Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorun pek kirlennmiş sayılmaz ıniqe unutma altın çamura düşşe yine altın:mrgreen:

dün YBR mi aldım artık bende aranızdayım :)
sık sık buraya gelip yeni ybr hakkında bizleri bilgilendireceksen hayirli ugurlu olsun güle güle kullan..bu 2010 ybrler hakkında ben dahil tüm arkadaslar bu motora açız :cherry:yeni karbratörde bizim stop sorunumuz çözülmüşmü sabahları çalıştırırken anamız ağlıyormu 12.5 bg oldugu söyleniyor performansta ne gibi degişiklikler var..bunları bi cevalamalısınıuz :cherry::cherry:

evet bak herkes aç daha motoru bilmiyoruz sende almışsın tecrübelerini geniş geniş yaz artık:)sakın üşenme bak sevaba girersin:mrgreen:

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
sedat_57, mücahit_89, X-Fi, babaçi, newceri, selçuk sezer, alisemerci
bütün ybrciler toplandık senden gelecek yoruma odaklandık hacı.. :) bilgiye aç ybrcileriz..

performans olarak pek bişey söyleyemiyorum cumartesi sabah çıkarttık motoru iki gündür biniyorum bi sorun yok çok kolay alıştım motora motor ustası olarak dayımın söyledikleri daha rodaj döneminde oldugu için pek zorlamıyoruz yapabildiği max hız 80 km de şu anda belki tek kişi binseydik 100 ü bulabilirdi daha ilerde daha detaylı anlatırım performans testlerini bu ilk motorum hiç YBRye binmediğim için bişey dyemiyorum.

görsellik olarak güzel motor beğenen var beğenmiyen var üstadlarım bana darılmasın ama ben beğeniyorum motoru herşey birbirini tamamlıyor fümesini almak için gittim kırmızısını aldım hayırlısı buymuş :cat:

performans olarak pek bişey söyleyemiyorum cumartesi sabah çıkarttık motoru iki gündür biniyorum bi sorun yok çok kolay alıştım motora motor ustası olarak dayımın söyledikleri daha rodaj döneminde oldugu için pek zorlamıyoruz yapabildiği max hız 80 km de şu anda belki tek kişi binseydik 100 ü bulabilirdi daha ilerde daha detaylı anlatırım performans testlerini bu ilk motorum hiç YBRye binmediğim için bişey dyemiyorum.

görsellik olarak güzel motor beğenen var beğenmiyen var üstadlarım bana darılmasın ama ben beğeniyorum motoru herşey birbirini tamamlıyor fümesini almak için gittim kırmızısını aldım hayırlısı buymuş :cat:

bu modelde jikle varmı yada sabahları çalıştırmak zor oluyormu...

Motor bloğunun fotoğrafını çekermisin ya katalizor borusu baska taraftan gidiyor bu modelde görsünler.Hiçmi resim çekmedin.Ben şimdiye boğduydum resme o model olsa bende :)

çok sessiz çalışıyo makine gerçekten rolanti sesi çok az belkide diğer modellerden daha azdır kuvvetli bir motor sesi beklemeyin fazla sessiz.

Motor bloğunun fotoğrafını çekermisin ya katalizor borusu baska taraftan gidiyor bu modelde görsünler.Hiçmi resim çekmedin.Ben şimdiye boğduydum resme o model olsa bende :)

hava filresinden eksoza gidiyor galiba:D silindirin üstü kapali bizdeki gibi degil hatta alakasız bu daha güzel duruyor:cherry:

arkadaşlar motor yanımda değil plaka çıkacağı için sanayide dayımın dükkanında o yüzden pek fotoraf çekemiyorum bugün çektiğim birkaç fotoraf burda devamı bidahaki hafta sonu çekilecek.:)

ybr2d.jpg

ybr3.jpg

ybr1.jpg

daha 25km de :queen:

çok sessiz çalışıyo makine gerçekten rolanti sesi çok az belkide diğer modellerden daha azdır kuvvetli bir motor sesi beklemeyin fazla sessiz.

yarın sabah biz değerli mt üyeleri için jikle kullanmadan motoru çalıştırmayı denermisiniz :rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar motor yanımda değil plaka çıkacağı için sanayide dayımın dükkanında o yüzden pek fotoraf çekemiyorum bugün çektiğim birkaç fotoraf burda devamı bidahaki hafta sonu çekilecek.:)

ybr2d.jpg

ybr3.jpg

ybr1.jpg

daha 25km de :queen:

koruma demirin yer görmesin hacı abi güle güle iyi günlerde binesin :cat::wiinkk::rendeer::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar