4. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 16 Mayıs 2010

TC. Karayolları trafik mevzuatında geçen hız limitleridir.
Bırak 125cc yi, 50cc Honda today bile yetişebilir.

Bugüne kadar gelmediğme üzüldüm:( Ben benim suzukiyle yetişemem diye düşünmüştüm hep,tühh.. Neyse yuvacık'la siftah yapıyoruz bakalım. Bu arada ben ismimi yazdırmıştım listeye ama babamla birlikte katılma durumu oluştu geziye. Kişi sayısı önemli midir? Ona göre babamıda ekleyelim listeye?

1-alpercik
2-dalyan
3-babaçi
4-DELİ MAVİLİ
5-alketas
6-fthinky
7-mcyassin
8-Kelleci
9-mhrrmkpnr
10-erdincpolat+1
11-denizcimuzaffer+2
12-CERRAHI
13-Sedat
14-GKN
15-Ninjet
16-Arjantinli69 +1
17-Marv +1
18 - Sadık1453
19 - Pıni
20-zafersancak1(YAKUP)
21-tanImsIz20-
22-< iLk@yy >
23-megadeth
24-Skullhunter, Damlayı da bekliyoruz
25-Ragnosan
26-teror
27-davids
28-mahonyy
29-BerkBoyar+2
30-ercankarakus+1
31-BerkBoyar+2
32-aargh (Tamer) + zevcesi Seher
33-B-A-N-U
34-E-M-R-U
35-ugur92
36-Terzi34
37-Orc91(Orçun Serter)
38-mlheren
39-kkorhan
40-tekteker_ramço
41-mahony
42-Mete_Han
43-Starter
44-DISTORTEDMAN (+3kişi)
45-71Hakan71
46-FinalCUT (+1)

1-alpercik
2-dalyan
3-babaçi
4-DELİ MAVİLİ
5-alketas
6-fthinky
7-mcyassin(+1)
8-Kelleci
9-mhrrmkpnr
10-erdincpolat+1
11-denizcimuzaffer+2
12-CERRAHI
13-Sedat
14-GKN
15-Ninjet
16-Arjantinli69 +1
17-Marv +1
18 - Sadık1453
19 - Pıni
20-zafersancak1(YAKUP)
21-tanImsIz20-
22-< iLk@yy >
23-megadeth
25-Ragnosan
26-teror
27-davids
28-mahonyy
29-BerkBoyar+2
30-ercankarakus+1
31-BerkBoyar+2
33-B-A-N-U
34-E-M-R-U
35-ugur92
36-Terzi34
37-Orc91(Orçun Serter)
38-mlheren
39-kkorhan
40-tekteker_ramço
41-mahony
42-Mete_Han
43-Starter
44-DISTORTEDMAN (+3kişi)
45-71Hakan71
46-FinalCUT (+1)

şehiriçi 30
şehirler arası 50
otoban --

olarak gözüküyor motosikletin hız limitleri.
yani otobanda süremeyiz, E-5 den gidilecek ve 50km/s geçilmeyecek :)

şehiriçi 30
şehirler arası 50
otoban --

olarak gözüküyor motosikletin hız limitleri.
yani otobanda süremeyiz, E-5 den gidilecek ve 50km/s geçilmeyecek :)

Ben hız limitlerini sorarken büyük makinaları hesaba katarak sormuştum :)
Benim ev Avcılar'da , oradan yuvacık 140 km. Şimdi 600 lük racing motor sahipleri sanırım 120 km hız sınırı olan yollarda 60 km ile gitmek istemez :)
Onlar ayrı bir grup olursa başka bir mesele tabi ...

Hanımla çocuğu ekebilirsem geleceğim :queen:

Yüzyüze geldiğimizde hız sınırları yine daha aşağı çekilecek şekilde belirlenir :D, fakat burda yazdıklarımız kayıt altında oldugundan dolayı böyle söyledim :)

Super Moderator
mehmetcik tesislerinde ben her türlü ayarlamayı yapacağım arkadaşlar sıkıntı yok
avrupa yakası grubunu getirdikten sonra ayrıntıları orda anlatıcam
malum nete pek giremiyorum pazar günü görüşmek üzere

1-alper_tim
2-dalyan
3-babaçi
4-DELİ MAVİLİ
5-alketas
6-fthinky
7-mcyassin(+1)
8-Kelleci
9-mhrrmkpnr
10-erdincpolat+1
11-denizcimuzaffer+2
12-CERRAHI
13-Sedat
14-GKN
15-Ninjet
16-Arjantinli69 +1
17-Marv +1
18 - Sadık1453
19 - Pıni
20-zafersancak1(YAKUP)
21-tanImsIz20-
22-< iLk@yy >
23-megadeth
25-Ragnosan
26-teror
27-davids
28-mahonyy
29-BerkBoyar+2
30-ercankarakus+1
31-BerkBoyar+2
33-B-A-N-U
34-E-M-R-U
35-ugur92
36-Terzi34
37-Orc91(Orçun Serter)
38-mlheren
39-kkorhan
40-tekteker_ramço
41-mahony
42-Mete_Han
43-Starter
44-DISTORTEDMAN (+3kişi)
45-71Hakan71
46-FinalCUT (+1)
47-
48-
49-
50-

Arkadaşlar:cat:

Bu gezimiz gelenekselleşen şahane bir organizasyondur ammaaa, hala aynı noktalarda bence sorunumuz var:) Tüm Motorlar bence aynı süratte (Örnek: 80 Km/h) gider isek, aa kuşa bak, vayy senin moto ne havalı imiş acık önden sürde foto çekeyimm, amman diyim ne güzel deniz manzaralı TEM fotosu du bi bakın çekeyim.... vs gibi şeyleri yapabiliriz:cat: Gruplara ayrılmak, hızlıların kaptırıp gitmasi vs çok da iyi olmadı bugüne kadar:pale: Hep Beraber olmak Lazım en azından senede bir kez:cat: Dönüşte zaten alan başını yok oluyor. Bu tip organizasyonlarda en önemli gösterge, nasıl başladıysan öyle bitir:cat: dir. Bu tip organizasyonlarda en önemli gösterge, birliğin beraberliğin işareti nasıl geri döndüğün, yani tiyatro dili ile seyirciyi nasıl selamladığındır:)

Senede sadece 1 gün, geze geze, yardımlaşa muhabbet edişe edişe o menzile varsak ya? Haaa bu arada,motoru-ehliyeti eksik gelenler, toplu sürüşü anarşikl bir kalabalığa çevirenler riski hep olacaktır, olmamalıdır:pale: 2 şerli kol sürüşü halinde, ortalama 80 km sürat ile, 1,5 saatte ama hep beraber gitsek, hep beraber salıncaklarda sallansak, derenin başına gitmeye çabalayıp yine sulara düşşsek:mrgreen: ( bakınız önceki geziler, sedat-alpertim vs:p).

Yani arkadaşlar, bu gezi anlamını bulsa, kendi tarzını yaratsa, bundan kelli 50 yıl katılacak olanlara kural ve örnek olsa:silent:

Biz 3 kişi, denizcimuzaffer-eylem-derya, maalesef otomobille geleceğiz:pale::pale: topluluk ne ederse o na uyacağız:cat::cat:

Son düzenleme:

Bu gezimiz gelenekselleşen şahane bir organizasyondur ammaaa, hala aynı noktalarda bence sorunumuz var:) Tüm Motorlar bence aynı süratte (Örnek: 80 Km/h) gider isek, aa kuşa bak, vayy senin moto ne havalı imiş acık önden sürde foto çekeyimm, amman diyim ne güzel deniz manzaralı TEM fotosu du bi bakın çekeyim.... vs gibi şeyleri yapabiliriz:cat: Gruplara ayrılmak, hızlıların kaptırıp gitmasi vs çok da iyi olmadı bugüne kadar:pale: Hep Beraber olmak Lazım en azından senede bir kez:cat: Dönüşte zaten alan başını yok oluyor. Bu tip organizasyonlarda en önemli gösterge, nasıl başladıysan öyle bitir:cat: dir. Bu tip organizasyonlarda en önemli gösterge, birliğin beraberliğin işareti nasıl geri döndüğün, yani tiyatro dili ile seyirciyi nasıl selamladığındır:)

Senede sadece 1 gün, geze geze, yardımlaşa muhabbet edişe edişe o menzile varsak ya? Haaa bu arada,motoru-ehliyeti eksik gelenler, toplu sürüşü anarşikl bir kalabalığa çevirenler riski hep olacaktır, olmamalıdır:pale: 2 şerli kol sürüşü halinde, ortalama 80 km sürat ile, 1,5 saatte ama hep beraber gitsek, hep beraber salıncaklarda sallansak, derenin başına gitmeye çabalayıp yine sulara düşşsek:mrgreen: ( bakınız önceki geziler, sedat-alpertim vs:p).

Yani arkadaşlar, bu gezi anlamını bulsa, kendi tarzını yaratsa, bundan kelli 50 yıl katılacak olanlara kural ve örnek olsa:silent:

Biz 3 kişi, denizcimuzaffer-eylem-derya, maalesef otomobille geleceğiz:pale::pale: topluluk ne ederse o na uyacağız:cat::cat:

bence yanlışsınız geziye katılacak grupta yaklaşı %30 luk kısımın ss çi olduğunu var sayarsak 80 le gitmelerini nasıl beklersiniz hepsinin hararet tavan yapar...
yazık günah motorlara...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
+1 Bende ogün oradayım.

Arkadaşlar KOCAELİ,SAKARYA,YALOVA vs gibi yerlerden gelcek olanlarla ortak bir yer belirleyelim bir an önce.Ekip otobandanmı E5 ten mi gelicek bir de bunu garantilersek erkenden daha iyi olur.

[email protected] İzmit Merkezdeyim ben arkadaşları ayarlıycam benden haber bekliyorlar..

bence yanlışsınız geziye katılacak grupta yaklaşı %30 luk kısımın ss çi olduğunu var sayarsak 80 le gitmelerini nasıl beklersiniz hepsinin hararet tavan yapar...
yazık günah motorlara...:cat:

Denizcimuzaffere katılıyorum ama hasanpinar da haklı sanırım. En azından iki grup yapılabilir. Küçük hacim-Büyük hacim şeklinde. Kendim için söylemiyorum çünkü 150-250lik motorları olan akrabalarımı çağırdım, gelirlerse onlarla birlikte kalmak zorundayım... Zaten süratten hoşlanmıyorumda :wiinkk:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bende gelicem inşallah, uçurtma da uçuralım mı :)

tabi kide grup halinde gidilse daha hoş olur ama öyle yola ss ciyi koyupta 80 le gitmesini beklemek abes olur biraz :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gecen seneki organizasyonda ben hızlı grup ile gitmistim, ama herkez birbirini kaybetti yolda, gerideki gruba kadar yavasladım bu kezde hararet fırladı :)

Gecen seneki organizasyonda ben hızlı grup ile gitmistim, ama herkez birbirini kaybetti yolda, gerideki gruba kadar yavasladım bu kezde hararet fırladı :)

sonrada tesislerden hemen geri döndün:)

bu sefer bir yere kaçma iki çift lafın belini kıralım:wiinkk:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Coşkun abi sen ne zaman cometlendin yahu :) hayırlı olsun oynaşırız artık yolda :D

daha önceki gezilerde'de büyük cc makinelerde hep sorun olmuştu hararet,yazık günah motorlara :p bencede 2 grup olması gayet mantıklı zaten mola yerlerinde yine buluşuyoruz sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar