim olmadı. Ben ona iyi bakıyorum. O da beni üzmüyor. Ha çok da mız mız kullanmıyorum. Trafikten sıyrılıp bir an önce yoluma gidebilmek için sürekli ani gazlamalarla yüksek devirlerde kullanırım. Ama 8000 deviri, ancak arada sırada geçerim. O da en fazla 9000 devire kadar. OHV motorlar yüksek devirler çevirmek için pek uygun değildir. İyi sürüşler.
Son düzenleme: