Tüm motor tutkunlarına İSTANBUL'dan sevgiler..

Arkadaşlar hepinize selam ve sevgiler. Ben Alper, 32 yaşında evli ve Halkalı-İSTANBUL da ikamet etmekteyim.

Ufak yaşlarda çeşitli büyüklükte scooterlar ile başlayan motor maceram en son 2 sene kadar YBR 125 sahibi olarak sonlanmıştı. Uzun bir aradan sonra buara tekrardan yeni bir motor almayı düşünüyorum. Önceleri CBF 500 baksamda sezonun açılması ile yüksek fiyatlar beni caydırdı. O nedenle şu ara sırası ile uygun fiyatlı CBF 250 ile GS 500 arasında gidip gelmekteyim. bütçem son olarak 5000 TL dir. Bu konuda bana yardımlarınızı beklemekteyim.

Aranıza katılmaktan mutluluk duyar, hepinizi selamlarım..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili alper aramıza hoşgeldin.
Aradığın motorlardan satan arkadaşlarımız varsa sana yardımcı olacaktır.
Kazasız sürüşler dilerim...

Sevgili Alper,üyelik tarihin 2005 olarak görünüyor.Öyle ise tekrar aramıza katılmaktan onur duyarız.Yok yeni geldiysen hoş geldin safalar getirdin.
Umarım gönlüne göre bir mt bulur,forumda hoşça vakit geçirir ve değerli paylaşımlarda bulunursun.
Kazasız belasız bol sürüşler dilerim.

Sevgili Alper,üyelik tarihin 2005 olarak görünüyor.Öyle ise tekrar aramıza katılmaktan onur duyarız.Yok yeni geldiysen hoş geldin safalar getirdin.
Umarım gönlüne göre bir mt bulur,forumda hoşça vakit geçirir ve değerli paylaşımlarda bulunursun.
Kazasız belasız bol sürüşler dilerim.

evet Bozkurt74 kayıt tarihim 2005 dir dostum. o zamanlar YBR 125 lik vardı bende ilk vitesli motorumdu ve bir heyecanla aranıza katılmıştım. şimdi kısmet buraya dönmek varmış. hayırlısı bakalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

arkadaşlar CBF 250 ile GS 500 sahibi bildiğiniz kişiler varsa ve satmak istiyenler varsa aralarında yardımlarınızı bekliyorum..

senin için cbf 250 ilanlarını inceledim...şöyle yardımım dokunabilir...kafana yatan bir modeli seçip bana şasi nosunu bildirirsen servis üzerindne kontrol ettirebilirim...servis kaydı bakımları vs zamanında yapılmış mı şeklinde...

senin için cbf 250 ilanlarını inceledim...şöyle yardımım dokunabilir...kafana yatan bir modeli seçip bana şasi nosunu bildirirsen servis üzerindne kontrol ettirebilirim...servis kaydı bakımları vs zamanında yapılmış mı şeklinde...

sevgili mete_han dostum ilgi ve alakan için çok tşk ederim. fakat son bir karar değişikliği ile GS 500 üzerine yoğunlaşmış durumdayım son olarak. CBF 250 fiyatlarını incelediğimde 250 lik bir motor için yüksek geldi. o sebeble esas içimde yatan aslan olan CBF 500 yerine GS 500 almayı düşünüyorum. en azından aynı fiyat aralıklarında tek silindir yerine çift silindirli 500 lük bir motor almış olurum diye düşünüyorum. belki biraz model yılı düşük olacak ama o kadarda olsun artık. kusura kalma sanada zahmet vermiş oldum. şimdilik son düşüncem bu şekildedir. sen ne dersin dışardan bir bakan biri olarak ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar