buda ben herkeze selamlar

arkadaşlar küçük bir zamandır sizlerle birlikteyim konuyu şimdi açmak istedim herkeze selamlar adım ali ist/avclardayım 19yaşındayım
benim hayatım bisiklet binmekle geçti bisikletime o kadar çok değer verirdimki düşüp yara bere içinde kalsam ilk önce ona bakar bişe olmuşmu diye kontrol eder sonra dizimdeki yaraları farkederdim 16 yaşıma kadar bisiklet bindim ama benimkisi öyle böyle değil ben yazları sabah evden çıkar aksam hava kararınca bizim semte dönerdim iki teker hastalığı ordan kalma sanırım sonrasındaysa artık yaşıtlarımdan bisiklet kullanan kimse kalmadığı için bisikletimle son yıllarım hep tek başımaydı öyle öyle bıraktım şimdi aradan 3yıl geçti içimdeki 2teker aşkı tekrar filizlendi :) motosikleti ailem desteklemediğği için maddi hiçbir destek alamıyıcam kendi paramla almam gerekicek onun içinde biraz zamana ihtiyacım var o zamandada forumda bir nebze olsun motosikletler hakkında birşeyler okumak öğrenmek iyi hissettiriyo tekrar selamlar herkeze :queen:

hoşgeldin ali. umarım istediğin motoru alırsın, ailene de yavaş yavaş alıştırırsın dert etme.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim evde 10 senedir motor var, ve her yeni motor alındığında hep bi endişe oluyor.

Aleyküm selam..Samimi,sıcak ve içten duygularla

kaleme aldığın yazı için teşekkürler.

Hoşgeldin sefalar getirdin..:king:

Bu işe direkt olarak motosikletten başlayan yoktur.

İnanıyorumki zamanı gelince sende motor sahibi

olacaksın ve yine inanıyorumki kurallara uyan,

yayalara saygılı, kaldırımlara çıkmayan, tekteker

yapmayan bir sürücü olacaksın.

Allah gönlüne göre versin..

İstek, arzu ve beklentilerinin tez zamanda gerçekleşmesini,

ben'de canı gönülden dilerim..

Bizim evde 10 senedir motor var, ve her yeni motor alındığında hep bi endişe oluyor.
ne yazıkki ne bizde nede yakınlarımızda motosiklet kullanan var onun için benim işim baya zor sanırım :)
Aleyküm selam..Samimi,sıcak ve içten duygularla

kaleme aldığın yazı için teşekkürler.

Hoşgeldin sefalar getirdin..:king:

Bu işe direkt olarak motosikletten başlayan yoktur.

İnanıyorumki zamanı gelince sende motor sahibi

olacaksın ve yine inanıyorumki kurallara uyan,

yayalara saygılı, kaldırımlara çıkmayan, tekteker

yapmayan bir sürücü olacaksın.

Allah gönlüne göre versin..

İstek, arzu ve beklentilerinin tez zamanda gerçekleşmesini,

ben'de canı gönülden dilerim..
hoşbulduk :)
çok teşekkür ederim arkadaşım :rendeer:

Aramıza hoş geldin arkadaşım kalıcı ve katılımco olman dileğiyle..
Merka etme aile alışır ama sürekli başlarının etini yiceksin kararlı olduğunu anlicaklar..
Ve kask alarak başla derim ...Bilinçli bir kullanıcı olduğunu ailenede kanıtla gerisi gelir

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yazıkki ne bizde nede yakınlarımızda motosiklet kullanan var onun için benim işim baya zor sanırım :)

Bizdede sadece ben kullanıyorum. Durumum senden farksız değildi zamanında.
Yahu zaten olması gereken bu, hangimiz motorlarımızı ailemizin gönül rızasıyla aldık ki? Ben hiç bir babanın/annenin motorunu al güle güle gez dediğini ne gördüm nede duydum. Olmuş bu iş, tekerin düz bassın şimdiden :rendeer:

Aramıza hoş geldin arkadaşım kalıcı ve katılımco olman dileğiyle..
Merka etme aile alışır ama sürekli başlarının etini yiceksin kararlı olduğunu anlicaklar..
Ve kask alarak başla derim ...Bilinçli bir kullanıcı olduğunu ailenede kanıtla gerisi gelir
teşekkür ederim
dediğin gibi motordan önce ekipmanları almayı düşünüyorum ama hepsini birlikte alırım sanırım yoksa o kask öyle durdukca içimi kemirir :)
Bizdede sadece ben kullanıyorum. Durumum senden farksız değildi zamanında.
Yahu zaten olması gereken bu, hangimiz motorlarımızı ailemizin gönül rızasıyla aldık ki? Ben hiç bir babanın/annenin motorunu al güle güle gez dediğini ne gördüm nede duydum. Olmuş bu iş, tekerin düz bassın şimdiden :rendeer:
evet :) bende motoru alıp oldu bitti durumuna getirmeyi düşünüyorum :rendeer:

Aramıza HoşgeLdn En Yakın Zamanda gönlündeki motoru aLman dileğiyLe :rendeer:

Hoşgeldin felon bende senin gibi motor almaya karar verdiğimde ailem izin vermedi ama küçük küçük kafalarına kazıdım ve ne kadar kararlı olduğumu ispatladım ve sonunda aldım biraz bekledim tabi ama sabırlı olursan en kısa zamanda bi motor sahibi olursun. :cat:

Hoşgeldin felon bende senin gibi motor almaya karar verdiğimde ailem izin vermedi ama küçük küçük kafalarına kazıdım ve ne kadar kararlı olduğumu ispatladım ve sonunda aldım biraz bekledim tabi ama sabırlı olursan en kısa zamanda bi motor sahibi olursun. :cat:

hoşbulduk teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar