- Motosikleti
- Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
herkese iyi akşamlar!satoyama kardeş adanada bahsettiğin yağ 20 tl.ama pazarlıkla 18'e veriyorlar.benim sana tavsiyem (castrol power1 10w/40)performans ve vites geçişleri fena değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Satoyama!size bir sorum daha olacak.bu innova lastiklerini istanbulda hangi bayii satıyor ve söylediğin fiyatlar güncel mi?ayrıca lastikler taze mi(dot tarihi yeni mi?)
20tl taban fiyat ama şu an havalar ısındığı (sezon açıldı ya!!) için istanbul piyasasında 15 gün öcen 20 tl aldığımız yağ 25tl oluverdi!! (dolar düştüğü halde) satan satıcının dükkanına özellikle innova ile gidip bu yağı soruduğumuz için kendisi hemen türk esnaf zihniyeti ile yağın fiyatının altın gibi bir aşağı bir yukarı çıktığını saçmaladı durdu. 15 gün önce 20 tl alınan yağ birden 25 oluverdi alla allaa! ne hikmetse elindede ikitane kalmış, zaten bu arkadaşın sahibinden.comda ilanı var görebilirsiniz. aynı ilandaki fiyat 15 gün önce geçerliyken bugün mesajında "ilandaki fiyat 1 yıl önceki ilan fiyatı" diyor bu ufak hesaplar peşindeki insanlara kıl oluyorum bunlar piskolojik hareketler adamına göre muamele
kısacası şimdilik mobil1 15w-50 ye küstüm ve çok met edilen başka bir yağı gidip sirkeciden 20tl ye aldım şimdi birde bunu deneyeceğim :cat:
shell advance VSX 15w-50 sentetik
lastik konusuna gelirsek sana şunu söylemek isterim, galiba topiği tam takip etmiyorsun sürekli yakınıp şikayet ettiğimiz bir konuda bu innovanın lastik mevzusu koskoca istanbulda 1 adet delikanlı bu motorun lastiğini getirmiyor (muz cumhuriyeti) yunanistanın zittiri boktan bi adasında istemediğin kadar var kısacası yok kardeşim bu orj ölçüdeki dunlop lastikler!!! :cat:
ama türkiyede hiçmi yok!? dersen tabi var, izmirde bir firma bu kıtlığı fırsat bilip gertirmiş oradan sipariş edebilirsin telefon numaraları önceki sayfalarda var hem okumuş olursun :cat:
fiyatları
ön :85tl
arka :65tl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
http://www.anlas.com.tr/page16.html
burda bilgiler mevcut yetkili kişi ile görüşürsünüz Anlaş türk üretimi lastikler temiz eder
Metzeller ve prelli için ise Lapaş ile görüşün
http://www.lapas.com.tr/
Tavsiye edebileceğim lastik ise
Irc 80/90 17 NF25 arka için
Irc 2.50 17 NF29 ön için
arka lastik olarak iyide öne tam bir şey diyemem ama desen güzel benim için
tekrardan innova alacağım için bende takipteyim![]()
bende bişey yazayım ozaman
bu latikler olmaz!!
ölçüler orjinalindeki gibi olmalı, benden söylemesi :cat: