bende ekonomik olduklarını düşünürdüm ama izmirde saçmasapan bir yerde öğretmenevine fiyat sorup kişibaşı 50 lira cevabını alınca keşke çadırımı yanıma alsaydım dedim. hatta sadece tulumu alsam bile yeterdi.
kamp kuracağın alan mümkünse kamping alanı olsun güvenlik açısından. çok mecbur kalırsan kamping bulamazsan bir petrol ofisinden rica ederek oranın bahçesine kur. yani kuytu karanlık köşelerde tek çadır her zaman risktir. 10 çadır olsa ormanın en kuytu yerine kur sorun olmaz
BBRR'nin dediği gibi dijital ortama geçmemiş bir sürü kamp alanı var sadece levhalara bakacaksın, hiç olmadı birine sorarsın. antalya muğla arasında kamp alanında sorun yok. ama egeye çıktıkça kamp alanı sıkıntısı başlıyor. ya olmuyor ya da alternatifi olmuyor.
hava sıcak olacak diye düşünme tulumu al yanına, geceleri serin olur yazın ortası olmadığı sürece. önlemdir nihayetinde. mat ise şart koşuldur. yoksa soğuğu yer ve noldu anam dersin
birde tam olarak hangi konuda yardım istiyorsun onları açık yazarsan daha detaylı açıklamalar glecektir.