Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Unutmam dostum :) 250 liraya Hem sorunlarını Hem Bakımını hem hız olayını hallettim İçime Fazlada koymadı :p

Haydaaa :pale: Abi Senin Bunu öğrenmemen lazımdı :queen: halil Abi Mayısın sonuna doğru Seni Seyirciler önünde ... :cherry: Anladın sen :queen:

:queen:
benim bu hafta motoru tamirciye bırakmam şart oldu desene şurda ne kaldı mayısın sonuna:cherry:

:queen:
benim bu hafta motoru tamirciye bırakmam şart oldu desene şurda ne kaldı mayısın sonuna:cherry:

Abi Hiç masraf yapma İstersen Skyjet buluyım onunla geleyim Benim Motor Seni aşar gerçekten Bu bi gerçek :salut::salut: İlla Yenilicem ben Diyosan Tamam Cihanda orda olucak nasılsa Video'da Çeker :cherry: Bu arada halil abi Top Speed Videosu Çekicem Nasıl olucak bi bilgin Varmı ? Kamerayı Nasıl sabitlerim Hani Gör Yol yakınken vazgeç Bu sevdadan :cherry:

İlginç :cyclopsan

Abi Hiç masraf yapma İstersen Skyjet buluyım onunla geleyim Benim Motor Seni aşar gerçekten Bu bi gerçek :salut::salut: İlla Yenilicem ben Diyosan Tamam Cihanda orda olucak nasılsa Video'da Çeker :cherry: Bu arada halil abi Top Speed Videosu Çekicem Nasıl olucak bi bilgin Varmı ? Kamerayı Nasıl sabitlerim

İlginç :cyclopsan
ben sana haber vereceğim motorumu yaptırayım. ama bak benim çenem çok düşük her topiğe yazarım Recai ona göre:cherry:
kamerayı bir gidona bantlıyorlar bir de geçenlerde bir topik vardı. aynanın yuvasına 2 taraflı civata takıyor, civataya da makinenin tripod yuvasına vidalıyor.

Deponun üstüne bantlayıver.

Bunun aslı varmıki :sunny::sunny:

im09yr.jpg

http://www.sahibinden.com/efsane_mickey_957-33WQQaXQQ4703676WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar gelecek ayki müsabakada oranlar şöyle:
osmaniyeli vs Recai

1: 1,05 ........... x: 3.00 ............ 2: 10,00

:queen::queen:

5.5 tl dalga geçiyor Olmalı :) bende 4.000 tl istiyim bari :p
arkadaşlar gelecek ayki müsabakada oranlar şöyle:
osmaniyeli vs Recai

1: 1,05 ........... x: 3.00 ............ 2: 10,00

:queen::queen:

Abi tamam Seninle burda başa çıkamıyıcam anladım Yollarda görüşürz :queen: Sen bi özele bakarmısın abi :bounce:

5.5 tl dalga geçiyor Olmalı :) bende 4.000 tl istiyim bari :p

Abi tamam Seninle burda başa çıkamıyıcam anladım Yollarda görüşürz :queen: Sen bi özele bakarmısın abi :bounce:

cevapladım mesajını. daha ayrıntılı bir messaj da ayrıca yazarım istersen ama yarın yazabilirim sanırım . bugün çok yazı yazdım. yoruldum

hele cbr 125 topiğine 160 megapiksel foto koydum sayfa kitlendi . gül gül ölürsünüz:queen:(sildim sonra ama alıntı yapmış arkadaş:cherry:

Evet ben küçülttüm :)

Motorun önünü 3 4 cm alçaltmak istiyorum.Şimdi bile çamurluğa deyiyo_O zman fazla değer mi ?

Arka dişli rulman 6004 imiş..keçede 42*26*8 imiş...osmaniyeli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

abi bu mesajı düşünüyorum. hala çözemedim ne demekistediğini

Hocam orda ybr 2007 ilanı için demek istedim ama olmamış..:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar