Motor alacağım [Yardım]

Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benzer bir konuyu bu başlık altında gördüm o yüzden buraya açmaya karar verdim yanlışım varsa affola.
Sorunuma gelirsek, bir motor almayı düşünüyorum fakat model konusunda çok kararsızım. İçimden geçenler 93-99 model arası Suzuki GSX-R 600-750 ve Srad 600 modelleri. Tabi bunları tercih etmemdeki ana mahsur fiyat oluyor. Sizlere danışmak istediğim şey bu tür eski model motosikletlerin durumları nasıl olur, fazla masraf çıkartır mı, yakıt durumları yenilerine göre çok fark eder mi, modeli eski ama motoru yenilenmişlerin artı veya eksileri nelerdir? Yani kısacası temizini bulursam almalı mıyım yoksa uzak mı durmalıyım?
Okuyan ve cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eski motorun nedir?

Cevap için teşekkürler evet Hyo'da görüntü bakımından gerçekten tam istediğim gibi ama olay güç meselesine geldiğinde o kadar da iyi değil:) Eski modellerin eksileri nelerdir acaba? Beni eski modellerden soğutmanız lazım yoksa 89 model 1000lik suzuki alıcam :D

Edit: Eski motorum yok fakat tecrübem var arkadaşlar sağolsun. Tabi şu ana kadar kullandığım en güçlü motor racer 200 ayrı mesele ama...
Ayrıca ehliyetimde var.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Eski motorum yok fakat tecrübem var arkadaşlar sağolsun. Tabi şu ana kadar kullandığım en güçlü motor racer 200 ayrı mesele ama...
Ayrıca ehliyetimde var.

Kaç kilometre tecrübeniz var?

Kardeşim Rize deymişsin :)
Ben de Rizedeyim; ER6F in sahibiyim Siyah olan :)
Öyle ezbere motor alıınmaz; üstüne bineceksin gücü göreceksin ki alasın :)

Eski model racingler; kumar oynamak gibidir. Fakat kumarda az daolsa kazanma sansın var; bunlarda yok denecek kadar azdır.
90 lı Model bir SS nin büyük ihtimalle son sahibi olursun ve elden cıkaramazsın :)
Ki senden önce kaç el değişmiş belli değil; nasıl kullanıldığı mechul :wiinkk:

7000 Lira verip gidip 98 kawasaki alacağıma; 7000 veririm Hyosung 650R alırım :bounce:
Akıllı oL ; Düşün biraz :bounce:

Daha önce motor tecrüben fazla olmamasına vede kullandığın en güçlü motorun racer 200 olmasına rağmen nasıl olupta 1000lik bir motor düşünülür anlamam

Arkadaşım dikkat edersen Suzuki GSX-R 600-750 ve Srad 600 demiştim, 1000liği espri mayetinde söyledim sonraki mesajımda. Kaç kilometre yaptığımı saymadım ama sonuçta bunu öğrenenler anasının karnında öğrenmiyorlar bende aldığım gibi trafiğe atlayacak değildim. Güvenlik ekipmanlarının önemini de çok iyi biliyorum emin olabilirsiniz. cakalaz sorduğum soruya en uygun cevabı vermiş sağolsun ve ikinci mesajımdaki "Beni eski modellerden soğutmanız lazım yoksa 89 model 1000lik suzuki alıcam :D" ibaresindeki esprili olayı gerçekleştirmiş sağolsun.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Motosikleti
750x
Arkadaşım dikkat edersen Suzuki GSX-R 600-750 ve Srad 600 demiştim, 1000liği espri mayetinde söyledim sonraki mesajımda. Kaç kilometre yaptığımı saymadım ama sonuçta bunu öğrenenler anasının karnında öğrenmiyorlar bende aldığım gibi trafiğe atlayacak değildim. Güvenlik ekipmanlarının önemini de çok iyi biliyorum emin olabilirsiniz. cakalaz sorduğum soruya en uygun cevabı vermiş sağolsun ve ikinci mesajımdaki "Beni eski modellerden soğutmanız lazım yoksa 89 model 1000lik suzuki alıcam :D" ibaresindeki esprili olayı gerçekleştirmiş sağolsun.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

E Hayırlı olsun o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar