Sevgili cbfci arkadaşlar bir mevzuda kişisel polemiğe girdim..eleman bana cevap yazarken konuyu cbf 150 ye getirdi...yani bizi tanımlayan anlatan şeylerden biride galiba motorumuz...bu konuya yorum yapmanızı rica ederim...Aydoğan eksik olmasın tepkisini koymuş...yani adamlığımız motorumuzla ölçülüyor bir bağlamda...
konu bu...
http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/75968-2010-motogp-jerez-padok-guzelleri-2.html
mesaj da bu...
yani motorumuza .ok atıldığı gibi cbf150 ci olmanın ezik bir durum olması vurgulanıyor...
Normalde görüp de bakmadığım bir konuydu. Metehan abi 'orayı karıştırdım adam bana ve motorumuza hakaret ediyor ' deyince(bz. alıntı) bakayım dedim.(Aslında direkt öyle demedi ama kişi Metehan abi olunca)
Metehan abinin dediklerine(bayanların bu şekilde kullanılması) başta dindar bir insan olduğum için katılıyorum, ama o topikte bu görüşümü savunmaya kalksam eminim yobaz damgası yerdim.
Şuna gelmek istiyorum, ben bu topikte(yani olaylı topikde) düşüncelerimi açıklarım ama şu şartla: Benim düşünceme saygı gösterilecek(doğru ya da yanlış) ve yapıcı bir tartışma ortamı olacak. Eee bunlar orada yok, olması da zor.(Forum ortamı, sanal ortam vs. olduğundan.) E o zaman sayın abicim uğraşma, hem ne güzel demişler. Her söylediğin doğru olsun ama her doğruyu söylemek doğru değil.
Şimdi daha ne diyeyim, ayıp etmişler, esefle kınıyorum. Ama oraya da yorum yapmam.